Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Kesäale jatkuu! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

Edistyksellinen 3-in-1 anti-ageing-ratkaisu: kiinteä iho, vahvat kynnet ja kiiltävät hiukset
 • 3-in-1 edistyksellinen anti-ageing-ratkaisu: ainutlaatuinen koostumus hydrolysoitua kollageenia (tyyppi I), hyaluronihappoa ja C-vitamiinia.
 • Tukee kaunista ihoa, hiuksia ja kynsiä jo 2 kuukauden kuluttua.
 • Annosteltu käteviin annospusseihin
 • Yhden kuukauden annos
 • Mustikan makuinen
Osta enemmän, säästä enemmän!
59,90 €
56,91 €
-5%
53,91 €
-10%
50,92 €
-15%
1 x 30 pussia
59,90 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Viimeisimmät 1 arvostelua:
Love it!

Olen nyt käyttänyt tätä tuotetta hetken aikaa ja olen oikein tyytyväinen tulokseen! Ihoni näyttää sileämmältä ja siinä on terve hehku. Olen joskus liikkeellä jopa täysin ilman meikkiä! Tuote on myös herkullisen makuinen. Suosittelen!

Kirjoittanut Lara
5/ 5
Yhteensä:2

Edistyksellinen 3-in-1 anti-ageing-ratkaisu: kiinteä iho, vahvat kynnet ja kiiltävät hiukset

Tasainen iho, vahvat kynnet ja kiiltävät hiukset ovat kaikki nuoruuden ja elinvoimaisuuden merkkejä. Ikääntyminen itsessään on kuitenkin luonnollisten prosessien tulos. Kehon solut jakautuvat hitaammin ja iho ohenee, eikä se pysty enää uusiutumaan samalla tavalla. Myös stressin, epäterveellisen ruokavalion ja muiden ulkoisten vaikutusten kaltaiset tekijät voivat vaikuttaa ihon ulkonäköön.

SKINNEUM Pro Collagen Complex -valmisteen sisältämien aktiivisten ainesosien kirjo.

Beauty Nutriment SKINNEUM Pro Collagen Complex yhdistää kolme ainesosaa, jotka yhdessä taistelevat ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Kaikkien valmisteemme sisältämien ainesosien yhteensopivuus on vahvistettu useissa tutkimuksissa. Näiden ainesosien ihoa, hiuksia ja kynsiä tukevasta vaikutuksesta on myös lukuisia tutkimustuloksia.

Hydrolysoitu kollageeni (tyyppi I)

Nykyisten tutkimusten mukaan jo 2500 mg kollageenia päivässä (sisältäen yhden annospussin SKINNEUM Pro Collagen Complex -valmistetta) vähentää huomattavasti kasvojen juonteita [[D518]]. Ihon kiinteys paranee merkittävästi, samoin ihon sävy. Tuloksia voidaan havaita 8-12 viikon aikana. Kollageenilisien käytön ansiosta saavutettu parempi kosteustasapaino ja kimmoisuus on vahvistettu myös useissa muissa analyyseissä.

Hyaluronihappo

Ihon ennenaikainen vanheneminen voi johtua monista eri tekijöistä. Esimerkiksi nuoremman ihon vesipitoisuus on korkeampi. Hyaluronihapon tiedetään tuovan iholle kosteutta sekä säilyttävän kosteuden ihossa. Yhdessä muiden bioaktiivisten ainesosien kanssa hyaluronihappo edistää runsasta hyödyllisten ainesosien imeytymistä ihoon ja auttaa siten torjumaan ennenaikaista ikääntymistä.

C-vitamiini

C-vitamiinin lisääminen edistää kollageenin normaalia muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja auttaa myös suojaamaan ihoa hapettumisstressiltä. Prekliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että C-vitamiini voi lisätä tyypin I kollageenisynteesiä ja vähentää hapetusstressiparametreja. Näin ollen C-vitamiinin saanti on järkevä lisä edistämään kollageenin ja hyaluronihapon imeytymistä, jotta niiden saatavuus elimistössä paranisi.

Miksi SKINNEUM Pro Collagen Complex on taatusti paras tuote, jonka voit ostaa?

Edistyksellinen 3-in-1 anti-ageing-ratkaisumme: Tämä hydrolysoitua kollageenia (tyyppi I), hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä ainutlaatuinen koostumus tarjoaa seuraavat hyödyt:

 • Tukee kaunista ihoa, hiuksia ja kynsiä jo 2 kuukauden kuluttua
 • Annosteltu valmiiksi käytännöllisiin pusseihin
 • Pakkauksessa yhden kuukauden annos
 • Miellyttävä mustikan maku (pensasmustikka)
 • Sisältää vain luonnollisia raaka-aineita ja sokerittomia ainesosia.

Valmisteemme sisältämät kollageenipeptidit saadaan kestävistä kalastuslähteistä, ja ne on käsitelty hellävaraisesti, joten niissä ei ole kalan makua. Kaikki tuotantoreitit ovat täysin jäljitettävissä ja dokumentoitu läpinäkyvästi.

Onko SKINNEUM Pro Collagen Complexilla sivuvaikutuksia?

Tiedossa ei ole sivuvaikutuksia. Jos sinulla on intoleranssi jollekin ainesosalle, suosittelemme, että pidättäydyt ottamasta tätä valmistetta – varmuuden vuoksi. Jos käytät lääkkeitä, sinun on aina neuvoteltava hoidostasi vastaavien lääkäreiden kanssa ennen ravintolisien aloittamista.

Kuka hyötyisi SKINNEUM Pro Collagen Complex -valmisteen käytöstä?

Kehon oma kollageeni- ja hyaluronihappotuotanto alkaa heikentyä 25 ikävuodesta alkaen. Esimerkiksi 40-vuotiaana elimistön oma hyaluronihappotuotanto on vain noin 40 prosenttia, kun taas 60-vuotiaana se laskee noin 10 prosenttiin. Tämän seurauksena hyaluronihapon ja kollageenin välinen vuorovaikutus ei enää toimi moitteettomasti, mikä johtaa ryppyiseen ihoon, joka menettää kimmoisuuttaan.

Ikääntymisen merkkejä saattaa alkaa näkyä myös jo nuoremmilla ihmisillä. Stressin tai tupakan käytön kaltaiset tekijät voivat vaikuttaa negatiivisesti ihoon ja siten aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä. Siksi on suositeltavaa ryhtyä vastatoimiin jo varhaisessa vaiheessa, esimerkiksi noudattamalla monipuolista ja ravitsevaa ruokavaliota sekä huolehtimalla kokonaisvaltaisesti iholle tärkeiden ravintoaineiden saannista.


Tuotteen yksityiskohdat
SKINNEUM Pro Collagen Complex
 • Tuote nro.

  4767

 • Tuotemerkki

  Skinneum

 • Määrä

  30

 • Tuotetyyppi

  Annospussia

 • Valmistusmaa

  Eurooppa

 • Pakkauksen koko

  162 Grams

 • Pakkauskoko

  30

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  30

 • Hinta per kg/l

  369,75 € / 1KG incl. VAT

Sekoita yhden pussin sisältö (1 annos) 250 ml:n vettä ja nauti aterian jälkeen päivittäin.

 • Kala

Kalakollageenipeptidit tyyppi 1 (2,5g), akaasiakumi (Acacia seyal Delile), jossa on 90 % liukoista ravintokuitua, mustikkahedelmäjauhe (Vaccinium myrtillus L. -1g), luonnollinen mustikan aromi, natriumhyaluronaatti, sitruunahappo (happamuudensäätöaine), L-askorbiinihappo (C-vitamiini - 80mg), suksraloosi (makeutusaine).

 • 2500 mg tyypin I Naticol®-merikollageenia valkoisesta kalasta
 • 120 mg hyaluronihappoa
 • 80 mg C-vitamiinia

 

Säilytä tiiviisti suljettuna ja kuivana huoneenlämmössä.

Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta.  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Viimeisimmät 1 arvostelua:
  Love it!

  Olen nyt käyttänyt tätä tuotetta hetken aikaa ja olen oikein tyytyväinen tulokseen! Ihoni näyttää sileämmältä ja siinä on terve hehku. Olen joskus liikkeellä jopa täysin ilman meikkiä! Tuote on myös herkullisen makuinen. Suosittelen!

  Kirjoittanut Lara
  5/ 5
  Yhteensä:2


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: