Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Kesäale jatkuu! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

Optimaalinen yhdistelmä kurkumaa, inkivääriä ja vitamiineja synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi: Curcuma ProEliteX®
 • Kokonaisvaltainen yhdistelmä tukemaan ruoansulatusta ja immuunijärjestelmää sekä niveliä, lihaksia ja paljon muuta.
 • Tieteellisesti todennettu laatutuote, jossa on patentoituja ainesosia.
 • Kurkumaa, inkivääriä, D3-vitamiinia ja ruusunmarjaa, joka sisältää luonnollista C-vitamiinia.
Osta enemmän, säästä enemmän!
39,99 €
37,99 €
-5%
35,99 €
-10%
33,99 €
-15%
1 x 60 kapselia
39,99 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua

Optimaalinen yhdistelmä kurkumaa, inkivääriä ja vitamiineja synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi: Curcuma ProEliteX®

Kurkumasta voidaan uuttaa ja tiivistää sekä kurkumiinia että muita kurkuminoideja. Näin voidaan valmistaa ravintolisiä, jotka ovat huomattavasti tehokkaampia kuin itse raaka-aine.

Ihmiskeho voi kuitenkin imeä vain pienen osan veressä olevasta kurkumiinista. Laadukkaan Curcugreen™-kurkumauutteen lisäksi Curcuma ProEliteX® -kapseleissa on muita aineita, jotka toimivat luonnollisina tehosteaineina entistäkin suuremman vaikutuksen ja bioaktiivisuuden saavuttamiseksi.

Jokainen Curcuma ProEliteX® -kapseli sisältää 270 mg Curcugreen®-kurkumauutetta, jossa on 257 mg kurkuminoidiyhdisteitä, jotka sisältää 176 mg kurkumiinia. Optimaalisen tehon ja bioaktiivisuuden saavuttamiseksi kaavaa on täydennetty 58 mg:lla ruusunmarjauutetta, joka sisältää 40 mg C-vitamiinia, sekä 25 mg:lla GingerPro®-inkivääriuutetta ja 5 µg D3-vitamiinia.

Curcuma ProEliteX® on paras tuote niille, jotka etsivät kokonaisvaltaista kurkumalisää.

Curcuma ProEliteX® -kapseleiden aktiiviset ainesosat

Curcuma ProEliteX® -kapselit sisältävät patentoidun kurkumauutteen täyden spektrin yhdistettynä huolellisesti valittuihin täydentäviin ainesosiin, kuten inkivääriin, ruusunmarjaan, luonnolliseen C-vitamiiniin ja D3-vitamiiniin.

Curcugreen™ kurkumauute

Curcugreen™-kurkumauutteen synerginen vaikutus perustuu kurkuminoidien ja turmeronien väliseen vuorovaikutukseen. Juuren aktiiviset komponentit ovat kurkumiini, desmetoksikurkumiini, bisdesmetoksikurkumiini ja ar-turmeroni. Tämä patentoitu teknologia takaa paitsi korkean hyötyosuuden myös korkean bioaktiivisuuden.

Curcugreen™ on 100% luonnollisia ainesosia sisältävä yhdistelmä, jossa ei ole synteettisiä lisäaineita: Tämä on luonnollinen yhdistelmä, jota ihmiskeho voi hyödyntää hyvällä tavalla. Curcugreen™:n biologinen hyötyosuus on 700 % korkeampi kuin tavallisen kurkumajauheen, ja se säilyy veriplasmassa jopa 8 tuntia. 25 ihmistutkimusta todistaa Curcugreen™:n ominaisuudet.

GingerPro® Inkivääriuute

Inkivääriä ei käytetä ainoastaan vilustumisoireisiin ja ruoansulatuskanavan ongelmiin, sillä sen myönteisten vaikutusten vuoksi sitä käyttävät myös fyysisesti aktiiviset ihmiset. Kestävyysurheilussa inkivääri antaa pitkäkestoista energiaa ja voi vähentää lihasjännitystä. Painoharjoittelussa aktiiviset ainesosat voivat vahvistaa verisuonia ja ehkäistä tulehduksia.

Sen lisäksi, että inkivääri sisältää useita vitamiineja ja hivenaineita, jotka auttavat kehoa uudistamaan lihaksiaan, se sisältää erityisen tehokkaita aineita ja eteerisiä öljyjä, kuten gingerolia, shoagolia ja zingibereeniä.

Inkivääri lisää tehoa luonnollisella tavalla: Koska inkiväärillä on voimakas vaikutus ruoansulatuskanavan limakalvoihin, se voi säädellä suoliston toimintaa imeytymisen helpottamiseksi. (1) Tutkimukset osoittavat, että inkiväärit parantavat kurkumiinin ja A-, E-, C- ja B9-vitamiinien sekä B-karoteenin, silymariinin, isoleusiinin, sinkin ja kaliumin tehoa. (2)

 • Yhteenvetona voidaan todeta, että inkivääri
 • Voi auttaa hallitsemaan tulehdusreaktioita*
 • Voi tukea ruoansulatusta*
 • Edistää luonnollista hengitystä ja hengitysteiden normaalia toimintaa*
 • Ylläpitää optimaalista immuunitasapainoa hengitysteissä*
 • Edistää elinvoimaa ja energiaa*

Ruusunmarjauute

Ruusunmarja (Rosa canina L.) sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka imeytyy elimistöön erityisen hyvin sen erittäin bioaktiivisen muodon ansiosta. Siihen liittyy myös useita myönteisiä vaikutuksia, kuten

 • Hyvinvoivien ja liikkuvien nivelten ylläpitäminen*

Monet tutkimukset osoittavat myös, että ruusunmarjalla voi olla myönteinen vaikutus niveliin, mikä johtuu sen sisältämistä galaktolipideistä. (3) (4) 1990-luvulla tanskalaiset tutkijat onnistuivat eristämään tämän aktiivisen ainesosan kasvista. Galaktolipidien uskotaan auttavan alentamaan CRP-tasoja, jotka voivat osoittaa infektiota tai tulehdusta elimistössä. Tutkimukset viittaavat myös siihen, että ruusunmarjauutteella on tulehdusta ehkäiseviä ja antioksidanttisia vaikutuksia. (5)

Kaksoissokkoutetussa, lumekontrolloidussa tutkimuksessa niveltulehduspotilaat satunnaistettiin saamaan päivittäin 5 g ruusunmarjajauhetta kapselimuodossa tai lumelääkettä kuuden kuukauden ajan ARA/ACR-kriteerien mukaisesti. Tulokset viittaavat siihen, että nämä potilaat saattavat hyötyä ruusunmarjajauheen lisähoidosta. (6) 

Lisäksi ruusunmarjan sanotaan:

 • Edistävän ruoansulatuskanavan normaalia toimintaa*
 • Tukevan elimistön luonnollista puolustuskykyä ja immuunijärjestelmää*

C-vitamiini

C-vitamiini tunnetaan ensisijaisesti tuesta immuunijärjestelmälle. Se vahvistaa immuunijärjestelmää tukemalla valkosolujen tuotantoa ja parantamalla immuunivastetta. C-vitamiini on siis tärkeä kumppani erityisesti pimeänä ja viileämpänä vuodenaikana. (7)  

C-vitamiinilla on myös voimakas antioksidanttivaikutus, mikä tarkoittaa, että se suojaa solujamme hapettumisstressiltä. Tämä oksidatiivinen stressi aiheuttaa solujemme vanhenemista ja häiritsee normaaleja uudistumisprosesseja. Muun muassa tästä syystä C-vitamiinia kutsutaan anti-ageing-vitamiiniksi. Se tukee monia ihon toimintoja ja voi vähentää ikääntymisen merkkejä, kuten pigmenttimuutoksia, ryppyjä ja ihon veltostumista - etenkin jos niitä pahentavat ulkoiset tekijät, kuten tupakointi, UV-säteily, stressi, urheilu tai ympäristömyrkyt. (7)  

Ihmisen elimistössä C-vitamiinilla on myös useita tehtäviä energia-aineenvaihdunnassa ja hermoston normaalissa toiminnassa. Se edistää myös kollageenin tuotantoa ja on siksi tärkeä luiden, hampaiden, ruston ja sidekudoksen muodostumiselle. Jos elimistöstä puuttuu C-vitamiinia, sidekudos ohenee. Iho ja nivelet menettävät tällöin kimmoisuutensa. (7) 

D-vitamiini

D-vitamiini on itse asiassa sateenvarjotermi koko ryhmälle elintärkeitä aineita D1-vitamiinista aina D5-vitamiiniin. Terveytemme kannalta erityisen tärkeä muoto on kuitenkin D3-vitamiini, jonka tieteellinen nimi on kolekalsiferoli. Keho muuntaa sen biologisesti aktiiviseksi muodoksi useissa synteesivaiheissa.

D-vitamiini tunnetaan erityisesti sen kyvystä torjua infektioita. Se stimuloi tiettyjen immuunisolujen tuotantoa ja säätelee samalla liioiteltuja immuunireaktioita normaalille tasolle. (8)

Keho tarvitsee D-vitamiinia kalsiumin imeytymiseen. Riittämätön D-vitamiinin saanti tarkoittaa, että kalsiumia ei imeydy ravinnosta ja että elimistön on hankittava kalsiumia luustovarastoista. Tämä voi johtaa olemassa olevien luiden heikkenemiseen ja haitata uusien, vahvojen luiden muodostumista. (8)  

D-vitamiini tukee myös lihasten kehitystä ja saattaa jopa jossain määrin suojata ikääntymiseen liittyvältä lihaskadolta, kuten tutkimukset ovat osoittaneet. (7) (8)

Vahvoja yhdessä: korkealaatuisia kasviuutteita, joissa on erittäin voimakkaita ainesosia

Kurkuma uutetaan inkiväärikasveihin kuuluvan Curcuma longan juuresta. Kurkuma on suosittu mauste erityisesti aasialaisessa keittiössä. Mutta myös intialaisessa ayurveda-käsitteessä kurkuma on ollut yksi tärkeimmistä elintärkeiden aineiden tarjoajista jo yli 4 000 vuoden ajan, ja sitä kutsutaan värinsä vuoksi myös ”kultaiseksi jumalattareksi”.

Yksi kasvin tärkeimmistä vaikuttavista aineista on kurkumiini, joka uutetaan Curcuma longan, eli kurkuman juuresta. Se on polyfenoli, joka vaikuttaa solutasolla ja tunnetaan rauhoittavista ja antioksidanttisista ominaisuuksistaan.

Yhdessä muiden korkealaatuisten kasviuutteiden vitamiinien, kivennäisaineiden ja fytokemikaalien kanssa kurkumajuuresta saadaan irti sen koko voima. Vitamiinien ja kivennäisaineiden vaikutus on osoitettu laajoissa tutkimuksissa, ja myös Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) on vahvistanut sen. Kasviperäisiin aineisiin liittyviä terveysväitteitä ei ole vielä lopullisesti arvioitu. Tutkimusten lukumäärän vuoksi tässä kuvatut vaikutukset voidaan kuitenkin perustella riittävällä tavalla. Tutkijat kaikkialla maailmassa tutkivat kurkumaa, ja siitä on tehty lukuisia tutkimuksia, jotka kattavat monenlaisia vaikutuksia.

Ruoansulatus

 • Kurkuma edistää ruoansulatusta*

Kliininen tutkimus, johon osallistui 60 henkilöä, osoittaa, että kurkumalla on myönteinen vaikutus ruoansulatukseen stimuloimalla erilaisia suolistobakteereja, jotka ovat tärkeitä suolistoesteen eheyden ja toiminnan ylläpitämisen kannalta. (9) Myös inkiväärillä on voimakas vaikutus suolen limakalvoihin. (1) 

Immuunijärjestelmä

 • Kurkuma auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän tehokkuutta*

Tutkimukset osoittavat, että kurkuma voi vaikuttaa myönteisesti immuunijärjestelmään ja ylähengitysteihin. Satunnaistetussa, kaksoissokkotutkimuksessa 241 potilaalle, joilla oli nenän hengitysteiden resistenssi, annettiin joko lumelääkettä tai kurkumiinia suun kautta kahden kuukauden ajan. Kurkumiinin terapeuttista vaikutusta arvioitiin nenän oireiden ja nenän hengitystievastuksen perusteella. (10) C- ja D-vitamiinilla on tukeva vaikutus, koska ne edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. (7) (8)

Nivelet ja lihakset

 • Kurkuma voi auttaa hallitsemaan elimistön tulehdusreaktioita*

Tutkimusten mukaan kurkuma voi auttaa liikuntaan liittyviin tulehduksiin sekä nivel- ja lihaskipuihin. Satunnaistettu, kontrolloitu kliininen tutkimus osoitti, että biologisesti saatavilla oleva kurkumauute voi lievittää polven nivelrikon oireita (11). Ruusunmarjauutteen sisältämillä galaktolipideillä on myös myönteisiä vaikutuksia niveliin. (6) Lisäksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luun ja ruston normaalia toimintaa varten, kun taas D-vitamiini edistää normaalia lihastoimintaa ja normaalia kalsiumin imeytymistä ja käyttöä, jota tarvitaan normaalin luuston ylläpitämiseksi. (7) (8)

Sydän ja verenkierto

 • Kurkuma tukee sydämen toimintaa ja verenkiertoa*

Systemaattinen katsaus kurkumiinin suojaavista vaikutuksista eri sydän- ja verisuonitauteja vastaan viittaa siihen, että kurkuma voi olla tehokas sydän- ja verisuonitauteja ehkäisevä tekijä muokkaamalla hapetusstressiin, apoptoosiin ja tulehdukseen liittyviä signaalireittejä. (8) C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ja siten verisuonten normaalia toimintaa. (7) 

Maksa

 • Kurkuma auttaa tukemaan normaalia maksan toimintaa ja stimuloi elimistön sapen tuotantoa*

Satunnaistetussa, kaksoissokkoutetussa, lumekontrolloidussa tutkimuksessa arvioitiin 70 mg kurkumaa päivittäin nautitun määrän vaikutusta lumelääkkeeseen verrattuna 8 viikon ajan. Tulokset viittaavat siihen, että kurkuma voi tukea maksaa alentamalla maksan rasvapitoisuutta ja mahdollisesti auttaa alentamaan seerumin kokonaiskolesterolipitoisuuksia. (12) Lisäksi C-vitamiini, joka on voimakas antioksidantti, auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. (7)

Aivot

 • Tukee hermoston toimintaa ja edistää henkistä hyvinvointia*

Joidenkin tutkimusten mukaan kurkuma tukee kognitiivisia toimintoja parantamalla aivojen verenkiertoa ja hapensaantia. Iäkkäillä osallistujilla tehdyssä tutkimuksessa selvitettiin, voisiko kurkuman lisäravinteiden antaminen samalla kun aivoja aktivoitiin dynaamisella oteharjoituksella, parantaa aivojen verenkiertoa ja veren määrää. Muutokset aivojen hapensaannissa ja veren tilavuudessa olivat suurempia kurkumaryhmässä kuin lumelääkeryhmässä. (13) Luonnollinen C-vitamiini vaikuttaa myös tässä suhteessa: Se edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaalia henkistä toimintaa. (7) 

Curcuma ProEliteX® Kurkumakapselien hyödyt pähkinänkuoressa

 • Täyden spektrin yhdistelmä, jossa on kurkumaa ja huolellisesti valittuja täydentäviä ainesosia, kuten inkivääriä, ruusunmarjaa, luonnollista C-vitamiinia ja D3-vitamiinia.
 • Patentoidut kasviuutteet, jotka on kehitetty tieteellisten tutkimustulosten perusteella.
 • Tehokas Curcugreen®-kurkumauute, jossa on 95 % kurkuminoidiyhdistelmä, jonka ansiosta kurkumiinin pitoisuus veressä on korkea ja kestää jopa 8 tuntia.

Korkealaatuinen GingerPro®-inkivääriuute, jossa on 5 % gingeroleja

 • 700 % korkeampi teho kuin tavallisissa kurkumiinilisissä ja 600 % korkeampi teho kuin kurkumiinilisissä, joissa on tavallisia aktiivisia tehosteaineita.
 • Lisäksi parannettu luonnollinen teho ja bioaktiivisuus ainesosien synergististen vaikutusten ansiosta.
 • 100 % luonnollinen ja vapaa epäpuhtauksista
 • Vegaaninen, gluteeniton, laktoositon.

Kenelle Curcuma ProEliteX® -kapselit sopivat?

Curcuma ProEliteX® on paras tuote kaikille, jotka haluavat maksimoida kurkumajuuren kaikkien ainesosien hyödyt.

Lisäksi Curcuma ProEliteX® -kapselit sopivat erinomaisesti seuraaviin tarkoituksiin

 • Henkilöille, jotka haluavat vahvistaa ja ylläpitää yleistä terveyttään.
 • Henkilöille, jotka haluavat ehkäistä ruoansulatusongelmia
 • Henkilöille, jotka haluavat tukea immuunijärjestelmää
 • Henkilöille, jotka ovat alttiita vilustumiselle, tulehduksille ja allergioille.
 • Henkilöille, joilla on korkea stressitaso, esim. opiskelijat, yrittäjät tai vanhemmat.
 • Henkilöille, jotka tupakoivat ja/tai käyttävät alkoholia runsaasti.
 • Henkilöille, jotka harrastavat erittäin aktiivisesti urheilua.
 • Ylipainoisille

Onko Curcuma ProEliteX® Kurkumakapseleilla sivuvaikutuksia?

Kurkumiinia on syöty kurkumamausteiden ainesosana jo tuhansien vuosien ajan. Osa kurkuman myönteisistä ominaisuuksista johtuu siitä, että kurkuma stimuloi mahahappoa. Herkille ihmisille tämä voi aiheuttaa refluksitautia. Tällöin kurkuma tulisi ottaa suoraan aterian yhteydessä. Koska kurkuma on rasvaliukoinen, eli se liukenee rasvaan tai öljyyn, kurkumiinia suositellaan otettavaksi runsasrasvaisen aterian yhteydessä.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) suosittelee, että kurkumiinin päivittäinen saanti ei saisi ylittää 2 mg painokiloa kohti. Kurkumaa sisältävien ravintolisien käyttöä ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Sappikivistä kärsivien henkilöiden ei tulisi käyttää kurkumauutteita.

Älä ylitä suositeltua päiväsaantia. Curcuma ProEliteX® -kapseleita ei myöskään suositella alle 18-vuotiaille lapsille eikä sappitulehduksen, maksasairauksien, sappikivien ja muiden sappiteiden sairauksien yhteydessä. Antikoagulantteja, syöpälääkkeitä, immunosuppressantteja tai muita lääkkeitä käyttävien henkilöiden tulee neuvotella käytöstä lääkärinsä kanssa.

*Yrttisiä aineita koskevia terveysväitteitä ei ole vielä lopullisesti arvioitu. Tutkimusten lukumäärän vuoksi tässä kuvatut vaikutukset voidaan kuitenkin perustella riittävällä tavalla.


Tuotteen yksityiskohdat
Curcuma ProEliteX®
 • Tuote nro.

  6948

 • Määrä

  60

 • Tuotetyyppi

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Eurooppa

 • Pakkauksen koko

  29.7 Grams

 • Pakkauskoko

  60

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  60

 • Hinta per kg/l

  1 346,46 € / 1KG incl. VAT

1 kapseli päivässä veden kanssa nautittuna aterian jälkeen.

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Kurkumauute, jossa on 95 % kurkuminoideja ja 65 % kurkumiinia (Curcuma longa L.), päällystysaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), täyteaine: selluloosa, ruusunmarjauute (Rosa canina L.; 70 % C-vitamiinia L-askorbiinihappona), inkivääriuute, jossa on 5 % inkivääriä (Zingiber officinale Roscoe), paakkuuntumisenestoaine: selluloosa, kolekalsiferoli (D-vitamiini).

Taatusti puhdasta ja lisäaineetonta:

 • Ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia, hiivaa.
 • Vapaa vehnästä ja maitotuotteista
 • Ei sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita eikä säilöntäaineita.
 • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita
 • Ei sisällä eläinperäisiä tuotteita
 • Sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille.

 

Yksi kapseli (päiväannos) sisältää:

 • 270 mg Kurkumauutetta
  • josta 257 mg Kurkuminoideja
 • 176 mg Kurkumiinia
 • 58 mg Ruusunmarjauutetta
  • josta 40 mg C-vitamiinia
 • 25mg Inkivääriuutetta
  • josta 1,25 mg Gingeroleja
 • 5 µg D3-vitamiinia

 

 • Säilytä tiiviisti suljettuna viileässä, kuivassa paikassa.
 • Suojaa auringonvalolta ja kosteudelta
 • Älä säilytä jääkaapissa
 • Jätä kuivausaine purkkiin
 • Säilytettävä lasten ulottumattomissa

 

Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Ne eivät ole lupaus parantumisesta tai suositus itsehoitoon.  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: