Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Kesäale jatkuu! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

Perussuoja hapetusstressiä vastaan: Astaxanthin 4 mg kapselit
 • 100 % levästä peräisin olevaa luonnollista astaksantiinia
 • optimaalinen annos 4 mg astaksantiinia kapselia kohden
 • E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä
Osta enemmän, säästä enemmän!
14,99 €
14,24 €
-5%
13,49 €
-10%
12,74 €
-15%
1 x 60 kapselia
14,99 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua

Perussuoja hapetusstressiä vastaan: Astaxanthin 4 mg kapselit

Vitality Astaxanthin 4 mg kapselit on ravintolisä, jossa on astaksantiinia, hibiskusuutetta ja E-vitamiinia. 1 kapseli päivässä kattaa perustarpeesi tehokkaiden antioksidanttien osalta, jotka suojaavat solujasi vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapetusstressiltä.

Astaksantiini luonnossa

Astaksantiini on luonnollinen punapigmenttinen karotenoidi, ja se on sekundaarinen kasviperäinen aine, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Luonnossa astaksantiinia esiintyy esimerkiksi "verisade" -levien (Haematococcus pluvialis) pigmenttinä, ja se antaa näillä levillä ruokailevien hummerien, rapujen ja katkarapujen lihalle tyypillisen punaisen värin.

Astaksantiinia syntyy, kun "verisade" -levät ovat stressin alaisena. Levä irrottaa siimansa ja kehittää paksun soluseinän ja astaksantiinipigmentin suojellakseen itseään. Levä ympäröi itsensä sillä ja muuttuu pyöreäksi kuin pallo. Tällaisessa suojaavassa, vakaassa kuoressa se voi selviytyä jopa 40 vuotta ilman vettä.

Haematococcus pluvialis on myös tärkeä ravinnonlähde lohelle. Niiden lihasten todettiin sisältävän erityisen suuria pitoisuuksia astaksantiinia. Tutkijat epäilevät, että tämä antaa lohille voimaa ja kestävyyttä uida jokea ylävirtaan päiväkausia ja jopa hypätä vesiputousten ja koskien yli - tämä on luonnossa ennennäkemätön energiaa vaativa suoritus.

Super-antioksidantti astaksantiini

Solumme tuottavat vapaiksi radikaaleiksi kutsuttuja hiukkasia osana normaaleja aineenvaihduntatoimintojaan. Toisaalta vapaat radikaalit täyttävät tärkeitä tehtäviä elimistössä, mutta toisaalta liiallinen vapaiden radikaalien tuotanto voi olla haitallista.

Kehon liiallinen vapaiden radikaalien tuotanto on usein seurausta elintavoista ja tietyistä ulkoisista stressitekijöistä: stressistä, ympäristömyrkyistä, alkoholista ja savukkeista, liiallisesta liikunnasta tai ultraviolettisäteilystä.

Tämä voi johtaa tilaan, jota kutsutaan hapetusstressiksi. Jatkuva hapetusstressi voi vahingoittaa DNA:ta ja muita tärkeitä molekyylejä elimistössä. Antioksidantit auttavat kehoa käsittelemään hapetusstressiä ja luomaan tasapainon.

Joitakin antioksidantteja elimistö tuottaa itse, kun taas toiset imeytyvät ravinnon kautta - esimerkiksi A-, C- ja E-vitamiinit tai kivennäisaineet, kuten seleeni ja sinkki. Astaksantiini on karotenoidi ja yksi antioksidantti, joka voi tukea elimistöä vapaiden radikaalien torjunnassa. Useissa antioksidantteja koskevissa vertailututkimuksissa astaksantiini on jatkuvasti osoittautunut erityisen tehokkaaksi luonnolliseksi antioksidantiksi:

 • Se on yksi harvoista antioksidanteista, joka saavuttaa kaikki kehon solut.
 • Se pääsee aivoihin, keskushermoston hermoihin ja silmän verkkokalvolle, sillä se pystyy ylittämään sekä veri-aivoesteen että veri-verkkokalvoesteen.
 • Se suojaa soluja vapailta radikaaleilta sekä sisäisesti että ulkoisesti, sillä se ympäröi koko solukalvon.
 • Se on puhdas antioksidantti, eikä siitä itsestään koskaan tule vapaata radikaalia tai pro-oksidanttia.
 • Se varastoituu elimistöön, ja sen vaikutus on pitkäaikainen.

Vuonna 2007 tehdyssä tutkimuksessa astaksantiinia verrattiin muihin antioksidantteihin, ja sen todettiin olevan maailman tehokkain antioksidantti: [1]

 • 800 kertaa tehokkaampi kuin Q10-koentsyymi.
 • 550 kertaa tehokkaampi kuin vihreän teen katekiinit.
 • 75 kertaa tehokkaampi kuin alfalipoiinihappo.
 • 6000 kertaa tehokkaampi kuin C-vitamiini.

4 mg astaksantiinia sisältävä ravintolisä - vain 1 kapseli päivässä!

Vitality Astaxanthin 4mg -kapselit ovat ihanteellisia antamaan sinulle tehokkaita antioksidantteja perustarpeisiisi. Jokainen kapseli sisältää

 • 4 mg luonnollista astaksantiinia Haematococcus pluvialis -levästä.
 • 12 mg E-vitamiinia (alfa-tokoferoli), joka antaa soluille erityistä suojaa hapetusstressiä vastaan.
 • 125 mg hibiskuksen kukkauutetta, jossa on 12,5 mg polyfenoleja antioksidanttivaikutuksen tehostamiseksi.

Astaxanthin 4 mg kapselit ovat erittäin puhdas ja laadukas ravintolisä. Se on vapaa epäpuhtauksista tai geneettisesti muunnetuista aineista, ja se sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Aktiiviset ainesosat Astaxanthin 4 mg kapseleissa

Kasviperäisiin aineisiin liittyviä terveysväitteitä ei ole vielä arvioitu lopullisesti. Tutkimusten lukumäärän vuoksi tässä kuvatut vaikutukset voidaan kuitenkin perustella riittävällä tavalla.

Ovatko 4 mg kapselit ihanteellisia?

Vitality Nutritionals Astaxanthin 4mg -kapselit ovat ihanteellisia tehokkaiden antioksidanttien perustarpeen varmistamiseen: Vain 1 kapseli päivässä antaa sinulle astaksantiinin, E-vitamiinin ja hibiskuspolyfenolien antioksidanttitehon.

Onko Astaxanthin 4 mg kapseleilla sivuvaikutuksia?

Tähän mennessä yhdessäkään astaksantiinitutkimuksessa ei ole havaittu haittavaikutuksia. Myöskään yhteisvaikutuksia tai allergisia reaktioita ei ole havaittu. Luonnollista astaksantiinia pidetään turvallisena ja vapaana sivuvaikutuksista.

"Tällä hetkellä ei ole tiedossa sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, eikä kontraindikaatioita hibiskuksen käytössä." (gesundheit.de) [10].

Jos olet raskaana tai imetät, sinulla on matala verenpaine tai käytät lääkkeitä, ota yhteyttä lääkäriin ennen hibiskusvalmisteiden käyttöä.

Astaxanthin 4 mg kapseleita ei suositella imeväisille, lapsille ja alle 14-vuotiaille nuorille, ja ne on pidettävä poissa pienten lasten ulottuvilta.


Tuotteen yksityiskohdat
Astaxanthin 4mg
 • Tuote nro.

  4785

 • Määrä

  60

 • Tuotetyyppi

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Eurooppa

 • Pakkauksen koko

  25.4 Grams

 • Pakkauskoko

  60

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  60

 • Hinta per kg/l

  590,16 € / 1KG incl. VAT

1 kapseli päivässä vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä.

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Astaksantiinirikas Oleoresiini Haematococcus pluvialis -levästä, Hibiscus-kukkauute (Hibiscus sabdariffa L.), täyteaine: Selluloosa, Päällystysaine: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), D-alfa-tokoferyylihapposukkinaatti (E-vitamiini), paakkuuntumisenestoaine: Selluloosa

1 kapseli sisältää:

 • 133,5 mg Haematococcus pluvialis Oleoresinia

- josta 4 mg astaksantiinia

 • 125 mg Hibiskuksen kukkauutetta

- josta 12,5 mg polyfenoleja

 • 12 mg α-TE E-vitamiinia 100 %*

* % NRV (ravintoaineiden viitearvo) EU:n asetuksen mukaisesti

Säilytetään tiiviisti suljettuna ja kuivana alle 25 °C:ssa.

 

Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista, monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Ne eivät ole lupaus parantumisesta tai suositus itsehoitoon.  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: