Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

ALE! Saat monista tuotteista jopa -20%!


Etusi
 • ILMAINEN TOIMITUS
  yli 30 euron tilauksille
 • 100 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA
  jos et ole tyytyväinen
 • SÄÄSTÄ JOPA 20 %
  Paljousalennuksellamme ja 5% ostobonuksella
 • HELPPO MAKSAMINEN
  Klarna, luottokortti, MobilePay
Sango merikoralli

Löysimme 1 tulosta tämänhetkiselle haullesi

Sango Coral Calcium
Vitality Nutritionals
Sango Coral Calcium
(0)
180 kapselia - Sango merikorallikapselit - alkuperäiset Okinawalta
29,99 €
29,99 €
29,99 €

Varastossa

Sango Marin Koralli - Happamuus poistettu luonnollisella kalsiumilla ja 73 muulla mineraalilla

Jos haluat ostaa Sango-merikorallia, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät Okinawalta peräisin olevia korkealaatuisia Sango merikorallituotteita, joissa ei taatusti ole ei-toivottuja lisäaineita testatussa laadussa. Ennen kuin ostat Sango merikoralli kapseleita, jauheita tai tabletteja, saat täältä selville, mitä on otettava huomioon

Korallikalsium voi neutraloida haitallisia happoja ja edistää siten kehon itsehoitoa.

Korallikalsium voi neutraloida haitallisia happoja ja edistää siten kehon itsehoitoa.

Jos haluat ostaa Sango-merikorallia, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät Okinawalta peräisin olevia korkealaatuisia Sango merikorallituotteita, joissa ei taatusti ole ei-toivottuja lisäaineita testatussa laadussa. Ennen kuin ostat Sango merikoralli kapseleita, jauheita tai tabletteja, saat täältä selville, mitä on otettava huomioon

Kalsiumin lisäksi Sango merikoralli tarjoaa 73 muuta mineraalia ja hivenainetta luonnollisessa, helposti imeytyvässä muodossa. Se voi korvata kalsiumin ja magnesiumin puutetta, vähentää elimistön happamoitumista ja yhdessä D- ja K-vitamiinin kanssa ehkäistä osteoporoosia.

Kalsium on yksi ihmiskehon tärkeimmistä kivennäisaineista, ja se on erityisen tärkeää
luuston ja hampaiden lujuuden kannalta.

Jauhetuista merikoralleista saatu jauhe tunnetaan myös nimellä Sango Coral Calcium tai
korallikalsium. Tämä jauhe sisältää erityisen runsaasti kalsiumia ja magnesiumia suhteessa 2:1. Toisin kuin perinteinen kalsium, Sango merikorallin sisältämä kalsium on ionisoitua ja siksi se imeytyy helposti elimistöön.

Mitä on Sango merikorallijauhe?

 • Hienoksi jauhettu jauhe, joka saadaan fossiilisista koralleista.
 • Se sisältää runsaasti luonnollista kalsiumia ja magnesiumia suhteessa 2:1.
 • Se sisältää yhteensä 74 mineraalia ja hivenainetta.
 • Se auttaa vähentämään kehon happamuutta
 • Se on luonnollinen ravintolisä 

Millainen vaikutus Sango merikorallilla on?

Sango merikorallijauhe liuotetaan veteen ja kuljetetaan kehoon tai sitä otetaan kapselin muodossa. Se koostuu suurelta osin orgaanisesta, luonnollisesta kalsiumista, jonka luonto on jo ionisoinut. Näin se tunkeutuu erityisen hyvin soluihin ja vaikuttaa myönteisesti kehon mineraalitasapainoon.

Jos elimistö ei saa riittävästi hivenaineita ja kivennäisaineita vuosien ajan jatkuneen vääränlaisen ravitsemuksen vuoksi, elimistöön kerääntyy liikaa happoja. Seurauksena on
solujen nopea vanheneminen ja aineenvaihdunnan toimintahäiriöt.

Kalsiumia lisäämällä happo-emästasapaino palautuu ja yleinen hyvinvointi paranee.

Sango-merikorallia suositellaan:

 • Osteoporoosin ehkäisyyn
 • Nuorten ja myös lasten kasvun tukeminen
 • Hammasongelmia vastaan
 • Häiriintyneeseen aineenvaihdunta
 • Tukemaan aineenvaihduntaa
 • Jos kalsiumia ja muita kivennäisaineita on liian vähän 

Mistä löydät Sango merikorallia?

Sango merikoralli on luonnollinen ravintolisä. Riuttoja ja luonnollisia elinympäristöjä ei tuhota talteenoton aikana aikana. Koska Sango merikoralli -korallijauhe on mautonta, sitä voidaan lisätä kaikenlaisiin ruokiin. Sango merikorallia on saatavana eri muodoissa ravintolisänä käytettäväksi.

Miten kalsiumin puute ilmenee?

Kalsiumin puute ilmenee monin tavoin. Vaurioitunut hammaskiille, väsymys, toistuvat luunmurtumat tai lääkärin toteama osteoporoosi ovat vain muutamia merkkejä.

Nopea ärtyneisyys, pistely ihon alla, sisäinen levottomuus ja kohonnut verenpaine viittaavat kalsiumin puutteeseen. Puutoksen oireet ilmenevät yleensä vasta pidemmän ajan kuluttua.

Tämä johtuu siitä, että kalsium on mukana pitkäaikaisissa prosesseissa. Hitaasti alkavan puutteen ehkäisemiseksi on siksi suositeltavaa toimittaa keholle kalsiumia. Sango merikoralli sopii erityisen hyvin ravintolisäksi.

Sango merikorallin saanti:

Sango merikorallia käytetään monenlaisiin vaivoihin, ja sitä voidaan ottaa ruoan lisäksi milloin tahansa. Suositeltu päiväannos on noin 2 grammaa Sango merikorallia. Tämä vastaa 400 mg puhdasta kalsiumia.

Kehon kalsiumvarastojen täydentämiseksi Sango merikorallia tulisi käyttää vähintään kolmen kuukauden ajan. Mauton ja hajuton ravintolisä voidaan lisätä veteen tai sekoittaa ruokaan. Monet ottavat sen kuitenkin mieluummin kapselimuodossa.

Kenelle Sango merikoralli on erityisen tärkeä?

 • Lapsille ja nuorille
 • Iäkkäille ihmisille
 • Osteoporoosia sairastaville
 • Ihmisille, joilla on lisääntynyttä stressiä
 • Diabeetikoille
 • Ihmisille, joilla on luusto-ongelmia
 • Heikentyneille hampaille
 • Jos kalsiumin ja muiden kivennäisaineiden puute on todistettu. 

Mitä asiantuntijat sanovat Sango merikorallista:

Sango merikorallin sisältämillä mineraaleilla ja hivenaineilla on samanlainen vaikutus kuin muilla luonnollisesti tai kemiallisesti saaduilla aineilla. Erona on kuitenkin parempi käytettävyys, jonka Sango merikorallijauhe tarjoaa elimistölle.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että yli 85 % Sango merikoralleista imeytyy ja käytetään suoraan elimistössä. Luonnollisen ionisaation ansiosta suolisto voi ohjata kalsiumin suoraan vereen. Verrattuna muihin ravintolisiin Sango merikoralli on erityisen tehokas.

Onko Sango merikorallilla sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia:

Lääkkeiden kanssa ei ole yhteisvaikutuksia, kun otat suositellun 3 gramman Sango merikoralli -annoksen päivässä.

Se, mitä elimistö ei voi käyttää, erittyy luonnollisesti. Sango merkorallia voidaan nauttia pysyvästi suositeltu määrä päivässä.

Jotta Sango merikorallin sisältämä kalsium todella imeytyisi elimistöön, elimistössä on oltava samanaikaisesti riittävä määrä D3- ja K2-vitamiinia. Jos K2-vitamiinia ei saada riittävästi ravinnosta tai jos D3-vitamiinia ei muodostu riittävästi ihossa auringonvalolle altistumisen seurauksena, sitä olisi otettava ravintolisien muodossa. Tämä on erityisen välttämätöntä, kun kalsiumia otetaan pitkään, sillä muuten on olemassa vaara, että kalsiumia kertyy
valtimoihin.

Saantia ei tarvitse keskeyttää, koska se on luonnollinen elintärkeä aine, joka imeytyy hyvin elimistöön ja käytetään suoraan. Jos Sango merikorallia käytetään hoidon yhteydessä, suositellaan lääkärin konsultaatiota.


Muita kategorioita, joista saatat pitää