Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Suuri varastontyhjennys! Saat jopa 40% alennusta. Katso kaikki tarjoukset tästä

Testaa itsesi

vitaminer-test-deg-selv-vitaminexpress.jpg

Tee suosittu vitamiinitesti!

Saatko riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita? Haluatko tietää, mitkä ravintolisät sopivat sinulle parhaiten?

Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen, niin autamme sinua löytämään oikeat vitamiinit ja ravintolisät juuri sinun tarpeisiisi. Tee suosittu vitamiinitestimme täällä!

Muita testejä
magnesium.jpeg

Mietitkö, mikä magnesiumtuote voisi olla paras sinulle?

Saat vinkkejä ja neuvoja artikkelisivuiltamme

Vitamiinitestiemme lisäksi meillä on myös jännittävä valikoima artikkeleita, joissa on tietoa vitamiineista, kivennäisaineista ja muista ravintoaineista. Täältä löydät myös hyödyllisiä terveyteen liittyviä vinkkejä ja neuvoja.

 

magnesium.jpeg

Magnesium on tärkeä kivennäisaine, jolla on ratkaiseva merkitys elimistön toiminnalle. Se osallistuu yli 300 biokemialliseen reaktioon elimistössä ja on välttämätön optimaalisen terveyden kannalta.

AdobeStock_173160913 (1).jpeg

Omega-3-rasvahappoja kutsutaan usein todelliseksi ihmeaineeksi. Niitä esiintyy luonnostaan useissa elintarvikkeissa ja ravintolisissä, ja niiden hämmästyttävät terveyshyödyt voivat parantaa elämänlaatua monin tavoin.

vitaminer.jpg

Uudet tutkimukset osoittavat, että vitamiinien puutteen seuraukset voivat vaikuttaa elimistöön enemmän kuin aiemmin on uskottu. Monet ihmiset vannovatkin ruokavalionsa lisäksi hyvän monivitamiinivalmisteen nimeen.