Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Kesäale jatkuu! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

Omega 3 Vegaaniset DHA-kapselit, jotka on valmistettu levästä
 • 100 % kasvipohjainen Omega 3 DHA levästä
 • Suuri annos 200 mg DHA:ta per kapseli
 • Testattu laatu ja tyytyväisyystakuu
 • Luonnollinen triglyseridimuoto optimaalista imeytymistä varten
 • Helposti nieltäviä, pieniä kapseleita
 • Vegaaninen ja hyvin siedetty
Osta enemmän, säästä enemmän!
24,90 €
23,66 €
-5%
22,41 €
-10%
21,17 €
-15%
1 x 60 kapselia
24,90 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua

Omega 3 Vegaaniset DHA-kapselit, jotka on valmistettu levästä

Omega 3 Vegan DHA tarjoaa omega-3-rasvahappoja, jotka on saatu levistä, ja se on laadultaan ja puhtaudeltaan huippuluokkaa ja on täydellinen vaihtoehto kalaöljykapseleille. Se sopii erinomaisesti kasvissyöjille ja vegaaneille kattamaan omega-3-rasvahappotarpeet.

DHA:lla on kaikista omega-3-rasvahapoista laajin aktiivisuuskirjo. Omega 3 Vegan DHA-kapselien avulla voit siis hyötyä suoraan kaikista omega-3-rasvahappojen terveyshyödyistä.

Korkealaatuinen kasvipohjainen omega-3 

Rasvaista kalaa on tähän asti pidetty parhaana omega-3-rasvahappojen EPA:n ja DHA:n lähteenä. Syy siihen, miksi kalat sisältävät niin paljon omega-3:a, on se, että ne syövät pääasiassa leviä.

Nyt on tullut mahdolliseksi saada omega-3-rasvahappoja suoraan levistä, jolloin saadaan parasta laatua ja puhtautta. Omega 3 DHA:n valmistukseen käytetty levä kasvaa valvotuissa olosuhteissa ilman torjunta-aineiden käyttöä.

Se ei häiritse meren ekosysteemiä eikä vaikuta kielteisesti kalakantoihin tai niiden luonnollisiin ravinnonlähteisiin.

Miksi Omega 3 Vegan DHA on paras vegaaninen DHA-kapseli, jonka voit ostaa:

 • jokainen kapseli sisältää 200 mg DHA:ta 
 • erittäin puhdasta valvotun levänviljelyn ansiosta 
 • ei sisällä jodia, elohopeaa, lyijyä, DDT:tä,
  torjunta-aineita jne.
 • parempi biosaatavuus kuin kalaöljyllä etyyliesterimuodossa 
 • kaikki rasvahapot ovat luonnollisessa triglyseridimuodossa 
 • korkealaatuisten levien yksinomainen käyttö 
 • sisältää luonnollista E-vitamiinia ja rosmariiniuutetta tuoreuden säilyttämiseksi 
 • valmistettu ilman keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita 
 • on täytetty pieniin, helposti nieltäviin, pehmeisiin kasvigeelikapseleihin 
 • ei aiheuta epämiellyttävää röyhtäilyä 
 • kaikki ainesosat ovat 100 % kasviperäisiä, joten ne sopivat kasvissyöjille, vegaaneille ja kala-allergikoille 
 • leväöljy uutetaan ilman liuotinta 
 • taatusti vapaa kalasta ja äyriäisistä, jodista, gluteenista, laktoosista, soijasta, hiivasta, transrasvoista, säilöntäaineista, väriaineista ja aromeista 
 • tuotettu ilman geenitekniikkaa 

Miksi DHA on tärkein omega-3-rasvahappo? 

On olemassa kolme omega-3-rasvahappoa, jotka ovat välttämättömiä ihmisen ravitsemukselle: ALA, EPA ja DHA. Näistä kolmesta rasvahaposta DHA on tärkein, koska sillä on laajin vaikutusten kirjo.

Keho voi tuottaa DHA:ta EPA:sta tai ALA:sta vain pieniä määriä. Siksi elimistön on helppo valmistaa EPA:a DHA:sta. Siksi DHA:n suora saanti on ratkaisevan tärkeää terveydellemme.

DHA on ainoa omega-3-rasvahappo, jolla on samanaikainen ja suora positiivinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään, aivojen ja silmien kehitykseen ja toimintaan.

Kalaöljyssä olevan EPA:n on osoitettu tukevan sydän- ja verisuoniterveyttä, mutta sen ei ole osoitettu vaikuttavan aivojen tai silmien terveyteen.

Pellavansiemenöljyssä esiintyvällä ALA:lla ei tiedetä olevan itsenäisiä hyötyjä aivojen tai silmien terveydelle, eikä ole riittävästi tietoa sen merkityksestä sydän- ja verisuoniterveyteen.

Omega 3 Vegan tarjoaa arvokasta kasvipohjaista DHA:ta levistä

Omega 3 Vegan DHA:ssa käytetty leväöljy on peräisin levistä, jotka on kasvatettu valvotuissa olosuhteissa ilman torjunta-aineita tai muita kemikaaleja.

Levät kasvavat jatkuvasti tarkastetussa laitoksessa GMP-olosuhteissa (Good Manufacturing Practice), jotta voidaan taata mahdollisimman korkea laatu ja puhtaus. Tällainen levätuotanto sulkee pois mahdollisen meriveden aiheuttaman saastumisen.

Kaikki omega-3-rasvahapot ovat luonnollisessa triglyseridimuodossa. Ne imeytyvät paremmin elimistöön ja niiden biosaatavuus on suurempi kuin etyyliesterimuodossa olevien omega-3-rasvahappojen.

Koska arvokasta leväöljyä viljellään ja uutetaan hallitusti, tuotanto ei vaikuta merien ekosysteemiin eikä sillä ole kielteisiä vaikutuksia kalakantoihin tai niiden luonnollisiin ravinnonlähteisiin.

Miten DHA voi edistää hyvinvointiasi?

DHA:n myönteiset vaikutukset on jo dokumentoitu lukuisissa tutkimuksissa. Erityisen tärkeitä ovat:

 • tukee normaalia sydämen toimintaa
 • aivojen normaalin toiminnan ylläpitäminen
 • normaalin näkökyvyn ylläpitäminen
 • ylläpitää normaaleja triglyseridipitoisuuksia 
 • toimii sikiön ja pikkulapsen näkökyvyn ja aivojen normaalissa kehityksessä 

Omega 3 Vegan DHA on tärkeää aivoille, sydämelle ja silmille

Useammat tutkimukset osoittavat, että DHA on tärkeää aivojen ja silmien kehitykselle ja normaalille toiminnalle.

Itse asiassa DHA muodostaa 97 prosenttia aivojen omega-3-rasvahapoista ja 93 prosenttia verkkokalvon omega-3-rasvahapoista. Se on myös välttämätöntä aivojen ja silmien hermosolujen optimaalisen rakenteen kannalta.

Alhaiset DHA-pitoisuudet on yhdistetty mielialan vaihteluihin. DHA on myös sydämen keskeinen komponentti ja yksi niistä omega-3-rasvoista, joita American Heart Association ja USDA:n ruokavalio-ohjeet suosittelevat hyvän sydän- ja verisuoniterveyden kannalta.

Onko DHA vai EPA tärkeämpää terveen sydämen kannalta?

Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA voivat edistää merkittävästi sydämen normaalia toimintaa ja siten vaikuttaa myönteisesti terveyteemme. Vähintään 250 mg EPA:n ja DHA:n päivittäinen saanti voi auttaa pitämään sydämen toimintakykyä yllä.

Tähän asti on oletettu, että EPA:lla on enemmän suojaavia ominaisuuksia. Yllättäen tutkimukset osoittavat, että DHA toimii täysin riippumatta EPA:sta ja joillakin alueilla jopa paremmin kuin EPA. Sekä EPA että DHA vähentävät triglyseridien määrää.

Kaikki tämä osoittaa, että DHA on terveyden kannalta ratkaiseva omega-3-rasvahappo, koska sillä on laaja toimintakenttä.

DHA:ta mielelle ja näkökyvylle 

Normaalin toiminnan kannalta aivot ovat riippuvaisia säännöllisestä Omega 3 Vegan DHA:n saannista. Siksi se tunnetaan myös nimellä "aivoruoka".

Terveen aikuisen hermosto ja aivot koostuvat noin 20 prosentista DHA:ta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että maissa, joissa omega-3:n kulutus on suurta (kuten Japanissa), ihmiset ovat myös henkisesti aktiivisempia vanhuudessa.

Myös silmän verkkokalvolla on erityisen korkea DHA-pitoisuus. Amerikkalainen tutkimus osoitti, että ihmiset, jotka käyttivät enemmän omega-3-rasvahappoja, kärsivät harvemmin silmien kuivuudesta.

Kaksi muuta tutkimusta osoitti, että suurempi omega-3:n saanti voi vähentää silmänpohjan rappeutumisen riskiä vanhuudessa noin 22 prosentilla.

DHA:ta äidille ja lapselle

DHA:n ottaminen raskauden ja imetyksen aikana lisää merkittävästi sikiön ja pienten lasten käytettävissä olevan DHA:n määrää. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti lapsen kehitykseen, kuten silmien ja käsien kehitykseen, motorisiin taitoihin ja tarkkaavaisuuteen.

Eräs tutkimus osoitti, että DHA:n saanti pidensi raskautta 6 päivällä, mikä mahdollisti terveen tai täyden raskauden pituuden.

Lisäksi terve DHA-taso edistää äidin emotionaalista terveyttä raskauden aikana ja ehkäisee mielialan vaihteluita, joita esiintyy usein synnytyksen jälkeen.

Eräät tutkimukset ovat osoittaneet, että lapsilla, jotka ovat saaneet DHA:ta joko raskauden aikana tai ensimmäisen elinvuoden aikana, on parempi normaali henkinen kehitys ja näöntarkkuus.

Syntymän ja viidennen ikävuoden välillä aivojen massa kasvaa 3,5-kertaiseksi. Siksi on tärkeää, että pikkulapset nauttivat riittävästi DHA:ta, jotta aivojen ja silmien kehitys jatkuu tänä aikana.

Hallitse stressiä paremmin DHA:n avulla 

Stressin aikana kulutetaan suuria määriä omega-3-rasvahappoja. Tämä voi johtaa suhteellisen lyhyessä ajassa omega-3:n puutteeseen, mikä johtaa voimakkaisiin mielialan vaihteluihin.

Riittävä Omega 3 Vegan DHA:n saanti voi ylläpitää henkistä suorituskykyä,
keskittymiskykyä ja muistia sekä vähentää korkean stressitason seurauksia.

Tohtori Frank Liebke kirjoittaa kirjassaan "Omega-3-rasvahapot - Terveyttä merestä" seuraavaa: "On epäilemättä epäterveellistä altistaa itsensä jatkuvasti liialliselle stressille. Toisaalta joitakin stressaavia tilanteita ei voi välttää. Mutta voin antaa sinulle toivoa: tästä
lähtien et ole enää toivottomasti alttiina stressille ja sen kielteisille seurauksille."

Monet epämiellyttävät stressioireet, kuten nopea sydämenlyönti, kylmä hiki, sisäinen levottomuus, unihäiriöt, vihan ja pelon purkaukset, johtuvat kehon toimintaa edistävistä hormoneista.

Kun olemme stressaantuneita, noradrenaliini kirjaimellisesti tulvii meihin. Japanilaiset tutkijat ovat nyt pystyneet vakuuttavasti osoittamaan, että noradrenaliinin ylituotantoa on helppo hillitä.

Omega-3-rasvahappo DHA:n avulla veren noradrenaliiniarvot laskivat ja stressiin liittyviä valituksia esiintyi harvemmin.

Miksi Omega 3 Vegan DHA sisältää rosmariiniuutetta? 

Omega-3-rasvahapot hapettuvat paljon nopeammin kuin muut rasvat. Omega 3
DHA sisältää rosmariiniuutetta ja luonnollista E-vitamiinia luonnollisina antioksidantteina, jotka suojaavat herkkää leväöljyä hapettumiselta. Nämä pitävät leväöljyn tuoreena ja vakaana, mikä tarkoittaa, että sen korkea laatu säilyy mahdollisimman pitkään.

Rosmariiniuute on luonnollinen antioksidantti, jonka EU on hyväksynyt kaikkien väestöryhmien elintarvikelisäaineeksi. Tämä koskee myös raskaana olevia naisia, jotka kuuluvat ravitsemuksellisesti normaaliväestöön.

Päivittäisen annoksen sisältämä rosmariiniuutteen määrä on hyvin pieni, minkä vuoksi Omega 3 DHA sopii myös raskaana oleville naisille. Jos olet raskaana ja olet huolissasi rosmariiniuutteesta, kysy neuvolastasi.


Tuotteen yksityiskohdat
Omega 3 DHA
 • Tuote nro.

  6850-11

 • Tuotemerkki

  Vitality Nutritionals

 • Määrä

  60

 • Tuotetyyppi

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Eurooppa

 • Pakkauksen koko

  39 Grams

 • Pakkauskoko

  60

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  60

 • Hinta per kg/l

  638,46 € / 1KG incl. VAT

Aikuiset, lapset tai raskaana olevat naiset ottavat 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä tai hoitajasi suosituksen mukaan. 

 

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

DHA-rikas leväöljy (Schizochytrium sp. -mikrolevästä), korkea öljypitoinen auringonkukkaöljy {Omega-6-pitoisuus enintään 1 %}, antioksidantti: Luonnolliset sekoitetut tokoferolit), luonnollinen aromi: Rosmariiniuute, emulgointiaine: Auringonkukka lesitiini, Askorbyylipalmitaatti, Kapseli (puhdistettu vesi, muunnettu maissitärkkelys, glyseriini, hyytelöimisaine: karrageeni), happamuudensäätöaine: Natriumkarbonaatti. 

Taatusti puhdas eikä sisällä allergeeneja:  

 • ei sisällä jodia, laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä soijaa  
 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita 
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita  
 • ei sisällä eläinperäisiä ainesosia 
 • sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille  

Huomautus: Laadun ja tuoreuden varmistamiseksi tuote on säilytettävä viileässä ja pimeässä paikassa. 

 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita 
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita  
 • ei sisällä eläinperäisiä ainesosia 
 • sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille  
 • Huomautus: Laadun ja tuoreuden varmistamiseksi tuote on säilytettävä viileässä ja pimeässä paikassa. 

  Jokainen Softgel -kapseli sisältää: 

  • 500 mg DHA-öljyä mikrolevistä  

  nbsp;- joka sisältää 200 mg DHA:ta (dokosaheksaeenihappo)

  • Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa
  • Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna
  • Älä säilytä jääkaapissa
  • Jätä kuiva-aine säiliöön
  • Pidä poissa lasten ulottuvilta


  Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.
  Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta.   Taattua laatua terveytesi puolesta

   Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

   Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

   1. Todistettu laatu

   • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
   • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
   • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

   2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

   • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
   • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
   • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

   3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

   • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
   • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
   • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

   4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

   • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
   • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
   • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

   5. Täysi läpinäkyvyys

   • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
   • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
   • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina

    


   Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
   Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
   Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua


   Muut asiakkaat pitivät myös näistä: