Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

KESÄALE! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa VitaminExpressiin. Jos vierailet tai teet ostoksia VitaminExpressissä, hyväksyt seuraavat ehdot. Ne koskevat kaikkia verkkosivustollamme, puhelimitse ja sähköpostitse tehtyjä tilauksia. Hyväksymällä tilauksesi syntyy sopimus sinun ja VitaminExpressin välille. Muut käyttöehdot eivät ole voimassa, ellei niistä ole sovittu kirjallisesti.

Osta turvallisesti SSL:n avulla

SSL:n käyttö koko verkkosivustollamme takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden ostosten tekemisen aikana. Ennen lähetystä henkilötietosi salataan SSL (Secure Socket Layer) -salausohjelmistollamme jopa 2048-bittisellä nopeudella, mikä takaa erittäin korkean turvallisuustason. Näin ollen luvattomat tahot eivät voi lukea tietoja, kun ne siirretään verkossa. Syöttämäsi tiedot muunnetaan lukukelvottomaksi koodiksi, joka voidaan siirtää turvallisesti.

Tietosuoja

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti, käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisina ja käsittelemme niitä lakisääteisten tietosuojasäännösten mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käyttää tietona yksilön tunnistamiseen sekä yhteydenottoihin.

Saamme ja arkistoimme henkilötietojasi, kun otat meihin yhteyttä, täytät lomakkeita, vierailet aktiivisesti verkkosivustollamme, teet ostoksia sivustollamme, rekisteröidyt sähköisen uutiskirjeemme tilaajaksi tai kirjoitat tuote- tai myymäläarvostelun.

Keräämme ja tallennamme nämä henkilötiedot, koska niitä tarvitaan, jotta voimme vastata kysymyksiisi, antaa sinulle tietoja ja käsitellä tilauksesi asianmukaisesti. Lisäksi käytämme näitä tietoja voidaksemme tarjota ostokokemuksen, joka on räätälöity mahdollisimman täydellisesti sinun kiinnostuksesi mukaan. Täältä löydät lisätietoja VitaminExpressin tietosuojasta.

Tilausprosessi ja toimitus

Voit tehdä tilauksen

 1. tekemällä ostoksia verkkosivuillamme
 2. lähettämällä yksityiskohtaisen tilauksen sähköpostitse
 3. puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 17.30

Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse tilauksesi vastaanottamisen jälkeen. Heti kun tilauksesi on lähetetty, ilmoitamme sinulle siitä lähettämällä sinulle lähetysvahvistuksen sähköpostitse. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että joku toimittajistamme ei pysty toimittamaan tilaamiasi tuotteita, VitaminExpress voi perua tilauksen. Sinulle ilmoitetaan välittömästi sähköpostitse, että emme pysty toimittamaan tilaamiasi tuotteita.

Maksuvaihtoehdot

Lähetysmaasta riippuen tarjoamme erilaisia maksuvaihtoehtoja. Täältä löydät lisätietoja maksuvaihtoehdoista.

Toimitusaika ja toimituskulut

Pyrimme pitämään kaikkia verkkosivuillamme tarjottuja tuotteita aina varastossa. Jos jotakin tuotetta ei kuitenkaan ole saatavilla, ilmoitamme siitä viipymättä sähköpostitse. Tilauksesi toimitetaan joka tapauksessa mahdollisimman nopeasti. Täältä löydät lisätietoa. Toimitusajat ja toimituskulut.

Tullit

Jos teet tilauksen meiltä ja tuotteet lähetetään EU:n ulkopuoliseen maahan, voi siitä aiheutua tullimaksuja ja veroja. Nämä maksut peritään heti, kun paketti saapuu määränpäähänsä. On sinun vastuullasi maksaa kaikki tulliselvitysprosessin aikana syntyvät lisämaksut, koska emme voi valvoa näitä maksuja. Myös tullisäännökset vaihtelevat suuresti maittain. Ota yhteyttä paikalliseen tullitoimistoon saadaksesi tarkempia tietoja ennen tilauksen tekemistä.

Muistathan, että sinua pidetään tällaisten lähetysten maahantuojana ja sinun on noudatettava kaikkia sen maan lakeja ja määräyksiä, johon tuot tilatut tuotteet. Lisäksi tulliviranomaiset voivat avata rajanylitystoimitukset. Lisätietoja saat paikallisesta tullitoimistosta.

Vaihto ja palautukset

Jos et ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa tuotteet 100 päivän kuluessa toimituksesta ja saada täyden hyvityksen ilman kysymyksiä. Palautusaika alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet.

Tärkeää: Palautuksia ilman ennakkoilmoitusta ei hyväksytä. Ota siksi yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, niin me neuvomme, miten palautat tuotteet. Maksuttomat palautukset ovat mahdollisia vain Saksassa ja Itävallassa asuvilta asiakkailta.

Saatuamme palautuspaketin palautamme ostohinnan 7 päivän kuluessa tai vaihdamme tuotteet pyynnöstä. Toimituskuluja tai postiennakkomaksuja ei voida palauttaa.

Rikkinäisten tai virheellisten tuotteiden vaihto

Jos olemme tehneet virheen ja et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai jos saamasi tuotteet ovat vahingoittuneet, soita meille tai kirjoita meille sähköpostia. Kun olet saanut vaihto- tai korvaavan lähetyksen, sinun on palautettava alkuperäinen lähetys 30 päivän kuluessa. Täytä vain mukana toimitettu palautuslomake ja lähetä se takaisin meille yhdessä huolellisesti pakattujen tuotteiden kanssa. Joka tapauksessa katamme palautuslähetyksen kustannukset ja riskin.

Kuljetusvahingot

VitaminExpress kattaa kuljetusriskin. Jos vastaanotat vahingoittuneen paketin, reklamoi välittömästi lähettäjälle ja kieltäydy vastaanottamasta pakettia. Ota myös yhteyttä meihin, niin lähetämme sinulle maksutta korvaavan tuotteen vaurioituneiden tuotteiden tilalle.

Ehdollinen myynti

Kaikki sinulle toimitetut tavarat ovat VitaminExpressin omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaan.

Peruuttaminen

Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilauksesi missä tahansa tekstimuodossa (esim. sähköpostitse tai kirjeitse) 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ilman, että sinun tarvitsee ilmoittaa peruutuksen syytä. Jos peruutus on voimassa, kummankin osapuolen on palautettava saamansa lähetys/maksu.

Vastuun rajoittaminen

Kaikki tällä verkkosivustolla tarjotut tuotteet ovat ravintolisiä. Vastuullinen käyttö on kuitenkin ratkaisevan tärkeää sivuvaikutusten välttämiseksi, mikä koskee erityisesti suositellun saannin ja annostuksen noudattamista. Lisäksi tiedossa olevat yhteensopimattomuudet tiettyjen ainesosien kanssa on otettava huomioon ennen tuotteen ottamista.

Ravintolisät on tarkoitettu täydentämään normaalia ruokavaliota ravintoaineilla tai muilla aineilla, joilla on ravitsemuksellinen tai fysiologinen vaikutus. Ne on tarkoitettu nautittaviksi pillereinä, kapseleina, tabletteina, jauheina, nesteinä tai vastaavissa muodoissa, ja ne sisältävät tietyn annoksen vaikuttavia aineita.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ravintoa ja terveellisiä elämäntapoja. Ravintolisän suositellulla päiväannoksella ei ole haittavaikutuksia terveillä aikuisilla. Jos kärsit jostain sairaudesta, sinun tulisi keskustella ravintolisän käytöstä lääkärisi kanssa. Ravintolisät tulee aina säilyttää pienten lasten ulottumattomissa.

Tämän sivuston tietoja ei pidä käyttää minkään terveysongelman diagnosointiin tai hoitoon tai korvaamaan lääkärin tai terveydenhuollon tarjoajan määräämiä lääkkeitä tai muita hoitoja. Sinun on neuvoteltava lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin aloitat ruokavalio-, liikunta- tai lisäravinto-ohjelman, ennen kuin otat lääkkeitä tai ravintolisää tai jos sinulla on tai epäilet, että sinulla saattaa olla jokin terveysongelma.

Tällä verkkosivustolla annettujen tietojen ainoana tarkoituksena on kuvata ravintolisien ravitsemuksellisia tai fysiologisia erityispiirteitä. Kuvauksiamme ja muita tuotetietoja ei ole tarkoitettu sairauksien tai terveydentilojen diagnosoimiseen, hoitamiseen, parantamiseen tai ehkäisemiseen. Näitä tietoja ei missään tapauksessa ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamia suosituksia tai hoitoja tai diagnosoimaan tai hoitamaan mitään sairauksia.

Jos aiot hoitaa tiettyä sairautta, käytät tiettyjä lääkkeitä, sinulla on terveysongelmia, noudatat tiettyä ruokavaliota, olet raskaana tai imetät, ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät tällä sivustolla annettujen tietojen perusteella valmistettua tuotetta. Suosittelemme, että valitset lääkärin, jolla on vankka tietämys ravintolisien alalla, sillä vain tällainen asiantuntija voi antaa päteviä näkemyksiä ja arvioida mahdollisia sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden tai ravintolisien kanssa.

Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tuotetiedot on annettu ainoastaan tiedon jakamista varten. Siksi suosittelemme, ettet luota pelkästään verkkosivuillamme esitettyihin tietoihin ja että luet myös huolellisesti etiketit, varoitukset ja ohjeet ennen lisäravinteiden käyttöä tai antamista.

VitaminExpress ei ole vastuussa, jos tällä verkkosivustolla tarjottujen tuotteiden epäasianmukainen käyttö johtaa haittavaikutuksiin tai terveyshaittoihin. VitaminExpress ei myöskään ole vastuussa eri tuotevalmistajien antamista lausunnoista, lupauksista tai virheellisistä tuotetiedoista tai ravintolisäsuosituksista.

VitaminExpress ei ole vastuussa kirjoitusvirheistä tai tuotteiden koostumuksen muutoksista. Vaikka huolellinen tutkimus on tehty ennen tietojen julkaisemista verkkosivustollamme, VitaminExpress ei anna mitään takeita verkkosivustolla olevien tietojen täydellisyydestä tai siitä, että nämä tiedot vastaavat viimeisintä tietämyksen tasoa.

Ylivoimainen este

Jos meitä estetään täyttämästä ostosopimuksesta johtuvia velvoitteita ylivoimaisen esteen tai meistä riippumattomien olosuhteiden vuoksi, VitaminExpressiä ei voida pitää vastuullisena.

Tekijänoikeus

Sivuston tekstiä tai kuvia ei saa kopioida tai jäljentää (mukaan lukien tulostaminen paperiversiona) ilman VitaminExpressin etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Käyttäjä voi tulostaa verkkosivuston osia paperikopiona ainoastaan tilauksen tekemistä varten VitaminExpressille. VitaminExpress ei ota vastuuta sana- tai kuvavirheistä tai kirjoitusvirheistä. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisältö on Copyright © vuodesta 1998.


Etusi
 • ILMAINEN TOIMITUS
  yli 30 euron tilauksille
 • 100 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA
  jos et ole tyytyväinen
 • SÄÄSTÄ JOPA 20 %
  Paljousalennuksellamme ja 5% ostobonuksella
 • HELPPO MAKSAMINEN
  Klarna, luottokortti, MobilePay

Käyttöehdot


Käyttöehdot

Tervetuloa VitaminExpressiin. Jos vierailet tai teet ostoksia VitaminExpressissä, hyväksyt seuraavat ehdot. Ne koskevat kaikkia verkkosivustollamme, puhelimitse ja sähköpostitse tehtyjä tilauksia. Hyväksymällä tilauksesi syntyy sopimus sinun ja VitaminExpressin välille. Muut käyttöehdot eivät ole voimassa, ellei niistä ole sovittu kirjallisesti.

Osta turvallisesti SSL:n avulla

SSL:n käyttö koko verkkosivustollamme takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden ostosten tekemisen aikana. Ennen lähetystä henkilötietosi salataan SSL (Secure Socket Layer) -salausohjelmistollamme jopa 2048-bittisellä nopeudella, mikä takaa erittäin korkean turvallisuustason. Näin ollen luvattomat tahot eivät voi lukea tietoja, kun ne siirretään verkossa. Syöttämäsi tiedot muunnetaan lukukelvottomaksi koodiksi, joka voidaan siirtää turvallisesti.

Tietosuoja

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti, käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisina ja käsittelemme niitä lakisääteisten tietosuojasäännösten mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käyttää tietona yksilön tunnistamiseen sekä yhteydenottoihin.

Saamme ja arkistoimme henkilötietojasi, kun otat meihin yhteyttä, täytät lomakkeita, vierailet aktiivisesti verkkosivustollamme, teet ostoksia sivustollamme, rekisteröidyt sähköisen uutiskirjeemme tilaajaksi tai kirjoitat tuote- tai myymäläarvostelun.

Keräämme ja tallennamme nämä henkilötiedot, koska niitä tarvitaan, jotta voimme vastata kysymyksiisi, antaa sinulle tietoja ja käsitellä tilauksesi asianmukaisesti. Lisäksi käytämme näitä tietoja voidaksemme tarjota ostokokemuksen, joka on räätälöity mahdollisimman täydellisesti sinun kiinnostuksesi mukaan. Täältä löydät lisätietoja VitaminExpressin tietosuojasta.

Tilausprosessi ja toimitus

Voit tehdä tilauksen

 1. tekemällä ostoksia verkkosivuillamme
 2. lähettämällä yksityiskohtaisen tilauksen sähköpostitse
 3. puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 17.30

Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse tilauksesi vastaanottamisen jälkeen. Heti kun tilauksesi on lähetetty, ilmoitamme sinulle siitä lähettämällä sinulle lähetysvahvistuksen sähköpostitse. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että joku toimittajistamme ei pysty toimittamaan tilaamiasi tuotteita, VitaminExpress voi perua tilauksen. Sinulle ilmoitetaan välittömästi sähköpostitse, että emme pysty toimittamaan tilaamiasi tuotteita.

Maksuvaihtoehdot

Lähetysmaasta riippuen tarjoamme erilaisia maksuvaihtoehtoja. Täältä löydät lisätietoja maksuvaihtoehdoista.

Toimitusaika ja toimituskulut

Pyrimme pitämään kaikkia verkkosivuillamme tarjottuja tuotteita aina varastossa. Jos jotakin tuotetta ei kuitenkaan ole saatavilla, ilmoitamme siitä viipymättä sähköpostitse. Tilauksesi toimitetaan joka tapauksessa mahdollisimman nopeasti. Täältä löydät lisätietoa. Toimitusajat ja toimituskulut.

Tullit

Jos teet tilauksen meiltä ja tuotteet lähetetään EU:n ulkopuoliseen maahan, voi siitä aiheutua tullimaksuja ja veroja. Nämä maksut peritään heti, kun paketti saapuu määränpäähänsä. On sinun vastuullasi maksaa kaikki tulliselvitysprosessin aikana syntyvät lisämaksut, koska emme voi valvoa näitä maksuja. Myös tullisäännökset vaihtelevat suuresti maittain. Ota yhteyttä paikalliseen tullitoimistoon saadaksesi tarkempia tietoja ennen tilauksen tekemistä.

Muistathan, että sinua pidetään tällaisten lähetysten maahantuojana ja sinun on noudatettava kaikkia sen maan lakeja ja määräyksiä, johon tuot tilatut tuotteet. Lisäksi tulliviranomaiset voivat avata rajanylitystoimitukset. Lisätietoja saat paikallisesta tullitoimistosta.

Vaihto ja palautukset

Jos et ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa tuotteet 100 päivän kuluessa toimituksesta ja saada täyden hyvityksen ilman kysymyksiä. Palautusaika alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet.

Tärkeää: Palautuksia ilman ennakkoilmoitusta ei hyväksytä. Ota siksi yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, niin me neuvomme, miten palautat tuotteet. Maksuttomat palautukset ovat mahdollisia vain Saksassa ja Itävallassa asuvilta asiakkailta.

Saatuamme palautuspaketin palautamme ostohinnan 7 päivän kuluessa tai vaihdamme tuotteet pyynnöstä. Toimituskuluja tai postiennakkomaksuja ei voida palauttaa.

Rikkinäisten tai virheellisten tuotteiden vaihto

Jos olemme tehneet virheen ja et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai jos saamasi tuotteet ovat vahingoittuneet, soita meille tai kirjoita meille sähköpostia. Kun olet saanut vaihto- tai korvaavan lähetyksen, sinun on palautettava alkuperäinen lähetys 30 päivän kuluessa. Täytä vain mukana toimitettu palautuslomake ja lähetä se takaisin meille yhdessä huolellisesti pakattujen tuotteiden kanssa. Joka tapauksessa katamme palautuslähetyksen kustannukset ja riskin.

Kuljetusvahingot

VitaminExpress kattaa kuljetusriskin. Jos vastaanotat vahingoittuneen paketin, reklamoi välittömästi lähettäjälle ja kieltäydy vastaanottamasta pakettia. Ota myös yhteyttä meihin, niin lähetämme sinulle maksutta korvaavan tuotteen vaurioituneiden tuotteiden tilalle.

Ehdollinen myynti

Kaikki sinulle toimitetut tavarat ovat VitaminExpressin omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaan.

Peruuttaminen

Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilauksesi missä tahansa tekstimuodossa (esim. sähköpostitse tai kirjeitse) 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ilman, että sinun tarvitsee ilmoittaa peruutuksen syytä. Jos peruutus on voimassa, kummankin osapuolen on palautettava saamansa lähetys/maksu.

Vastuun rajoittaminen

Kaikki tällä verkkosivustolla tarjotut tuotteet ovat ravintolisiä. Vastuullinen käyttö on kuitenkin ratkaisevan tärkeää sivuvaikutusten välttämiseksi, mikä koskee erityisesti suositellun saannin ja annostuksen noudattamista. Lisäksi tiedossa olevat yhteensopimattomuudet tiettyjen ainesosien kanssa on otettava huomioon ennen tuotteen ottamista.

Ravintolisät on tarkoitettu täydentämään normaalia ruokavaliota ravintoaineilla tai muilla aineilla, joilla on ravitsemuksellinen tai fysiologinen vaikutus. Ne on tarkoitettu nautittaviksi pillereinä, kapseleina, tabletteina, jauheina, nesteinä tai vastaavissa muodoissa, ja ne sisältävät tietyn annoksen vaikuttavia aineita.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ravintoa ja terveellisiä elämäntapoja. Ravintolisän suositellulla päiväannoksella ei ole haittavaikutuksia terveillä aikuisilla. Jos kärsit jostain sairaudesta, sinun tulisi keskustella ravintolisän käytöstä lääkärisi kanssa. Ravintolisät tulee aina säilyttää pienten lasten ulottumattomissa.

Tämän sivuston tietoja ei pidä käyttää minkään terveysongelman diagnosointiin tai hoitoon tai korvaamaan lääkärin tai terveydenhuollon tarjoajan määräämiä lääkkeitä tai muita hoitoja. Sinun on neuvoteltava lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin aloitat ruokavalio-, liikunta- tai lisäravinto-ohjelman, ennen kuin otat lääkkeitä tai ravintolisää tai jos sinulla on tai epäilet, että sinulla saattaa olla jokin terveysongelma.

Tällä verkkosivustolla annettujen tietojen ainoana tarkoituksena on kuvata ravintolisien ravitsemuksellisia tai fysiologisia erityispiirteitä. Kuvauksiamme ja muita tuotetietoja ei ole tarkoitettu sairauksien tai terveydentilojen diagnosoimiseen, hoitamiseen, parantamiseen tai ehkäisemiseen. Näitä tietoja ei missään tapauksessa ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamia suosituksia tai hoitoja tai diagnosoimaan tai hoitamaan mitään sairauksia.

Jos aiot hoitaa tiettyä sairautta, käytät tiettyjä lääkkeitä, sinulla on terveysongelmia, noudatat tiettyä ruokavaliota, olet raskaana tai imetät, ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät tällä sivustolla annettujen tietojen perusteella valmistettua tuotetta. Suosittelemme, että valitset lääkärin, jolla on vankka tietämys ravintolisien alalla, sillä vain tällainen asiantuntija voi antaa päteviä näkemyksiä ja arvioida mahdollisia sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden tai ravintolisien kanssa.

Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tuotetiedot on annettu ainoastaan tiedon jakamista varten. Siksi suosittelemme, ettet luota pelkästään verkkosivuillamme esitettyihin tietoihin ja että luet myös huolellisesti etiketit, varoitukset ja ohjeet ennen lisäravinteiden käyttöä tai antamista.

VitaminExpress ei ole vastuussa, jos tällä verkkosivustolla tarjottujen tuotteiden epäasianmukainen käyttö johtaa haittavaikutuksiin tai terveyshaittoihin. VitaminExpress ei myöskään ole vastuussa eri tuotevalmistajien antamista lausunnoista, lupauksista tai virheellisistä tuotetiedoista tai ravintolisäsuosituksista.

VitaminExpress ei ole vastuussa kirjoitusvirheistä tai tuotteiden koostumuksen muutoksista. Vaikka huolellinen tutkimus on tehty ennen tietojen julkaisemista verkkosivustollamme, VitaminExpress ei anna mitään takeita verkkosivustolla olevien tietojen täydellisyydestä tai siitä, että nämä tiedot vastaavat viimeisintä tietämyksen tasoa.

Ylivoimainen este

Jos meitä estetään täyttämästä ostosopimuksesta johtuvia velvoitteita ylivoimaisen esteen tai meistä riippumattomien olosuhteiden vuoksi, VitaminExpressiä ei voida pitää vastuullisena.

Tekijänoikeus

Sivuston tekstiä tai kuvia ei saa kopioida tai jäljentää (mukaan lukien tulostaminen paperiversiona) ilman VitaminExpressin etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Käyttäjä voi tulostaa verkkosivuston osia paperikopiona ainoastaan tilauksen tekemistä varten VitaminExpressille. VitaminExpress ei ota vastuuta sana- tai kuvavirheistä tai kirjoitusvirheistä. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisältö on Copyright © vuodesta 1998.