Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella

K2 Extra

90 tablettia

Tuote nro.: 9011

K2 Extra sisältää K-vitamiinia K1- ja K2 -muodossa, kalsiumia ja D3-vitamiinia

794x794_K2 90 tabl.jpg
 • K-vitamiinia muodoissa K1 ja K2
 • D3-vitamiinia
 • Kalsiumia

Loppu varastosta

Tuote on väliaikaisesti loppu
58,70 €
 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän rahat takaisin -takuu
Hinta sis. arvonlisävero
Maksan myöhemmin Klarnalla
Trustly verkkopankkimaksut
VISA
MasterCard

K2 Extra,90 tablettia

K2 Extra

K2 Extra

(0)
58,70 €

Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssaAsiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}


K2 Extra on norjalaisvalmisteinen tuote, joka sisältää K-vitamiinia, D3-vitamiinia ja kalsiumia, jotka edistävät normaalin luuston ylläpitämistä. Lisäksi D3-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia käyttöä ja veren normaalia kalsiumpitoisuutta. D3-vitamiini ja kalsium edesauttavat lihasten normaalia toimintaa ja D3-vitamiini edistää myös vastustuskyvyn normaalia toimintaa.

K2 Extra sisältää luonnollista K2-vitamiinia MenaQ7™ -muodossa, joka on äänestetty toiminnallisimmaksi ainesosaksi USA:ssa vuoden 2015 NutriAwards -messuilla. MenaQ7™ valmistetaan fermentoiduista kikherneistä norjalaisella NattoPharma ASA:lla, joka on yksi maailman johtavista K2-vitamiinin tutkijoista ja kehittäjistä. K2 -vitamiini edistää normaalia veren hyytymistä ja ylläpitää luuston normaalia ylläpitämistä.

Kalsiumyhdistelmä

K2 Extra sisältää kalsiumyhdistelmän, joka perustuu mineralisoituun merilevään sekä kalsiumiin, jota saadaan sekä korallista että kalanruodosta. Kaikki nämä kalsiumin lähteet ovat 100% luonnollisia meren ainesosia, jotka sisältävät laajan valikoiman 72 erilaista mineraalia. Kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa ja ylläpitää normaalia luustoa.

D3-vitamiini

K2 Extraan on lisätty D3-vitamiinia, joka imeytyy helposti kehoon. D-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä aurinkovitamiini, on rasvaliukoinen vitamiini, jota kehomme tuottaa itse, kun altistumme auringonvalolle. Ravintoaineena D-vitamiini osallistuu kehossamme siihen, että kalsium imeytyy kehoomme syömästämme ruoasta ja se myös pitää veren kalsiumpitoisuuden normaalina. On myös tieteellisesti todistettu, että D-vitamiinin saannilla ja normaalin lihastoiminnan ylläpidon välillä on yhteys. Lisäksi D-vitamiini edistää vastustuskyvyn pysymistä normaalina.

Tilaa K2 Extraa tänään ja saat sen toimitettuna kotiin postilaatikkoosi lyhyen ajan kuluessa – helpommaksi ei voi mennä.


Tuotteen yksityiskohdat

K2 Extra

 • Tuote nro.

  9011

 • Tuotemerkki

  NaturaMed Pharma

 • Annos

  90

 • Pakkauksen koko

  90 Tablettia

 • Annoskoko

  1-2 tablettia

 • Annokset per päivä

  1-2

Suositeltu käyttö

Annostelu: 1-2 tabletti päivässä.

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Tuoteseloste per tabletti:

200 mg Kalsium (25*)

90 μg K-vitamiini2 (133,3**)

10 μg K-vitamiini1 (**)

10 μg D-vitamiini3 (200*)

*% päivän saantisuosituksista
⁠**% päivän saantisuosituksista K-vitamiinin viitearvosta K1 ja K2

Mineralisoidusta merilevästä uutettu kalsium, kalsiumkarbonaatti (koralleista), kalanruotokalsium, sakeuttamisaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi, kalsiumfosfaatit), K2-vitamiini menakinoni-7, (MenaQ7), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kolekalsiferoli, fyllokinoni, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaine (titaanidioksidi).

 • Säilytettävä lasten ulottumattomissa


Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista, monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Ne eivät ole lausunto parantumisesta tai suositus itsehoitoon liittyvästä lääkityksestä.
  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}


  Muita tuotteita, joista saatat pitää


  Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen K2 Extra, ostivat myös

  Juuri tarkastelemasi tuotteet