Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Kesäale jatkuu! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

Pureskeltavat omega-3-kapselit lapsille: UltraPure Omega 3 Kids
 • Omega-3 -valmiste 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille
 • Tervettä kasvua ja kehitystä varten
 • Normaaliin aivotoimintaan ja näkökykyyn
Osta enemmän, säästä enemmän!
27,90 €
26,51 €
-5%
25,11 €
-10%
23,72 €
-15%
1 x 120 pureskeltavaa kapselia
27,90 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua

Pureskeltavat omega-3-kapselit lapsille: UltraPure Omega 3 Kids

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömien rasvahappojen alaryhmä, ja ne ovat elimistölle välttämättömiä. Koska elimistö ei pysty itse tuottamaan näitä tyydyttymättömiä rasvahappoja, niitä on nautittava riittävästi ravinnon mukana.

Ruokavirasto suositteleekin, että täydennät ruokavaliota säännöllisesti kalalla:

"- kalaa on hyvä syödä ainakin kaksi kertaa viikossa

- eri kalalajeja on suositeltavaa käyttää vaihdellen." (Ruokavirasto.fi)

Erityisesti lapsille riittävä omega-3-rasvahappojen saanti on erittäin tärkeää normaalin fyysisen ja henkisen kehityksen kannalta. Varsinkin nuorten aivot, jotka ovat itse asiassa vielä "harjoitteluvaiheessa", joutuvat jo nyt ponnistelemaan paljon: keskittymistä, muistia ja kognitiota vaaditaan, jotta ne voivat vastata koulussa usein korkeisiin vaatimuksiin.

Vitality Nutritionalsin UltraPure Omega3 Kids on kehitetty erityisesti lasten tarpeita varten ja mukautettu niihin. Kohdennettuun tukeen riittävän omega-3-saannin saavuttamiseksi.

Miksi omega-3 on tärkeää lapsille  

Omega-3-rasvahappoja on tutkittu laajasti yli 6000 tieteellisessä tutkimuksessa. Niiden vaikutus terveyteen on uskomaton. Jotkut tutkijat kutsuvat niitä jopa "21. vuosisadan ihmetuotteiksi".

Jopa syntymättömät vauvat hyötyvät, jos heidän äitinsä nauttivat tiettyjä omega-3-rasvahappoja riittävästi. Esimerkiksi DHA (dokosaheksaeenihappo) edistää jo sikiön silmien ja aivojen normaalia kehitystä - sama pätee myös imettämisen yhteydessä.

Omega-3-rasvahappoja tarvitaan koko lapsuuden ajan terveeseen kasvuun ja kehitykseen. Ne edistävät henkisiä kykyjä ja näkökykyä, ovat välttämättömiä terveelle sydän- ja verisuonijärjestelmälle ja normaalille aineenvaihdunnalle. Ne tukevat erityisesti silmien ja aivojen terveyttä koko kehitysvaiheen ajan ja sen jälkeen. Tutkimuksissa lapset, jotka saivat riittävästi omega-3-rasvahappoja, suoriutuivat silmä-käsi-koordinaatiotesteistä paremmin kuin lapset, joiden saanti oli puutteellista. Heidän näöntarkkuutensa, jota mitattiin silmätaulukon avulla, oli keskimäärin 1,5 viivaa parempi.

Kaikista elintarvikkeista tärkeät DHA- (dokosaheksaeenihappo) ja EPA- (eikosapentaeenihappo) omega-3-rasvahapot löytyvät kuitenkin kalasta, josta monet lapset eivät pidä. Vaikka kasvipohjaisia vaihtoehtoja on olemassa, uutetut omega-3-rasvahapot ovat usein vähemmän voimakkaita ja bioaktiivisia. Siksi monet omega-3-lisäravinteet sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävää kalaöljyä - joka ei maistu erityisen miellyttävältä edes aikuisille ja on suorastaan vastenmielistä lapsille.

UltraPure Omega3 Kids -ravintolisä - maukasta ja helppoa ottaa

UltraPure Omega3 Kids on kehitetty erityisesti lasten tarpeisiin, ei ainoastaan annostuksen vaan myös nauttimistavan osalta. Lisäravinne on pureskeltavissa kapseleissa, joita lasten on erityisen helppo niellä. Lisäksi sekä kapselit että niiden sisältämä kalaöljy on rikastettu luonnollisella hedelmäsekoituksen aromilla. Lapsille UltraPure Omega3 Kids -purukapselien ottaminen on yhtä tuttua ja helppoa kuin herkullisen karkin syöminen.

UltraPure Omega3 Kids sisältää omega-3-rasvahappojen lisäksi myös D- ja E-vitamiinia. D-vitamiini on tärkeä vitamiini lapsille. Se esimerkiksi tukee immuunijärjestelmää ja sitä tarvitaan kalsiumin imeytymiseen luihin ja hampaisiin. Mitä enemmän kalsiumia imeytyy luihin nuorena, sitä pidempään luut pysyvät vahvoina myöhemmin elämässä. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumisvaurioilta.

UltraPure Omega3 Kids -kapselit ovat ihanteellisia tukemaan optimaalista omega-3-saantia lapsille 4-vuotiaista ylöspäin.

UltraPure Omega3 Kids - korkealaatuinen ja ultrapuhdas

UltraPure Omega3 Kids sisältää BioPure®-kalarasvahappoja, joissa on erityisen paljon DHA:ta, aivojen ja näön kannalta tärkeintä kalarasvahappoa. BioPure®:n mahdollisimman laadukas ja puhdas kalaöljy saadaan tonnikalan rasvasta monimutkaisen tislauksen avulla.

UltraPure Omega3 Kids on valmistettu kestävästi kalastetusta kalasta. Kalastusalukset on varustettu satelliittiyhteydellä, jonka avulla viranomaiset voivat valvoa, että vaatimusta kalastaa vain alueilla, joilla on hyvät kalakannat, noudatetaan. "Friend of the Sea" -laatusinetti takaa, että luonnonvaraisesta saaliista enintään 8 prosenttia on sivusaalista, joka ei myöskään saa sisältää uhanalaisia lajeja. Lisäksi ylikalastusta ei sallita, merenpohjaa ei saa häiritä ja kasvihuonekaasupäästöjä on vähitellen vähennettävä.

 • tieteellisiin tutkimustuloksiin perustuva kaava
 • huolellisesti annosteltu erityisesti lasten tarpeisiin
 • erittäin puhdasta BioPure®-laatua
 • "Friend of the Sea" -merkki kestävälle kalastukselle
 • HACCP-sertifioitu tuotanto
 • ei tarpeettomia lisäaineita

Usein kysytyt kysymykset  

Alla on usein kysyttyjä kysymyksiä UltraPure Omega3 Kids -tuotteesta. Etkö löydä kysymystäsi? Ota yhteyttä! Asiakastiimimme auttaa sinua mielellään.

Minkä ikäiselle lapselle voin antaa UltraPure Omega3 Kids -valmistetta? 

UltraPure Omega3 Kids -purukapselit sopivat lapsille 4-vuotiaista alkaen. 1-4-vuotiaille pikkulapsille suosittelemme sekoittamaan 1 kapselin nestemäisen sisällön päivittäin (lävistä kapseli tätä varten neulalla) ruokaan tai juomaan. Koko kapselia ei pidä antaa pienille lapsille tukehtumisvaaran vuoksi.

Minkä ikäisenä voi siirtyä aikuisille tarkoitettuun UltraPure Omega3:een?

UltraPure Omega3 Kids -purukapselit on tarkoitettu lapsille noin 12-vuotiaaksi asti. Kokemus on osoittanut, että nuoremmassa iässä lapset eivät aina pidä UltraPure Omega3 -kapseleiden mausta. Jos maku ei häiritse lastasi, voit antaa hänen vaihtaa heti, kun hän osaa syödä kunnolla eikä hänellä ole enää vaikeuksia niellä kapselia.

Lapseni eivät halua ottaa kalaöljykapseleita, koska ne ovat heidän mielestään ällöttäviä. Miltä UltraPure Omega3 Kidsin kalaöljy maistuu?

On totta, että kalaöljyllä ei itsessään ole miellyttävä maku. Tästä syystä olemme lisänneet UltraPure Omega3 Kids -öljyyn ja kapseliin luonnollisen hedelmäsekoituksen maun. Tämä tekee UltraPure Omega3 Kidsistä maukkaamman kuin monien kilpailijoidemme ravintolisät.

Lapseni on allerginen kalalle. Voinko käyttää UltraPure Omega3 Kids -valmistetta siitä huolimatta?

Ei, UltraPure Omega3 Kids sisältää kalaöljyä ja siten kalaa. Optimaalisen omega-3-rasvahappojen saannin tukemiseksi Vitality Nutritionals tarjoaa kuitenkin myös yksinomaan kasviperäisiä omega-3-ravintolisiä, joita voidaan käyttää tässä tapauksessa.


Tuotteen yksityiskohdat
UltraPure Omega-3 Kids
 • Tuote nro.

  4837

 • Tuotemerkki

  Vitality Nutritionals

 • Määrä

  120

 • Tuotetyyppi

  Purutabletit

 • Valmistusmaa

  Saksa

 • Pakkauksen koko

  80 Grams

 • Pakkauskoko

  120

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  120

 • Hinta per kg/l

  348,75 € / 1KG incl. VAT

4-vuotiaille lapsille 1-3 pureskeltavaa kapselia päivässä aterian yhteydessä; vettä ei tarvita.

1-4-vuotiaille lapsille, sekoita 1 kapselin nestemäinen sisältö päivittäin ruoan joukkoon (älä anna kapseleita tukehtumisvaaran vuoksi).

 • Kala

Kalaöljy (tonnikalasta), softgel -kapseli (liivate, stabilointiaine: glyseroli, muunnettu tärkkelys), aromi: Tutti Frutti, D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), appelsiiniöljy, antioksidantti: Sekoitetut tokoferolit, makeutusaine: sukraloosi, kolekalsiferoli (D-vitamiini).

Taatusti puhdas ja lisäaineeton:

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa, soijaa

Ei sisällä vehnää ja maitotuotteita

EI sisällä keinotekoisia väriaineita

Ei sisällä geneettisesti muunnettuja aineita

1 kapseli sisältää:

145 mg Omega 3 kalaöljyä

josta 115 mg DHA:ta (dokosaheksaeenihappo).

josta 30 mg EPAa (eikosapentaeenihappo)

2,5 μg / 100 IU D-vitamiinia (50 % NRV*).

2,5 mg α-TE E-vitamiinia (20,8 % NRV*)

 

3 kapselia sisältää:

435 mg Omega 3 -kalaöljyä

josta 345 mg DHA:ta (dokosaheksaeenihappoa).

josta 90 mg EPA (eikosapentaeenihappo)

7,5 μg / 300 IU D-vitamiinia (150 % NRV*).

7,5 mg α-TE E-vitamiinia (62,5 % NRV*).

*% NRV:stä (ravinteiden viitearvo) EU:n asetuksen mukaisesti.

Säilytä tiiviisti suljettuna ja kuivana 15-25 °C:n lämpötilassa.

Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista, monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Ne eivät ole lupaus parantumisesta tai suositus itsehoitoon.


  Taattua laatua terveytesi puolesta

  Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

  Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

  1. Todistettu laatu

  • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
  • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
  • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

  2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

  • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
  • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
  • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

  3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

  • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
  • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
  • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

  4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

  • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
  • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
  • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

  5. Täysi läpinäkyvyys

  • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
  • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
  • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina

   


  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: