Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella

Toimitusaika ja toimituskulut

Pakkaamme ja lähetämme tilauksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Jos jokin tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme järjestää osatoimituksen, jos suostut siihen.

Jotta voit laskea tilauksesi saapumisajan, lisää alla olevat toimituspäivät nykyiseen päivämäärään (alkaen seuraavasta arkipäivästä).

Määrämaa

Toimitusaika

Toimituskustannukset

Suomi

3-7 työpäivää

3,90 €. Ilmainen toimitus 30 €

Osittaiset lähetykset

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse arvioidun toimituspäivän, jos tuote on tällä hetkellä loppu varastosta. Ohjeesi mukaan jaamme tilauksesi ja toimitamme saatavilla olevat tuotteet välittömästi tai odotamme ja toimitamme koko tilauksen heti, kun kaikki on varastossa. Osatoimituksista veloitamme toimituskulut tarvittaessa vain kerran.

Toimitus Euroopan unionin (EU) ulkopuolelle

Maahantuonnin aikana voi tulla maksettavaksi tulli- ja tuontimaksuja. Kysy tulliviranomaisilta maksuista ja tuontisäännöksistä ennen tilaamista. VitaminExpress ei ole vastuussa mahdollisista tulli- ja tuontimaksuista.

Seuraa tilaustasi verkossa

Tilauksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostitse lähetysvahvistuksen, jossa on lähetysnumero ja linkki rahdinkuljettajan verkkosivustolle, jossa voit seurata paketin kulkua.

Voit myös tarkistaa tilauksesi tilan asiakastililtäsi. Klikkaamalla 'Tarkista tilaus' löydät tilauksen tiedot sekä linkin lähetysnumeroon. Klikkaamalla linkkiä voit seurata tilausta. Annamme myös mielellämme tietoja tilauksesi tilasta puhelimitse tai sähköpostitse.


Etusi

 • ILMAINEN TOIMITUS

  yli 30 euron tilauksille
 • 100 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUU

  jos et ole tyytyväinen
 • SÄÄSTÄ JOPA 20 %

  Paljousalennuksellamme ja 5% ostobonuksella
 • HELPPO MAKSAMINEN

  Klarna, luottokortti, MobilePay