VitaminExpressin tietosuojakäytäntö

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Sen vuoksi henkilötietosi ovat aina ehdottoman luottamuksellisia ja niitä käsitellään lakisääteisten tietosuojasäännösten sekä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Turvallinen ostaminen SSL:n avulla

Käyttämällä SSL-yhteyttä koko verkkosivustolla tarjoamme mahdollisimman turvallisen ostokokemuksen. Ohjelmistomme salaa henkilötietosi jopa 2048-bittisellä SSL-salausmenetelmällä (Secure Socket Layer) ennen niiden siirtämistä, mikä tarjoaa erittäin korkean turvallisuustason.

Tunnistat salatun yhteyden selaimen osoitepalkista; se muuttuu osoitteesta "http://" osoitteeksi "https://", ja näet selaimen rivillä lukon kuvakkeen. Kun SSL-salaus on käytössä, kolmannet osapuolet eivät voi lukea siirrettyjä tietojasi.

Henkilötietojen tallentaminen ja käyttö

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää luonnollisen henkilön tunnistamiseen, ja niihin sisältyvät yhteystiedot. Saamme henkilötietojasi, kun otat meihin yhteyttä, teet ostoksia kanssamme, rekisteröidyt sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi tai kirjoitat tuote- tai myymäläarvostelun.

Keräämme ja tallennamme vain sellaisia henkilötietojasi, joita tarvitaan erityisesti kysymyksiisi vastaamiseen, tiedottamiseen ja tilaustesi käsittelyyn. Lisäksi käytämme anonymisoituja tietoja, jotka ohjelmistomme ja analyysityökalumme tallentavat, parantaaksemme tuotteitamme ja tarjontaamme.

Lisäksi käytämme anonyymejä tietoja, jotka tallennetaan ohjelmistoihimme ja analyysityökaluihin, joita käytämme verkkosivujemme ja tarjoustemme parantamiseen.

Tiedottaminen ja henkilötietojen poistaminen

Voit tarkastella ja muuttaa asiakastililläsi olevia henkilökohtaisia tietoja milloin tahansa, jotta ne pysyvät ajan tasalla. Kirjaudu vain asiakastilillesi. Täältä löydät kaikki tallentamamme henkilötiedot.

Turvallisuussyistä emme näytä maksutietoja asiakastililläsi. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista tai jos haluat poistaa asiakastilisi. Huomaathan, että emme saa poistaa jo tehtyjä tilauksia, mukaan lukien niistä syntyneitä laskuja, lakisääteisten määräysten vuoksi.

Henkilötietojen tallentaminen

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi, ellei pidempää säilytysaikaa vaadita tai sallita lainsäädännön mukaisesti.

Jaammeko tietoja?

Tämän verkkosivuston käyttäjien ja asiakkaiden antamat tiedot ovat meille erittäin tärkeitä, sillä ilman niitä emme voi käsitellä tilauksia tai optimoida tarjouksiamme. Näin ollen ei ole etujemme mukaista luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille. Luovutamme tietoja ainoastaan palveluntarjoajille, jotka suorittavat tiettyjä tehtäviä puolestamme tässä kuvatun toiminnan puitteissa.

o Paketin toimitus

Jotta saat pakettisi nopeasti ja turvallisesti, teemme sopimuksia useiden eri toimitus- ja pakettitoimittajien, kuten PostNordin kanssa. Toimittajat käsittelevät tilaukset ja kuljettavat paketit lähetysvarastostamme kotiosoitteeseesi. Nämä yritykset saavat vain toimitusosoitteesi, postiosoitteesi ja tarvittaessa puhelinnumerosi.

Asiakaspalvelu

Jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista asiakaspalvelua, teemme yhteistyötä kokeneiden asiakaspalvelu- ja puhelinpalvelutoimistojen kanssa. He ottavat vastaan puhelintilauksesi ja ottavat sinuun yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Henkilökunnalla on pääsy kaikkiin asiakastietoihin, joita tarvitaan tilauksen täyttämiseksi tai asiakkaan kysymyksiin vastaamiseksi.

Sähköpostin toimitus

Jotta pysyisit ajan tasalla, lähetämme uutiskirjeemme sähköpostin ammattimaiseen ja turvalliseen jakeluun erikoistuneiden alustojen kautta. Nämä yritykset tallentavat sähköpostiosoitteen ja tilaajan nimen henkilökohtaiseen osoitteeseen sähköpostiviestiemme lähettämistä varten. Jotta sähköpostiviestit olisivat sinulle mahdollisimman merkityksellisiä, sisällytämme niihin myös henkilötietoja, jotka annat meille, kun olet aktiivinen tai teet ostoksia verkkosivustollamme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeemme alatunnisteessa yhdellä klikkauksella.

Kirjeiden ja luetteloiden lähettäminen

Käytämme eri palveluntarjoajia katalogien ja kirjeiden lähettämiseen. Välitämme nimet ja osoitteet vain näille yrityksille.

• Yhteydenottolomake

Kun lähetät meille viestin yhteydenottolomakkeen kautta, tietosi, mukaan lukien antamasi yhteystiedot, tallennetaan järjestelmäämme käsittelyä varten. Emme luovuta näitä tietoja kolmansille osapuolille.

• Maksumenettely

Maksutavasta riippuen maksupalveluille ja pankeille välitetään erilaisia tietoja.

• PayPal:

Sinut ohjataan maksupalveluntarjoajalle, jossa voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Emme tallenna mitään tietoja, lukuun ottamatta maksutapaa.

• Sofort.com:

Sinut ohjataan maksupalveluntarjoajalle, jossa voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja PIN-koodillasi. Näitä tietoja ei tallenneta sofort.com-sivustolle. Emme myöskään tallenna mitään tietoja, lukuun ottamatta maksutapaa.

• Luottokortti:

Luottokorttitiedot siirretään SSL-salauksen avulla turvallisesti maksupalveluntarjoajalle, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Tallennamme vain korttinumeron 4 viimeistä numeroa sekä maksutavan, jotta voit helposti tunnistaa sen tulevia tilauksia varten. Jokaisen seuraavan tilauksen yhteydessä maksupalveluntarjoajalle siirretään niin sanottu alias-koodi, joka käynnistää uuden maksun.

• SEPA-suoraveloitus:

Tallennamme IBAN- ja BIC-tunnukset ja välitämme ne pankkiin SSL-salauksella jokaisen maksun yhteydessä.

• Ennakkomaksu:

Saapuvien maksujen käsittelystä vastaa maksupalveluntarjoaja. Tätä tarkoitusta varten välitämme vain käsittelyn kannalta välttämättömät tiedot SSL-salauksen avulla turvallisesti tälle. Emme myöskään tallenna mitään tietoja tietokantaamme maksutapaa lukuun ottamatta.

Analytiikka-alustat

Seurataksemme, toimiiko verkkosivustomme moitteettomasti, ja varmistaaksemme, että parannamme jatkuvasti tarjontaamme ja palveluitamme, käytämme erilaisia analytiikka-alustoja, kuten Google Analyticsia ja Google Search Consolea. Niihin siirretään ja arvioidaan verkkosivustomme käyttöön liittyviä anonyymejä tietoja. Nämä tiedot auttavat meitä parantamaan tarjontaamme ja palveluitamme. Henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, osoitteesi ja maksutietosi, eivät ole merkityksellisiä näiden analyysien kannalta, eikä niitä siksi tallenneta.

Kiinnostukseen perustuvat mainokset ja personointi

Käytämme vuorovaikutustasi verkkosivustomme kanssa, jotta voimme tarjota kiinnostukseen perustuvia mainoksia, jotka voivat olla sinulle merkityksellisiä. Emme kuitenkaan käytä tietoja, jotka suoraan tunnistavat henkilöitä (kuten nimi tai sähköpostiosoite), kiinnostuksen perusteella tapahtuvaan mainontaan tai uudelleenmarkkinointiin. Näyttääksemme merkityksellisimmän tuotesuosituksen teemme yhteistyötä hakukoneiden, mainostajien, julkaisijoiden, sosiaalisen median verkostojen ja mainospalveluyritysten kanssa. Lisäksi käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle mahdollisimman relevantin ostokokemuksen verkkosivustollamme.

Meillä on näiden yritysten kanssa sopimukset, jotka säätelevät tietojesi käyttöä. Näillä palveluntarjoajilla on pääsy vain niihin henkilötietojen osiin, joita ne tarvitsevat tehtäviensä suorittamiseksi. Ne eivät saa käyttää tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Lisäksi ne ovat velvollisia käsittelemään kaikkia tietoja tämän tietosuojaselosteen ja asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti.

Liiketoiminnan siirrot

Voi olla, että osia tai koko liiketoimintamme myydään tulevaisuudessa. Tällöin asiakastiedot siirretään yleensä ostajalle osana kauppaa, jotta liiketoimintaa voidaan jatkaa asianmukaisesti. Tällaisessa epätodennäköisessä tapauksessa kaikkiin asiakastietoihin sovelletaan edelleen tässä kuvattua tietosuojakäytäntöä.

Palvelimen lokitiedostot

Ohjelmistomme tallentaa automaattisesti tietoja niin sanottuihin palvelinlokitiedostoihin, jotka selaimesi lähettää automaattisesti meille. Nämä ovat:

  • Selaimen tyyppi / selaimen versio
  • Käytetty käyttöjärjestelmä (selaimen user agent -arvot).
  • Lähettäjän URL-osoite
  • Pyydetty URL-osoite
  • Palvelimen vastauksen datakoko
  • Yhteyttä käyttävän tietokoneen IP-osoite
  • Palvelimen pyynnön aika

Näitä tietoja ei voida yhdistää tiettyihin henkilöihin tai kohdistaa tiettyihin henkilöihin. Näitä tietoja ei ole yhdistetty muihin tietolähteisiin. Pidätämme oikeuden tarkastaa nämä tiedot jälkikäteen, jos saamme tietoomme erityisiä viitteitä laittomasta käytöstä.

Evästeet

Verkkosivustomme käyttää niin sanottuja evästeitä. Ne tekevät verkkosivustostamme käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa.

Suurin osa käyttämistämme evästeistä on niin sanottuja istuntoevästeitä. Ne poistetaan automaattisesti, kun poistut verkkosivustolta. Muut evästeet säilyvät laitteellasi, kunnes poistat ne. Näiden evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi, kun vierailet sivustollamme seuraavan kerran. Voit asettaa selaimesi niin, että saat tietoa evästeasetuksista salliaksesi evästeet vain tiettyjä toimintoja varten, hyväksyä evästeet vain tietyissä tapauksissa, poistaa evästeet yleisesti käytöstä ja/tai salliaksesi evästeiden automaattisen poistamisen selaimen sulkemisen yhteydessä. Kun evästeet poistetaan käytöstä, joitakin verkkosivustomme ominaisuuksia voidaan rajoittaa.

Salasana

Verkkosivustomme salasana, jonka asetat asiakastiliäsi luodessasi, tallennetaan epäsymmetristä salausmenetelmää käyttäen. Tämä tarkoittaa sitä, että salasanasi ei tallennu normaalina tekstinä, eikä se näin ollen ole kenenkään luettavissa. Emme myöskään voi lukea salasanaasi emmekä siksi voi lähettää sitä sinulle.

Jos unohdat salasanasi, voit luoda uuden salasanan milloin tahansa napsauttamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä ja syöttämällä sähköpostiosoitteen, jolla avasit asiakastilisi. Saat tämän jälkeen sähköpostiviestin, jossa on linkki, johon voit syöttää uuden salasanasi.

Kameleoon

Kameleoon on SaaS-ratkaisu, joka mahdollistaa A/B-testauksen ja verkkosivujen personoinnin. Kameleoonin asiakkaat ja yhteistyökumppanit käyttävät ratkaisua saadakseen paremman käsityksen siitä, miten heidän verkkosivustoaan käytetään, ja tarjotakseen asiakkailleen optimoidun käyttökokemuksen. Kameleoon ei tallenna henkilötietoja. Voit milloin tahansa vastustaa Kameleoonin käyttöä klikkaamalla seuraavaa linkkiä: https://www.vitaminexpress.org/de/#kameleoonOptout=true.

Sosiaaliset liitännäiset ja videot

Käytämme sosiaalisen median verkostojen liitännäisiä: Facebook, Google + ja Twitter verkkosivustollamme sekä YouTube-videoportaalissa.

Kun käyttäjä kutsuu jonkin lisäosan sisältävän sosiaalisen median verkoston verkkosivun, hänen selaimensa muodostaa suoran yhteyden sosiaalisen median verkoston palvelimiin. Lisäosan sisältö siirretään suoraan sosiaalisen median verkostosta selaimeen ja integroidaan verkkosivustoon. Vitamin Express ei siis voi vaikuttaa sosiaalisen median verkostojen liitännäisten avulla keräämien tietojen laajuuteen, ja se ilmoittaa käyttäjille asiasta parhaan tietämyksensä mukaan:

Sisällyttämällä liitännäiset sosiaaliset verkostot saavat tiedon siitä, että käyttäjä on kutsunut tietyn sivun ja tarjouksen. Jos käyttäjä on kirjautunut tiettyyn sosiaalisen median verkostoon, kyseinen verkosto voi liittää sivustolla käynnin hänen tililleen. Kun käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa liitännäisten kanssa, esimerkiksi jos he painavat tykkää-painiketta tai jättävät kommentin, tiedot siirretään selaimesta suoraan sosiaalisen median verkkoon ja tallennetaan sinne. Jos käyttäjä ei ole vielä sosiaalisen median verkoston jäsen, on silti mahdollista, että kyseinen verkosto tunnistaa ja tallentaa käyttäjän IP-osoitteen.

Jos haluat lisätietoja tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta, tietojen jatkokäsittelystä ja käytöstä sosiaalisen median verkoston toimesta sekä käyttäjän oikeuksista ja yksityisyyttäsi suojaavista yksityisyydensuoja-asetuksista, tutustu kyseisen sosiaalisen median verkoston toimittamiin tietosuojaan liittyviin tietoihin.

Jos käyttäjä on jo rekisteröitynyt sosiaalisen median verkoston käyttäjäksi eikä halua, että sosiaalinen media kerää hänestä tietoja Vitamin Expressin verkkosivuston kautta ja yhdistää niitä olemassa oleviin tietoihinsa, hänen on kirjauduttava ulos sosiaalisesta mediaverkostosta ennen verkkosivustolla vierailua.

Verkkosivustomme käyttää Googlen ylläpitämän YouTube-sivun liitännäisiä. Jos vierailet jollakin sivustollamme, jossa on YouTube-liitännäinen, muodostuu yhteys YouTuben palvelimiin. Tämä kertoo YouTube-palvelimelle, millä sivuillamme olet vieraillut.

Jos olet kirjautuneena YouTube-tilillesi, YouTube voi määrittää selauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi.

Tutustu kyseisten sosiaalisten verkostojen tietosuojailmoituksiin:

Saavatko lapset käyttää verkkosivustoamme?

VitaminExpress ei tarjoa tai myy tuotteita alaikäisille. Lapsille tarkoitettuja tuotteita saavat ostaa vain aikuiset. Jos et ole vielä 18-vuotias, voit ostaa meiltä tuotteita vain yhdessä vanhemman tai huoltajan kanssa.

Tietosuojaa koskevat kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää yksityisyydensuojaan tai tietosuojaan liittyvistä asioista, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.


Etusi

  • ILMAINEN TOIMITUS

    yli 30 euron tilauksille
  • 100 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUU

    jos et ole tyytyväinen
  • SÄÄSTÄ JOPA 20 %

    Paljousalennuksellamme ja 5% ostobonuksella
  • HELPPO MAKSAMINEN

    Klarna, luottokortti, MobilePay

Juuri tarkastelemasi tuotteet