Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella

Vitality Nutritionals

Taattua laatua vuodesta 1990

Turvallisuudella ja laadulla on tärkeä rooli ravintolisien valinnassa. Tuotelinjoillamme Vitality Nutritionals ja NutraSport voimme taata korkeimman mahdollisen laatustandardin.

Vain parhaat ainesosat terveydellesi ja elinvoimallesi

Kaikki tuotteissamme käytetyt ainesosat on tarkastettu laadultaan uusinta teknologiaa käyttäen. Analyysitodistus takaa tuotteen aktiivisten ainesosien sisällön, tarkan koostumuksen, raaka-aineen puhtauden ja steriiliyden.

Kaiken kaikkiaan varmistamme, etteivät tuotteemme sisällä pestisidejä, lyijyä, elohopeaa, bakteereita, sieniä tai muita haitallisia aineita. Ainesosat tulevat alan parhailta valmistajilta. Tämä on ainoa tapa taata yhdenmukainen korkea laatu.

Testattua laatua, johon voit luottaa

Ravintolisiä käytetään antamaan keholle tiettyjä ravintoaineita tai tärkeitä aineita. Siksi on tärkeää, että vaikuttavat aineet ovat standardoidussa ja taatussa määrin. Laadukkaiden raaka-aineiden käyttö on tärkein ero arvokkaan korkealaatuisen tuotteen ja huonolaatuisen tuotteen välillä.

Ravitsemustieteen uusimpiin löytöihin perustuva tehokas koostumus

Ravintolisät voivat saavuttaa täyden hyötynsä vain, kun tärkeitä ainesosia on riittävästi ja kaiken kaikkiaan järkevissä yhdistelmissä. Tämä luo yhteisvaikutuksen ainesosien välille tuotteen vaikutuksen optimoimiseksi.

Siksi tuotteemme on kehitetty viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen ja lääketieteen mukaisesti, sekä annostuksen että koostumuksen osalta. Tämä tarkoittaa, että saat käyttöösi innovatiivisia ravintolisiä, jotka on erityisesti kehitetty tiettyyn toiminta-alueeseen.

Optimaalinen annosmuoto

Useimmille ravintolisille, jotka tulee annostella tarkasti, kapselit ovat paras tapa (annosmuoto). Näin vältetään myös yksittäisten ainesosien usein epämiellyttävä maku.

Toisin kuin tabletit, kapselit on täytetty irtojauheella, eivätkä ne vaadi korkeapainepuristusta ja apuaineiden käyttöä. Kapselit hajoavat täysin vatsassa muutamassa minuutissa, mikä takaa tärkeiden aineiden optimaalisen imeytymisen.

Siksi tuotteissamme käytetään ainoastaan kasviperäisiä selluloosasta valmistettuja kapseleita. Tavallisten kapseleiden sijasta käytämme niin kutsuttuja VCaps™- kasviperäisiä kapseleita, jotka hajoavat nopeasti ja tarjoavat paremman biosaatavuuden. Kaikki muut kapselit, jotka eivät pysty tähän, on valmistettu BSE-vapaasta liivatteesta.

Tuotanto sertifioiduissa yrityksissä antaa suojaa

Nutrasport-tuotevalikoimamme kehittämisessä ja tuotannossa ovat mukana pätevät ravitsemusasiantuntijat, farmaseutit ja elintarvikeinsinöörit. Tuotteet valmistetaan tiukimpien hygieniaohjeiden mukaisesti testatuissa ja sertifioiduissa tehtaissa Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa.

Puhtauden takaamiseksi kaikki laitteet puhdistetaan huolellisesti ennen tuotantoa. Lisäksi tuotannon aikana ei ole mahdollista prohormonikontaminaatiota, koska yksikään valmistajamme ei tuota prohormonia sisältäviä tuotteita. Laatu- ja painotarkastuksia tehdään säännöllisesti tuotantoprosessin aikana ja kirjataan tarkasti.

Täydet tiedot kaikista ainesosista ja aktiivisista aineista

Kaikki ainesosat ja aktiiviset aineet on ilmoitettu täysin etiketissä. Tuotteissa ei ole piilotettuja ainesosia, joille saatat olla allerginen tai joita et jostain muusta syystä voi käyttää (ehkä olet kasvissyöjä). Tämä tarkoittaa, että saat kaiken tiedon ja voit tehdä itse valinnan siitä, mitkä ravintolisät sopivat sinulle.

Taatusti turvalliset ja sivuvaikutuksettomat

Tarjoamamme tuotteet tarjoavat tärkeitä ainesosia ravintolisissä lääkkeiden sijaan. Luonnollisen tai lähes luonnollisen koostumuksensa ansiosta ne ovat täysin turvallisia suositelluilla annoksilla käytettynä eikä niillä ole sivuvaikutuksia, kuten usein lääkkeiden kohdalla. Sinun ei siis tarvitse käydä lääkärissä ja voit käyttää tuotteitamme ilman reseptiä.

Ilman epäpuhtauksia

Tarpeetonta sanoa, että tuotteidemme tulee olla vapaita epäpuhtauksista tai haitallisista aineista. Tämän takaamiseksi valitsemme toimittajamme tiukkojen kriteerien mukaan ja raaka-aineita ja tuotteita testataan säännöllisesti.

Korkein laatustandardi

Kuten voit nähdä, useat tekijät määrittävät ravintolisien laadun. Koska hyväksymme kullakin alueella vain korkeinta laatustandardia, täältä löydät laajan valikoiman laadukkaita tuotteita.

Meille laatu tarkoittaa:

1. Laadukkaita raaka-aineita

2. Tehokasta koostumusta

3. Tuotantoa sertifioiduissa yrityksissä

4. Optimaalista annosmuotoa

5. Täyttä ainesosaluetteloa

6. Ei epäpuhtauksia

7. Turvallista ja sivuvaikutuksetonta tuotetta

Muita kategorioita, joista saatat pitää

Suositut kategoriat

Juuri tarkastelemasi tuotteet