Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Kesäale jatkuu! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

Korkealaatuinen bioaktiivinen antioksidantti: ProEliteX 10 mg.
 • Luonnon tehokkain antioksidantti
 • Lisääntynyt solusuoja E-vitamiinin ansiosta
 • Edistää elinvoimaa ja energiaa
Osta enemmän, säästä enemmän!
39,99 €
37,99 €
-5%
35,99 €
-10%
33,99 €
-15%
1 x 60 kapselia
39,99 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua

Korkealaatuinen bioaktiivinen antioksidantti: ProEliteX 10 mg.

Astaxanthin 10 mg ProEliteX-kapselit sisältävät patentoitua raaka-ainetta AstaReal®:ia, joka valmistetaan Ruotsissa uusimpien tieteellisten tutkimustulosten perusteella ja innovatiivisia valmistusprosesseja käyttäen: Se on erittäin puhdas ja laadukas ravintolisä, jossa ei taatusti ole epäpuhtauksia tai geneettisesti muunnettuja aineita ja joka sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Suurimman mahdollisen bioaktiivisuuden ja biologisen hyötyosuuden saavuttamiseksi AstaReal® astaksantiinijauhe on yhdistetty polyfenolirikkaaseen hibiskukseen (polyfenolit ovat ryhmä kasveissa esiintyviä kemiallisia yhdisteitä, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia) ja kofeiinia sisältävään guaranauutteeseen.

Mikä on astaksantiini?

Astaksantiini on luonnollinen punapigmenttinen karotenoidi, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia. Luonnossa astaksantiinia esiintyy "verisade" -levissä (Haematococcus pluvialis), jotka antavat tyypillisen punaisen värin hummereille, ravuille ja katkaravuille, jotka syövät näitä leviä.

Astaksantiinia syntyy, kun "verisateen" levät altistuvat stressille. Tällöin levät menettävät siimansa ja kehittävät paksun soluseinän ja astaksantiinin suojellakseen itseään. Levät muuttuvat pyöreäksi kuin pallo, ja ne voivat selviytyä jopa 40 vuotta ilman vettä tässä suojakuoressa.

Pienet ravut ja katkaravut, jotka syövät suuria määriä kyseistä levää, ovat tärkeä ravinnonlähde lohelle. Näiden äyriäisten lihakset sisältävät suuria pitoisuuksia astaksantiinia. Tutkijat uskovat, että tämä antaa lohelle voimaa ja kestävyyttä uida jokia pitkin päiväkausia, myös vesiputousten ja koskien yli, mikä on luonnossa ennennäkemätön energiaa vaativa suoritus.

Astaksantiini: tehokkain luonnollinen antioksidantti

Ihmiskeho altistuu päivittäin niin sanotuille "vapaille radikaaleille", jotka voivat aiheutua ympäristön vaikutuksesta, kuten auringon UV-säteilystä, autojen ja teollisuuden pakokaasuista, tupakoinnista tai grillauksen tai paistamisen aikana muodostuvista aineista. Vapaat radikaalit ovat elimistön luonnollisia osia, mutta niillä voi olla kielteinen vaikutus, jos ulkoiset vaikutukset johtavat suurempiin määriin kuin elimistö pystyy käsittelemään. Tätä kutsutaan hapetusstressiksi, ja se on yksi tekijä ikääntymisen oireissa, kuten ihon vanhenemisessa, lihasvoiman heikkenemisessä ja muistin heikkenemisessä.

Antioksidantit auttavat kehoa selviytymään hapetusstressistä. Astaksantiini, karotenoidi, on yksi antioksidantti, joka voi tukea elimistöä vapaita radikaaleja vastaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnollinen astaksantiini on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista antioksidanteista.

 • Se on yksi harvoista antioksidanteista, joka saavuttaa kaikki kehon solut.
 • Se suojaa soluja vapailta radikaaleilta sekä sisäisesti että ulkoisesti, sillä se peittää koko solukalvon.
 • Se on puhdas antioksidantti. Siitä ei koskaan tule itse vapaata radikaalia tai pro-oksidanttia.
 • Se varastoituu elimistöön, joten sillä voi olla pitkäaikaisia vaikutuksia.

Vuonna 2007 tehdyssä tutkimuksessa astaksantiinia verrattiin muihin antioksidantteihin ja todettiin, että se on maailman tehokkain antioksidantti (1):

 • 800 kertaa tehokkaampi kuin Q10-koentsyymi.
 • 550 kertaa tehokkaampi kuin vihreän teen katekiinit.
 • 75 kertaa tehokkaampi kuin alfalipoiinihappo.
 • 6000 kertaa tehokkaampi kuin C-vitamiini.

Astaksantiini voi läpäistä sekä veri-aivoesteen että veri-verkkokalvoesteen. Näin se pääsee aivoihin, keskushermoston hermoihin ja silmän verkkokalvolle, jossa se voi toimia antioksidanttina, joka auttaa elimistöä neutraloimaan vapaita radikaaleja.

AstaReal® Astaxanthin: suuri annos ja paras laatu

AstaReal® -astaksantiinijauhe valmistetaan Ruotsissa sijaitsevassa huippuluokkaisissa sisätiloissa. Levät kasvatetaan fotobioreaktoreissa tiukasti valvotuissa hygieenisissä olosuhteissa. Tällä tuotantoprosessilla saadaan astaksantiinia, jonka pitoisuus, puhtaus ja laatu ovat korkeimmat tällä hetkellä saatavilla olevat.

Viljelyprosessi alkaa laboratoriossa, jossa siemenviljelmää kasvatetaan steriileissä olosuhteissa varmistaakseen puhdas viljely. Viljelmää rikastetaan välttämättömillä ravintoaineilla ja altistetaan valolle optimaalisen kasvun ja lisääntymisen varmistamiseksi (vihreä vaihe).

Kun vihreän vaiheen viljelmän tiheys on optimaalinen, se siirretään ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin fotobioreaktoreihin, joissa varsinainen astaksantiinin tuotanto (punainen vaihe) alkaa. Kun levät ovat kypsiä, ne kerätään ja jalostetaan erilaisiksi tuotteiksi.

Ravintolisä astaksantiinilla 10 mg ProEliteX - vain 1 kapseli päivässä!

Vitality Nutritionals Astaxanthin 10mg ProEliteX-kapselit sopivat erinomaisesti voimakkaiden, erittäin hyvin biologisesti hyödynnettävien ja bioaktiivisten antioksidanttien saamiseen suurina annoksina. Jokainen kapseli sisältää

 • 200 mg AstaReal® leväjauhetta, jossa on 10 mg luonnollista astaksantiinia "verisateen" levästä (Haematococcus pluvialis).
 • 12 mg E-vitamiinia (alfa-tokoferoli), joka suojaa soluja erityisesti hapetusstressiä vastaan.
 • 125 mg hibiskus -kukkauutetta, jossa on 12,5 mg polyfenoleja antioksidanttivaikutuksen tehostamiseksi.
 • 140 mg guarana-uutetta, jossa on antioksidanttista energiaa 30,8 mg kofeiinista.

Astaxanthin 10 mg ProEliteX-kapselit ovat erittäin puhdasta ja laadukasta ravintolisää. Se on taatusti vapaa epäpuhtauksista tai geneettisesti muunnetuista aineista ja sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Kenelle Astaxanthin 10 mg ProEliteX-kapselit sopivat?

Vitality Nutritionals Astaxanthin 10mg ProEliteX-kapselit ovat ihanteellisia, kun haluat saada suuren annoksen voimakkaita, erittäin hyvin biosaatavia ja bioaktiivisia antioksidantteja. Vain 1 kapseli päivässä antaa sinulle astaksantiinin, E-vitamiinin ja hibiskuspolyfenolien antioksidanttitehon, joka on optimoitu guaranasta saatavan luonnollisen kofeiinin antioksidanttisella energialla.

Onko Astaxanthin 10 mg ProEliteX Kapselilla sivuvaikutuksia?

Tähän mennessä astaksantiinitutkimuksissa ei ole havaittu haittavaikutuksia. Myöskään yhteisvaikutuksia tai allergisia reaktioita ei ole havaittu. Luonnollista astaksantiinia pidetään turvallisena ja sivuvaikutuksettomana.

1 kapseli Astaksantiini 10 mg ProEliteX sisältää 30,8 mg kofeiinia. Kofeiinille herkkien henkilöiden tulisi välttää tuotteen nauttimista.

"Tällä hetkellä ei ole tiedossa sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, eikä kontraindikaatioita hibiskuksen käytössä." (gesundheit.de) [10].

Jos sinulla on matala verenpaine tai käytät lääkkeitä, sinun on neuvoteltava lääkärisi kanssa ennen hibiskusta sisältävien valmisteiden käyttöä.

Astaxanthin 10 mg ProEliteX-kapseleita ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, imeväisille, lapsille ja alle 14-vuotiaille nuorille, ja ne on pidettävä poissa pienten lasten ulottuvilta.


Tuotteen yksityiskohdat
Astaxanthin 10mg ProEliteX®
 • Tuote nro.

  4802

 • Määrä

  60

 • Tuotetyyppi

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Eurooppa

 • Pakkauksen koko

  32.8 Grams

 • Pakkauskoko

  60

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  60

 • Hinta per kg/l

  1 219,21 € / 1KG incl. VAT

1 kapseli päivässä vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä.

Huomautus: Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille, vauvoille, lapsille ja alle 14-vuotiaille nuorille.

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Astaksantiinipitoinen leväbiomassajauhe (Haematococcus pluvialis), Guarana-siemenuute (Pau- llinia cupana Kunth), Hibiscus-kukkauute (Hibiscus sabdariffa L.), Päällystysaine: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), D-alfa-tokoferyylihapposukkinaatti (E-vitamiini), paakkuuntumisenestoaine: Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

1 kapseli sisältää:

 • 200 mg AstaReal®** astaksantiinipitoista leväbiomassajauhetta.
  ⁠- Josta 10 mg astaksantiinia.
 • 140 mg guarana-uutetta
  ⁠- josta kofeiinia 30,8 mg
 • 125 mg hibiskus-kukkauutetta
  ⁠- josta polyfenoleja 12,5 mg
 • 12 mg α-TE E-vitamiinia (100 %*)

* % NRV (ravintoaineiden viitearvo) EU:n asetuksen mukaisesti.

Säilytetään tiiviisti suljettuna ja kuivana alle 25 °C:ssa.

Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista, monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Ne eivät ole lupaus parantumisesta tai suositus itsehoitoon.  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: