Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Kesäale jatkuu! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

OPC-kapselit – korkeat pitoisuudet OPC-rypälesiemenuutetta hyvinvointiisi
 • OPC yhdistettynä luonnolliseen Bio-Amla C-vitamiiniin
 • Suuri annos 150 mg puhdasta OPC:tä kapselia kohti
 • Sisältää korkealaatuista viinirypäleen siemenuutetta Ranskasta
 • Sisältää 100 mg C-vitamiinia Amla-marjoista
 • Testattu laatu ja tyytyväisyystakuu
 • Ei sisällä lisäaineita eikä allergeeneja
 • Erittäin hyvä hinta/laatu suhde
1 x 60 kapselia
34,99 €29,74 €

Varastossa

Säästät 5,25 €
 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Viimeisimmät 2 arvostelua:
OPC-kokemus

Nopea toimitus, mahtava tuote.

Kirjoittanut Ruth
Hyvin tyytyväinen

Olen käyttänyt Opc Vitalia jo kahdesti. Ja pakkohan se on todettava: olen äärimmäisen tyytyväinen tuotteeseen edelleen! Minulla ei ole ollut flunssaoireita tai muuta käytön aikana. Ja koska olin enemmän tai vähemmän haavoittuvaisessa asemassa, voin todella todeta tuotteen toimineen ja auttaneen. Käytän tuotetta yhdessä D3 10000 + K2 200 ja 500mg magnesiumin kanssa. Tulen taatusti tilaamaan uudelleen...

Kirjoittanut Aileen
5/ 5
Yhteensä:3

OPC-kapselit – korkeat pitoisuudet OPC-rypälesiemenuutetta hyvinvointiisi

Yhä useammat ihmiset löytävät OPC:n salaisuuden ja hyödyntävät sen monia myönteisiä vaikutuksia pysyäkseen nuorina, kauniina ja terveinä pidempään.

OPC Vital yhdistää erittäin korkealaatuisen ranskalaisen OPC-rypälesiemenuutteen ja luonnonmukaisesta Amla-marjasta saatavan C-vitamiinin. Yhdessä ne ovat vahva yhdistelmä hyvinvoinnille, elinvoimaisuudelle ja kauneudelle.

Antioksidanttina OPC Vital tarjoaa aktiivista solusuojaa, tukee elimistön immuunijärjestelmää ja sillä on tärkeä rooli kollageenin muodostumisessa. Tällä on erityisen myönteinen vaikutus ihoon ja sidekudokseen.

Mutta ei ole helppoa löytää korkealaatuista OPC-rypälesiemenuutetta. Alla syitä, miksi OPC Vital on paljon parempi kuin kaikki muut OPC-kapselit.

13 syytä, miksi OPC Vital on paras OPC-kapseli, jonka voit ostaa:

OPC ja C-vitamiini – vahva yhdistelmä: OPC Vital yhdistää korkealaatuisen ranskalaisen OPC-rypälesiemenuutteen ja luonnonmukaisesta Amla-marjasta saatavan C-vitamiinin. Tämä yhdistelmä on vahva yhdistelmä, sillä C-vitamiini ja OPC vahvistavat toisiaan vaikutuksiltaan ja pidentävät molempien elintärkeiden aineiden vaikutusaikaa.

Ranskalainen OPC rypälesiemenuute: OPC Vital sisältää yhtä maailman korkealaatuisimmista OPC-rypälesiemenuutteista. Tämän erityisen OPC-uutteen 1 kg:n tuottamiseen käytetään 2650 kg ranskalaisia viinirypäleitä.

Asiantuntijoiden tuottama: OPC Vital -rypälesiemenuutteen tuottavat Ranskassa asiantuntijat, joilla on eniten kokemusta OPC:n uuttamisesta rypäleiden siemenistä. Vuosikymmenten kokemus takaa tasaisen korkean laadun, johon voit luottaa.

Nelinkertainen standardoitu tehoainepitoisuus: OPC Vital rypälesiemenuute on nelinkertaisesti standardoitu. Tämä takaa sen korkean kokonaispolyfenolien, proantosyanidiinien ja oligomeeristen proantosyanidiinien (OPC) pitoisuuden sekä erittäin korkean ORAC-kokonaispitoisuuden, joka on 36 000 µmol TE/g.

Testattu laatu: OPC Vital on testattu riippumattomassa laboratoriossa, jossa käytetään nykyaikaisinta analyysitekniikkaa tuotteen aktiivisten ainesosien pitoisuuden ja puhtauden
osalta. Voit siis olla varma, että käytät laadukasta OPC-valmistetta.

Optimaalinen annos per kapseli: OPC Vital -kapselit sisältävät optimaalisen annoksen 150 mg puhdasta OPC:tä ja 100 mg luonnollista C-vitamiinia. Tämä määrä OPC:tä kapselia kohden mahdollistaa annoksen säätämisen yksilöllisesti asiantuntijoiden suosittelemaan 100-300 mg:n
päivittäiseen saantiin. Lisäksi biosaatavuutta ja pitkäaikaisvaikutuksia lisätään jakamalla kokonaisannos kahteen yksikköön päivässä.

Ympäristöystävällinen tuotanto: OPC Vital -rypälesiemenuutteen uuttamisessa ei käytetä liuottimia, vaan ainoastaan alkoholia ja vettä, jolloin alkoholi haihtuu uutteen kuivuessa. Tämä tarkoittaa, että OPC Vital -uute valmistetaan 100-prosenttisesti luonnollisella menetelmällä.

Taatusti vapaa allergeeneista ja lisäaineista: Ei sisällä magnesiumstearaattia eikä mikrokiteistä selluloosaa, ei sisällä gelatiinia eikä allergeeneja, kuten soijaa, gluteenia eikä laktoosia, ei sisällä väriaineita eikä säilöntäaineita, ei taatusti sisällä geneettisesti muunnettuja aineita (GMO-vapaa).

Luonnollisesti puhdas: OPC Vital -rypälesiemenuute analysoidaan uuton aikana sekä sen jälkeen, jotta varmistetaan, että se on luonnollisesti puhdasta ja vailla haitallisia aineita. OPC Vitalin suositeltu annostus on turvallinen ja vapaa sivuvaikutuksista.

Pakattu lasipurkkiin: OPC Vital -kapselit on pakattu
ruskeisiin lasipurkkeihin. Tämä takaa, että arvokkaat aktiiviset ainesosat ovat
suojassa valolta ja hapelta ja niiden laatu säilyy mahdollisimman pitkään.

100 % vegaaninen: Pakattu puhtaasti kasvipohjaisiin kapseleihin. Ei taatusti sisällä eläinperäisiä ainesosia ja sopii siksi vegaaneille ja kasvissyöjille.

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde: Sisältyvän OPC- ja Bio-Amla-uutteen korkea laatu ja puhtaus, sen annostus, ei-toivottujen lisäaineiden puuttuminen ja hyvä siedettävyys takaavat poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen.

Tyytyväisyystakuu: Takaamme OPC Vitalin laadun 100 päivän rahat takaisin -takuulla. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saada ostohinnan takaisin.

Miten OPC voi edistää hyvinvointiasi?

 • suojaa soluja hapettumisstressiltä
 • edistää normaalia kollageenin muodostumista
 • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • edistää verisuonten normaalia toimintaa
 • edistää ihon normaalia toimintaa
 • edistää normaalia psykologista toimintaa
 • edistää ikenien ja hampaiden normaalia toimintaa
 • edistää hermoston normaalia toimintaa
 • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa 
 • hyödyllinen kylmille käsille ja jaloille

Miten on mahdollista, että OPC Vital voi olla hyvinvoinnillemme niin tärkeä?

OPC:n ja C-vitamiinin kaksi keskeistä ominaisuutta tekevät siitä
ihanteellisen terveydelle ja elinvoimaisuudelle.

1. OPC ja C-vitamiini ovat molemmat voimakkaita, luonnollisia antioksidantteja. Vapaat radikaalit vahingoittavat elimistömme soluja koko elämämme ajan. Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä heikommaksi kykymme torjua näitä vapaita radikaaleja käy. Tuloksena on erilaisia ikääntymisen merkkejä. OPC Vital suojaa kehoa tehokkaasti vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä ja auttaa viivästyttämään solujen rappeutumis- ja ikääntymisprosessia.

2. OPC Vitalilla on tärkeä rooli kollageenin normaalissa muodostumisessa koko kehossa. Terve sidekudos on merkki nuoruudesta ja kauneudesta. Se ei kuitenkaan ole ratkaisevan tärkeää ainoastaan ihon kimmoisuuden kannalta, vaan myös verisuonten ja tuki- ja liikuntaelimistön, myös nivelsiteiden ja jänteiden, lujuuden ja kimmoisuuden kannalta.

Olemme yhtä nuoria kuin solumme

Jokaisen kehomme solun on puolustettava itseään 100 000 vapaan radikaalin hyökkäystä vastaan päivittäin. Nämä syntyvät jätetuotteena kehon soluissa.

Vääränlainen ravitsemus, pakokaasut, savusumu, otsoni, alkoholi, tupakansavu sekä stressi ja liikunta tuottavat myös suuria määriä vapaita radikaaleja.

Jos elimistö ei pysty puolustautumaan näiden aggressiivisten molekyylien hyökkäyksiä vastaan, ne vahingoittavat solujamme. Itse asiassa vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimmistä ikääntymiseksi kutsuttujen prosessien laukaisijoista.

OPC Vital - henkivartija ikääntymistä vastaan

Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä heikommaksi käy kykymme torjua vapaita radikaaleja.
Niinpä solumme tarvitsevat apua ulkopuolelta.

Antioksidantit, kuten OPC ja C-vitamiini, suojaavat soluja kuin henkivartijat vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä. Ne seisovat niiden tiellä ja tekevät niistä vaarattomia. Yhdisteenä - kuten ne ovat OPC Vitalissa - ne suojaavat elimistöä paremmin kuin muut luonnolliset elintärkeät aineet vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä ja auttavat hidastamaan ikääntymisprosessia.

OPC:n merkitys kasvaa jatkuvasti, sillä tutkimukset ovat osoittaneet, että sillä on paljon voimakkaampi antioksidanttivaikutus kuin C-vitamiinilla, E-vitamiinilla ja beetakaroteenilla.

OPC:n merkitys kasvaa jatkuvasti, sillä tutkimukset ovat osoittaneet, että sillä on erinomainen antioksidanttisuoja, joka on 50 kertaa vahvempi kuin E-vitamiinilla ja 20 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla. OPC lisää myös kaikkien muiden antioksidanttien (mukaan lukien C- ja E-vitamiinit) tehokkuutta ja vaikutuksen kestoa, minkä ansiosta ne voivat suorittaa tehtävänsä paremmin.

OPC Vital - paras ase ryppyjä vastaan

OPC Vital edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä vaikuttaa myönteisesti ihon ja sidekudoksen nuorekkaaseen kimmoisuuteen koko kehossa. Siksi sitä kutsutaan myös sisältä päin tulevaksi kosmetiikaksi. 

Loppujen lopuksi terve sidekudos on nuoruuden ja kauneuden salaisuus. Kuka nainen ei ilahtuisi sellaisesta kohteliaisuudesta kuin ”Näytät yhä yhtä nuorelta kuin ennenkin”. Jos käytät OPC:tä säännöllisesti, tulet kuulemaan tämän yhä useammin.

Voiko OPC korvata vitamiinit?

Ei, OPC ei voi korvata vitamiineja. Vitamiinit ovat elintärkeitä ravintoaineita ja aktiivisia tekijöitä lukuisissa elimistön aineenvaihduntaprosesseissa, eikä niitä voi korvata millään muulla
ravintolisällä.

Vitamiinit ja OPC ovat toisiaan täydentäviä aineita, jotka toimivat yhdessä hyvinvointimme hyväksi.

Voivatko
raskaana olevat naiset ottaa OPC-kapseleita?

OPC on periaatteessa erittäin turvallinen ravintolisä. Meidän suosittelemallamme annostuksella ei ole tiedossa sivuvaikutuksia. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tutkimuksia raskaana olevilla naisilla, minkä vuoksi emme voi täysin suositella sitä.

Koska OPC:tä esiintyy elintarvikkeissa, kuten marjoissa, hedelmissä jne., voidaan olettaa, että OPC on pieninä annoksina turvallinen myös raskaana oleville naisille.

Mutta jos haluat täyden varmuuden, sinun tulisi lopettaa OPC:n käyttö raskauden alussa ja ottaa sen sijaan puhdasta Amla C -vitamiinia. Heti synnytyksen jälkeen voit aloittaa OPC:n käytön uudelleen.

Italiassa tehtiin tutkimus naisilla heti raskauden jälkeen, jotta saataisiin selville, voisiko OPC vahvistaa suonia ja vähentää suonikohjuja ja repeämiä. OPC osoitti tässä tutkimuksessa erittäin hyviä tuloksia.

Säästä jopa 20 % ostaessasi OPC-kapseleita

OPC Vital -kapseleita tulisi ottaa säännöllisesti pitkän ajanjakson aikana. Asiantuntijat suosittelevat jopa jatkuvaa päivittäistä käyttöä, jotta saataisiin näitä luonnollisia kasvien elintärkeitä aineita.

Osta siis OPC Vital -kapseleita varastoon tai tee yhteistilaus perheen tai ystävien kanssa. Näin voit hyödyntää paljousalennustamme, jolla voit säästää jopa 20 %. Samalla hyödyt OPC-kapselien pitkäaikaisen käytön monista eduista.

OPC-kokemuksia

Monipuolisten vaikutustensa ansiosta OPC-kapseleista on tullut hyvin suosittu ravintolisä lyhyessä ajassa. Myös monilla asiakkaillamme on ollut positiivisia kokemuksia OPC Vital -kapseleista.

Lue lisää OPC-kokemuksia alla olevasta Asiakasarvostelut -osiosta. Tuotteen yksityiskohdat
OPC Vital
 • Tuote nro.

  6918-11

 • Tuotemerkki

  Vitality Nutritionals

 • Määrä

  60

 • Tuotetyyppi

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Saksa

 • Pakkauksen koko

  33.6 Grams

 • Pakkauskoko

  60

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  60

 • Hinta per kg/l

  885,12 € / 1KG incl. VAT

Ota 1 kapseli OPC Vitalia päivittäin aterian yhteydessä.

Yleensä suositeltu määrä on 1 kapseli päivässä. Joissakin tapauksissa tai terapeuttisessa käytössä asiantuntijat suosittelevat kuitenkin 2 tai 3 kapselin päivittäistä nauttimista aterian yhteydessä jaettuna koko päivän ajalle.

OPC Vitalia tulisi ottaa vähintään 3-6 kuukautta yhtäjaksoisesti, jotta sen monista ominaisuuksista saadaan täysi hyöty.

 

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Ranskalainen viinirypälesiemenuute (standardoitu >95% kokonaispolyfenoleihin, >70% proantosyanidiiniin, >40% oligomeerisiin proantosyanidiiniin (OPC), ORAC-FN yhteensä 36000 µmol TE/g), 100% luonnollinen C-vitamiini (orgaaninen Amla- marjauute [standardoitu >50% C-vitamiiniin]), kasviselluloosa (kapseli), riisilese

Taatusti puhdas ja lisäaineeton:

 • ei sisällä laktoosia, gluteenia, soijaa, hiivaa
 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita
 • ei sisällä eläintuotteita
 • sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille

 

Jokainen kapseli sisältää:

 • 375mg ranskalainen viinirypälesiemenuute

- sisältää 150 mg OPC (Oligomeeriset proantosyanidiinit)

 • 200 mg orgaanista Amla-marjauutetta (50 % C-vitamiinia)

- sisältää 100 mg luonnollista C-vitamiinia

 • Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa
 • Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna
 • Älä säilytä jääkaapissa
 • Jätä kuiva-aine säiliöön
 • Pidä poissa lasten ulottuvilta

 

Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta.


  Taattua laatua terveytesi puolesta

  Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

  Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

  1. Todistettu laatu

  • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
  • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
  • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

  2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

  • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
  • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
  • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

  3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

  • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
  • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
  • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

  4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

  • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
  • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
  • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

  5. Täysi läpinäkyvyys

  • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
  • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
  • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina

   


  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Viimeisimmät 2 arvostelua:
  OPC-kokemus

  Nopea toimitus, mahtava tuote.

  Kirjoittanut Ruth
  Hyvin tyytyväinen

  Olen käyttänyt Opc Vitalia jo kahdesti. Ja pakkohan se on todettava: olen äärimmäisen tyytyväinen tuotteeseen edelleen! Minulla ei ole ollut flunssaoireita tai muuta käytön aikana. Ja koska olin enemmän tai vähemmän haavoittuvaisessa asemassa, voin todella todeta tuotteen toimineen ja auttaneen. Käytän tuotetta yhdessä D3 10000 + K2 200 ja 500mg magnesiumin kanssa. Tulen taatusti tilaamaan uudelleen...

  Kirjoittanut Aileen
  5/ 5
  Yhteensä:3


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: