Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella

Rekisteröi maksu helposti

PayPal

Jos valitset maksutavaksi PayPalin, sinut siirretään PayPalin verkkosivustolle, kun olet klikannut 'Lähetä tilaus'. Kun olet suorittanut maksun PayPalin avulla, sinut siirretään takaisin VitaminExpressin verkkosivustolle, jossa voit tarkistaa tilausvahvistuksesi.

Luottokortti

Hyväksymme maksun Visalla ja Mastercardilla. Syötä vain luottokorttisi numero ja voimassaoloaika. Kokonaismäärä veloitetaan luottokortiltasi sinä päivänä, kun toimitamme tilauksesi.

Kun olet napsauttanut 'Lähetä tilaus', sinut siirretään sivulle, jossa voit syöttää 3D Secure -koodin Verified by Visa tai Mastercard Secure Code -palvelua varten. Tämä on lisäturvatoiminto, jolla estetään luottokorttisi käyttö muiden toimesta. Kun olet suorittanut maksun loppuun, sinut siirretään takaisin VitaminExpressin verkkosivustolle, jossa voit tarkistaa tilausvahvistuksesi.

Jos et ole vielä aktivoinut 3D Secure -koodiasi, voit rekisteröityä tätä ominaisuutta varten nyt. Seuraa vain näytöllä näkyviä ohjeita. Jos et halua saattaa tilausta loppuun 3D Secure Code -koodin avulla, voit peruuttaa maksuprosessin, jolloin sinut siirretään takaisin verkkosivustollemme, jossa voit valita toisen maksutavan.

Maksa myöhemmin Klarnalla

Maksa myöhemmin Klarnalla on mahdollista ensimmäisestä tilauksesta alkaen. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarjota eri maksutapaa tietyille tilauksille, esimerkiksi maksuviivästysten yhteydessä tai tietystä tilausmäärästä alkaen.


Etusi

 • ILMAINEN TOIMITUS

  yli 30 euron tilauksille
 • 100 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUU

  jos et ole tyytyväinen
 • SÄÄSTÄ JOPA 20 %

  Paljousalennuksellamme ja 5% ostobonuksella
 • HELPPO MAKSAMINEN

  Klarna, luottokortti, MobilePay