VitaminExpress-vitamiinikauppa

Terveys ei ole kaikki kaikessa, mutta ilman terveyttä kaikki ei ole mitään.

Vitamiinit ovat luonnon ihmeitä. Ne ovat välttämättömiä kaikille kehon toiminnoille. Jos haluat pysyä terveenä ja hyväkuntoisena, sinun on kiinnitettävä huomiota vitamiinien riittävään saantiin. Vitamiinien ja muiden ravintoaineiden lisäsaanti auttaa varmistamaan, ettet jää vaille tärkeitä ravintoaineita. Siksi miljoonat ihmiset käyttävät ravintolisiä päivittäin. Älä jätä elinvoimaasi ja terveyttäsi sattuman varaan. Tankkaa vitamiineja ja muita elintärkeitä ravintoaineita.

100 % tyytyväisyystakuu

VitaminExpress on yksi johtavista laadukkaiden ravintolisien ja muiden luonnollisten elintarvikkeiden verkkokaupoista. Yli 20 vuoden ajan yhä useammat asiakkaat ovat luottaneet korkealaatuisiin tuotteisiimme, erinomaiseen asiakaspalveluumme ja nopeaan toimitukseen. Tavoitteenamme on, että koet iloa ja onnellisuutta tehdessäsi ostoksia VitaminExpressillä. Lue, mitä jotkut asiakkaamme sanovat.

Deutschland Test vahvistettu: Top shopin asiakastyytyväisyys

Deutschland Test tekee joka vuosi edustavan verkkokyselyn, jossa keskitytään asiakastyytyväisyyteen kaikkialla Saksassa. Tutkimuksen tavoitteena on määrittää parhaat verkkokaupat asiakastyytyväisyyden alalla.

Huhtikuussa 2020 tehdyssä tutkimuksessa VitaminExpress tunnustettiin asiakastyytyväisyysalueen parhaaksi verkkokaupaksi positiivisen asiakaskokemuksen ansiosta.

Tutkimuksen rakenne

Valittavana oli yhteensä 1 869 verkkokauppaa. Ostosegmentit vaihtelevat tarvikkeista ja lääkkeistä muotiliikkeisiin ja suuriin yleismyymälöihin. Tutkimus perustuu yhteensä 750 000 kuluttajan arvioon. Kullekin verkkokaupalle saatiin vähintään 300 ja enintään 1000 asiakasääntä.

VitaminExpress-tiimisi

Korkeasti koulutettu asiantuntijaryhmä, kuten ravitsemusasiantuntijat, elintarvikeinsinöörit ja farmaseutit, varmistavat, että voit ostaa meiltä laadukkaita, luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia ravintolisiä. Lisäksi he tarjoavat asiantuntemuksellaan ja innostuksellaan sinulle arvokasta tietoa verkkosivustollamme, jonka tarkoituksena on kannustaa sinua tekemään enemmän terveytesi ja elinvoimasi eteen.

Suuri valikoima korkealaatuisia tuotteita

Tarjoamme laajan valikoiman ravintolisiä johtavilta tuotemerkeiltä terveyteen, ruokavalioon ja suorituskykyyn. Omissa tuotesarjoissamme Vitality Nutritionals ja NutraSport yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat ja tehokkaat yhdistelmät. Asiantuntijamme ovat kehittäneet ne, ja niiden puhtaus ja teho on testattu riippumattomasti. Todistettua laatua, johon voit luottaa.

Ilmainen tai alennettu toimitus

Tarjoamme alhaiset toimitusmaksut kaikkiin Euroopan maihin. Hyödynnä ilmainen toimitus tietyn tilausarvon ylittyessä, tai merkittävästi alennetut toimitusmaksut. Lisätietoja

100 päivän rahat takaisin -takuu

Olemme sitoutuneet myymään vain korkealaatuisia ja tehokkaita ravintolisiä. Jos et ole 100 % tyytyväinen johonkin tuotteeseemme, voit palauttaa sen 100 päivän kuluessa ja saada täyden hyvityksen - ilman kysymyksiä. Lisätietoja

Säästä jopa 20 % alennuksillamme

Säästät jopa 15 % paljousalennuksillamme ja lisäksi 5 % jokaisesta yli 100 euron ostoksesta. Hyödynnä nämä alennukset ostaessasi VitaminExpressissä. Osta nyt ja säästä jopa 20 %.

Säästä ja maksa helposti

Valitse jokin maksutavoistamme, joita ovat PayPal, luottokortti, suoraveloitus, Sofort Banking, ennakkomaksu ja lasku. Lisätietoja

Asiantuntevaa neuvontaa ja nopeaa asiakaspalvelua

Ravitsemusasiantuntijamme neuvovat sinua mielellään tuotteidemme tehokkuudesta ja oikeasta käytöstä. Ystävällinen, asiantunteva asiakaspalvelija on vain yhden klikkauksen tai puhelinsoiton päässä. Lähetä meille sähköpostia tai soita meille.

Turvallisuus ja yksityisyys

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen vakavasti. Siksi käsittelemme henkilötietoja aina ehdottoman luottamuksellisesti voimassa olevien tietosuojasäännösten mukaisesti. Lisäksi mahdollistamme mahdollisimman turvallisen ostokokemuksen käyttämällä SSL-yhteyttä koko verkkosivustollamme. Lisätietoja


Etusi

 • ILMAINEN TOIMITUS

  yli 30 euron tilauksille
 • 100 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUU

  jos et ole tyytyväinen
 • SÄÄSTÄ JOPA 20 %

  Paljousalennuksellamme ja 5% ostobonuksella
 • HELPPO MAKSAMINEN

  Klarna, luottokortti, MobilePay

Juuri tarkastelemasi tuotteet