Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

KESÄALE! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

Menosol Pro - Tukesi vaihdevuosien aikana
 • Kokonaisvaltainen 5-in-1 Meno Complex
 • Villijamssi ja salvia kuumia aaltoja vastaan
 • Rentouttava sahrami emotionaaliseen tasapainoon
 • Luonnollinen maca ja damiana tukemaan libidoa
 • Tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, joilla on suuri vaikutus
Osta enemmän, säästä enemmän!
46,80 €
44,46 €
-5%
42,12 €
-10%
39,78 €
-15%
1 x 40 kapselia
46,80 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

4/ 5
Yhteensä:1

Menosol Pro - Tukesi vaihdevuosien aikana

Menosol Pro helpottaa sinua siirtymään vaihdevuosiin - aikaan, jolloin monille naisille on ominaista fyysinen epämukavuus ja psyykkiset oireet. Tämä luonnollinen vaihdevuosilisä auttaa lievittämään kuumia aaltoja, mielialan vaihteluita ja muita tyypillisiä oireita. Erityinen Meno Complex - joka tunnetaan myös nimellä Meno Balance - yhdistää luonnollisia kasviuutteita, välttämättömiä vitamiineja ja tärkeitä kivennäisaineita. Tuloksena kokonaisvaltainen yhdistelmä yhdessä vegaanisessa kapselissa.

Menosol Pro auttaa ylläpitämään elämänlaatua vaihdevuosien aikana

Noin 45 vuoden iästä alkaen sukupuolihormonien estrogeenin ja progesteronin määrä naiskehossa vähenee hitaasti. Kuukautiset muuttuvat tiheydeltään ja voimakkuudeltaan, mikä on merkki vaihdevuosien alkamisesta. Nämä niin sanotut esivaihdevuodet käsittävät ajanjakson ennen kuukautisten loppumista. Tämän ajanjakson katsotaan päättyneen, kun kuukautisia ei esiinny 12 peräkkäiseen kuukauteen.

Monille naisille hormonaaliset muutokset aiheuttavat oireita, joilla voi olla kielteinen vaikutus elämänlaatuun. Erään tutkimuksen mukaan keskimäärin 73 prosenttia vaihdevuosi-ikäisistä naisista kärsii kuumista aalloista ja 63 prosenttia raportoi väsymyksestä. Vaivat eivät rajoitu vain yksityiselämään. Samassa tutkimuksessa 58 prosenttia naisista ilmoitti, että vaihdevuosioireet ovat vaikuttaneet kielteisesti heidän työelämäänsä. [1] 

MENOSOL PRO on tähän kokonaisvaltainen ratkaisu. Meno Complex on kehitetty erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille. Se voi auttaa kehoa palauttamaan luonnollisen tasapainonsa. Huolellisesti valittujen kasviuutteiden ja arvokkaan ravintoaineyhdistelmän ansiosta se sopii täydellisesti ravintolisäksi vaihdevuosien aikana.

Täydelliset ainesosat vaihdevuosioireiden torjumiseksi

Vaihdevuosien aikana naisen kehossa tapahtuu muutos, joka ilmenee erilaisina oireina. Vaihdevuosien aikana ravintolisät ovat hyvä tapa vähentää epämukavuutta. Meno Balance Complexin seuraavat ainesosat on yhdistetty ainutlaatuisen koostumuksen luomiseksi.

Salvia kuumia aaltoja vastaan

Kuumat aallot ja hikiset yöt ovat yleisiä ongelmia vaihdevuosien aikana. Menosol Pron sisältämänä salvia voi torjua tätä. Tämä vahvistettiin 8 viikkoa kestäneessä tutkimuksessa: osallistujat raportoivat kuumien aaltojen esiintymistiheyden vähentyneen (60 %) ja keston lyhentyneen (61 %). Lisäksi 70 % tutkimushenkilöistä kärsi harvemmin yöhikoilusta. [2] 

Sahrami henkiseen tasapainoon

Vaihdevuosien aikana tapahtuva luonnollinen hormonitasojen muutos voi johtaa mielialan vaihteluihin. Vaihdevuosien aikana ravitsemuksella on ratkaiseva merkitys mielialan kannalta. Nykyinen tietämys vahvistaa, että sahramikasvilla on rauhoittava vaikutus mielenterveyden epätasapainotilanteissa. [5] [6] Teheranin lääketieteellisen yliopiston tekemässä tutkimuksessa 60 prosenttia osallistujista ilmoitti mielialan parantuneen 50 prosenttia. [7] Meno Complex sisältää kasviuutetta suuren annoksen.

Villijamssi fyysisiin ja henkisiin oireisiin

Kasvi on kotoisin Pohjois-Amerikasta, ja sitä on käytetty luonnonlääkinnässä vuosisatojen ajan monenlaisten fyysisten ja henkisten vaivojen hoitoon. Sillä sanotaan olevan rauhoittava vaikutus kuumia aaltoja, äkillistä hikoilua, sisäistä levottomuutta ja ärtyneisyyttä vastaan. Meno Complexissa se on optimaalinen täydennys salvialle.

Maca libidon tueksi

Latinalaisen Amerikan kotimaassaan Perussa maca-kasvia on käytetty jo tuhansia vuosia. vuosia luonnollisena afrodisiaattina molemmille sukupuolille. Tutkimus osoittaa: säännöllisesti nautittuna kasvin uute voi tukea naisen libidoa vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. MENOSOL PRO:ssa se toimii lisäksi fyysisen ja henkisen energian tukena. Näin maca voi lievittää väsymyksen ja uupumuksen tunteita, jotka vaivaavat monia vaihdevuosi-ikäisiä naisia. [8] 

Damiana seksuaalista haluttomuutta vastaan

Tämä on toinen kasvi, joka on ollut yksi luonnonlääketieteen klassikoista vuosisatojen ajan. Se sopii hyvin vaihdevuosien aikaan ravintolisäksi. Damianalla on herkät keltaiset terälehdet, ja se on yleinen Pohjois-Amerikan eteläosissa sekä Keski- ja Latinalaisessa Amerikassa. Sitä käytetään stimuloimaan haluja ja se toimii yhdessä maca-uutteen kanssa Meno Balance Complexissa.

A-vitamiini normaalia ihoa ja limakalvoja varten

Vitamiinit ovat välttämättömiä vaihdevuosien aikana. Yksi Menosol Pro -kapseli sisältää päivittäisen A-vitamiinin tarpeen. Tämä elintärkeä vitamiini edistää muun muassa normaalia ihoa ja normaaleja limakalvoja emättimen alueella. Molemmat voivat vaihdevuosien aikana joutua epätasapainoon.

D3- ja B6-vitamiinit luustolle ja aineenvaihdunnalle

D3-vitamiini osallistuu solujen jakautumiseen ja edistää luuston ja hampaiden normaalia toimintaa. Luuston ravintoaineena se mahdollistaa kalsiumin imeytymisen elimistöön. Tämä prosessi on erityisen tärkeä vaihdevuosien aikana, sillä tässä elämänvaiheessa alkaa asteittainen luukato. Meno complex sisältää myös B6-vitamiinin helposti imeytyvän muodon. Tämä ravintoaine on tärkeä normaalin aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan säätelyn kannalta. Lisäksi vitamiini voi torjua väsymystä ja uupumusta.

Kromi ja Kalsium energia-aineenvaihdunnan tukena

Kivennäisaineet kromi ja kalsium täydentävät tehokkaiden ainesosien luetteloa. Kromi edistää makroravintoaineiden normaalia aineenvaihduntaa elimistössä. Tässä yhdistelmässä se esiintyy bioaktiivisena muunnoksena kromipikolinaattina, joka imeytyy elimistöön erityisen helposti. Kivennäisaine kalsium tukee energia-aineenvaihduntaa ja on välttämätön normaaleille luille ja hampaille. [9] 

Folaatti onnellisuushormonin vapautumiseen

Folaatti on vesiliukoinen, bioaktiivinen vitamiini. Se auttaa säätelemään homokysteiinitasoja, joiden tasapaino on tärkeää sydän- ja verisuonijärjestelmälle. [10] Tämä taso voi nousta vaihdevuosien jälkeisillä naisilla.  [11] Lisäksi folaatilla voi olla myönteinen vaikutus S-adenosyylimetioniini-nimisen aineen (SAMe) tuotantoon. Tämä aine osallistuu lukuisten hormonien synteesiin ja tukee dopamiinin ja serotoniinin vapautumista. Nämä viestiaineet voivat lievittää vaihdevuosien aikaista huonoa mielialaa.

MENOSOL PRO:n edut ravintolisänä vaihdevuosien aikana

 • luonnollinen koostumus vaihdevuosioireiden lievittämiseksi
 • erityinen Meno Complex ravitsemuksen täydentäjänä vaihdevuosien aikana
 • tutkitusti hyödyllinen vaikutus vaihdevuosi-ikäisiin naisiin
 • vähentää kuumien aaltojen esiintymistiheyttä 60 %:lla [2]
 • vähentää yöhikoilua 70 %:lla [2]
 • korkealaatuinen Safr'Inside™ sahramiuute Sargol-laadulla
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • yksi kapseli päivässä riittää
 • helppo ottaa – vegaaninen kapseli
 • ei sisällä allergeeneja, kuten laktoosia ja gluteenia
 • GMO-vapaa, ei säilöntäaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita
 • sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille

Kenelle Menosol Pro:n Meno Complex sopii?

Vaihdevuosien ravintolisämme sopii kaikille naisille, jotka haluavat siirtyä vaihdevuosien läpi stressittömästi. Tämä sisältää sekä hormonimuutosten ajan että vaihdevuosien jälkeisen vaiheen. Meno Balance Complexin käyttö on optimaalista, kun halutaan saavuttaa kokonaisvaltainen vaikutus rajoittumatta vain yhteen oireeseen.

Menosol Pro perustuu monikerroksiseen yhdistelmään, jolla voi olla positiivinen vaikutus kehoon ja mieleen. Yhdistelmä voi näin ollen saattaa kehon kokonaisvaltaisesti harmoniaan ja vähentää oireisiin liittyvää suorituskyvyn laskua vaihdevuosien aikana. Vitamiinit ovat välttämättömiä vaihdevuosien aikana - kaava on rikastettu näillä elintärkeillä aineilla.

Käytännöllisen kapseliannosmuodon ansiosta ravintolisä sopii myös niille, jotka haluavat ravintolisän, jonka ottaminen ei ole hankalaa. Bioaktiivisilla ainesosilla nopeaa imeytymistä ja hyvää siedettävyyttä varten.

Mitä vasta-aiheita on otettava huomioon?

Menosol Pro:n Meno Complex koostuu luonnollisista kasviuutteista, joilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kapselimuoto mahdollistaa tarkan ja turvallisen annostelun edellyttäen, että suositeltua yhden kapselin päivittäistä käyttöä noudatetaan. Kapseli tulee ottaa riittävän nestemäärän kanssa vähintään 3 kuukauden ajan.

Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota vaihdevuosien aikana. Optimaalisen vaikutuksen saamiseksi Meno Complex tulisi sisällyttää monipuoliseen ruokavalioon.


Tuotteen yksityiskohdat
Menosol Pro
 • Tuote nro.

  9055

 • Tuotemerkki

  Lectinect

 • Määrä

  40

 • Tuotetyyppi

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Eurooppa

 • Pakkauksen koko

  30 Grams

 • Pakkauskoko

  40

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  40

 • Hinta per kg/l

  1 560,00 € / 1KG incl. VAT

1 kapseli päivässä vesilasillisen kanssa ennen ateriaa.

Huomaa: Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Ota yhteyttä lääkäriin, jos käytät samanaikaisesti antikoagulantteja.

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Kalsiumkarbonaatti, päällystysaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Maca-juuri-uute, jossa on 2,5 % beetasitosterolia (11,6 %; Lepidium meyenii Walp.), Damianan lehtiuute (11. 6 %; Turnera diff usa Willd. ex Schult.), Salvian lehtiuute (8,7 %; Salvia offi cinalis L.), Villijamssiuute, jossa on 20 % diosgeniinia (7,0 %; Dioscorea opposita Thumb), täyteaine: Akaasiakumi, Safran Stigmas -uute, jossa on 12 % safromotiviinia ja 2 % safranalia (3,0 %; Crocus sativus L.), retinyylipalmitaatti (A-vitamiini), paakkuuntumisenestoaine: Selluloosa, kolekalsiferoli (D3-vitamiini), pyridoksaali-5'-fosfaatti (B6-vitamiini), (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo (foolihappo), kromipikolinaatti.

Taatusti puhdasta ja lisäaineetonta:

 • ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä soijaa
 • ei sisällä vehnää tai maitotuotteita
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita
 • ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia
 • ei sisällä eläintuotteita
 • täytetty kasvipohjaisiin kapseleihin
 • sopii vegaaneille, kasvissyöjille ja diabeetikoille.

 

1 kapseli sisältää:

 • 100 mg Maca-uutetta
 • 100 mg Damiana-uutetta
 • 75 mg Salviauutetta
 • 60 mg Villijamssiuutetta
 • 30 mg Safr'Inside™ ** Sahramiuutetta
 • 800 μg RE A-vitamiinia (100% NRV*)
 • 10 μg D-vitamiinia (200% NRV*)
 • 0,8 mg B6-vitamiinia (57% NRV*)
 • 50 μg Quatrefolic® *** Folaattia (25% NRV*)
 • 120 mg Kalsiumia (15% NRV*)
 • 12 μg Kromia (30% NRV*)

* % NRV:stä (Nutrient Reference Value) EU:n asetuksen mukaisesti.

** Safr'Inside™ on Activ'Insiden tavaramerkki.

*** Quatrefolic® on GNOSIS S.p.A:n tavaramerkki ja tuotemerkki.

 • Säilytä tiiviisti suljettuna viileässä, kuivassa paikassa.
 • Suojaa auringonvalolta ja kosteudelta
 • Älä säilytä jääkaapissa
 • Jätä kuivausaine pakkaukseen
 • Säilytettävä lasten ulottumattomissa

 

Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista, monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Ne eivät ole lausunto parantumisesta tai suositus itsehoitoon.  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  4/ 5
  Yhteensä:1


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: