Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

ALE! Saat monista tuotteista jopa -20%!

K2-vitamiinitipat – 100 % luonnollinen lapsille ja aikuisille
 • 100 % luonnollinen all-trans K2-vitamiini (MK-7:nä)
 • Käytännöllinen annos, jossa on 50 mcg K2-vitamiinia tippaa kohti
 • Erittäin hyvä biologinen hyötyosuus ja bioaktiivisuus
 • Valmistettu luonnollisen natto-käymisen avulla
 • Taatusti vapaa synteettisestä K2-vitamiinista
 • Palmuöljytön, ilman ei-toivottuja lisäaineita
 • Vegaaninen ja hyvin siedetty
Osta enemmän, säästä enemmän!
32,90 €
31,26 €
-5%
29,61 €
-10%
27,97 €
-15%
1 x 10 ml
32,90 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Viimeisimmät 2 arvostelua:
Huippulaatu

Huippulaatuinen ja kapseleihin verrattuna helposti nieltävä tuote. Täydellinen yhdessä D3-vitamiinin kanssa.

Kirjoittanut Vicki
Mahtava!

K2-tipat: helppokäyttöinen, mukava maku! Olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen!

Kirjoittanut Ellie
5/ 5
Yhteensä:3

K2-vitamiinitipat – 100 % luonnollinen lapsille ja aikuisille

K2-vitamiinitipat sisältävät 100 % luonnollista all-trans K2-vitamiinia korkealaatuisimpana MK-7:nä. Biosaatavuuden ja vakauden optimoimiseksi käytetään pohjana kookospähkinästä saatavaa MCT-öljyä. K2-vitamiinitipat ovat vapaita lisäaineista ja allergeeneista. 

K2-vitamiinitippojen avulla on erityisen helppoa täyttää päivittäinen K2-vitamiinin tarve tai kompensoida tai ehkäistä K-vitamiinin puutetta. K2-vitamiinitipat ovat optimaalinen saantimuoto lapsille ja nuorille normaalin luuston kasvun tukemiseksi. K2-vitamiinitipat ovat ihanteellisia myös aikuisille, jotka eivät pysty nielemään kapseleita.

Miksi Vitality K2-vitamiinitipat ovat parhaat K vitamiinitipat, joita voit ostaa:

 • Korkea pitoisuus ja hyvin siedetty: Jokainen tippa sisältää 100 µg luonnollista K2-vitamiinia korkealaatuisena all-trans MK7:nä. Käytännöllisen pipetin avulla voit lisätä minkä tahansa määrän K2-vitamiinia tarpeen mukaan. Aikuisille suositellaan 100 µg tai 200 µg (1–2 tippaa) päivässä tarpeen mukaan.
 • Maksimaalinen biosaatavuus ja bioaktiivisuus: Vitality K2-vitamiinitipat sisältävät vain luonnollista K2-vitamiinia sen tehokkaimmassa muodossa all-trans MK7:nä (menakinoni-7). Tämä imeytyy elimistöön optimaalisesti ja saavuttaa nopeasti korkean pitoisuuden veressä. Sillä on korkein mahdollinen biosaatavuus ja bioaktiivisuus, ja se on aktiivinen elimistössä jopa 72 tunnin ajan.
 • Testattu laatu: Vitality K2-vitamiinitippojen aktiivisten ainesosien pitoisuus ja puhtaus testataan riippumattomassa laboratoriossa uusinta analyysitekniikkaa käyttäen. Voit siis olla varma, että käytät laadukasta K2-vitamiinivalmistetta.
 • Ei taatusti sisällä keinotekoista K2-vitamiinia: Monet tällä hetkellä saatavilla olevista K2-vitamiinivalmisteista sisältävät keinotekoisesti tuotettua K2-vitamiinia. Vitality Vitamin K2 -tipat sen sijaan sisältävät vain luonnollista, bioaktiivista K2-vitamiinin all-trans-muotoa. K2-vitamiinia tuotetaan Euroopassa ainutlaatuisella patentoidulla biokäymisprosessilla, jossa
  käytetään nattoviljelmiä. Tuotanto on ympäristöystävällistä, koska siinä ei käytetä kemikaaleja, liuottimia tai synteettisiä prosesseja.
 • Taatusti vapaa allergeeneista ja lisäaineista: Vitality K2-vitamiinitipat sisältävät pohjana ainoastaan oliiviöljyä ja MCT-öljyä. Palmuöljyn käyttöä on tietoisesti vältetty. Tuote ei sisällä allergeeneja, kuten soijaa, gluteenia ja laktoosia, eikä väriaineita, säilöntäaineita tai geneettisesti muunnettuja aineita (GMO-vapaa).
 • 100 % vegaaninen: Vitality K2-vitamiinitipat ovat taatusti vapaita eläinperäisistä ainesosista, joten ne sopivat vegaaneille ja kasvissyöjille.
 • Erittäin hyvä hinta-laatusuhde: Sen sisältämän K2-vitamiinin korkea laatu ja puhtaus, ei-toivottujen lisäaineiden puuttuminen ja hyvä siedettävyys takaavat poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen.
 • Tyytyväisyystakuu: Takaamme Vitality K2-vitamiinitippojen laadun 100 päivän rahat takaisin -takuulla. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit lähettää sen takaisin ja saada ostohinnan
  takaisin.

Kaksinkertainen suojaus kalsiumin säätelyn kautta 

Kuvittele, että on olemassa vitamiini, joka varmistaa, että kalsium varastoituu luihin eikä kerrostu valtimoihin. Tutkijat ovat osoittaneet, että K2-vitamiini tekee juuri näin. Lyhyesti sanottuna K2-vitamiini on välttämätön vahvoille, normaaleille luille ja puhtaille, kimmoisille valtimoille.

K2-vitamiini säätelee tapaa, jolla elimistö varastoi ja käyttää kalsium kivennäisainetta. Lääkärit ovat huomanneet, että ihmisillä, joilla kalsiumin menetys on lisääntynyt, kuten vaihdevuosien jälkeisessä vaiheessa olevilla naisilla, on myös liiallisia kalsiumkertymiä valtimoissaan.

Kalsiumin puute luissa johtaa luuntiheyden vähenemiseen. Krooninen kalsiumin ylitarjonta valtimoissa johtaa kalsiumin kertymiseen verisuonten seinämiin kaikkine seurauksineen.

Nykyiset tutkimustulokset osoittavat, että kalsiumaineenvaihdunta toimii kunnolla vain, jos K2-vitamiinia on riittävästi.

K2-vitamiinilla on siis täydellinen kaksoissuoja luuston terveydelle sekä verisuonille ja sydän- ja verisuonijärjestelmälle.

K2-vitamiini ja sydän- ja verisuonijärjestelmä 

K2-vitamiini aktivoi matriisi-Gla-proteiinia (MGP), joka vastaa kalsiumin säätelystä valtimoiden seinämissä. MGP on tehokkain valtimonkovettumatautia estävä tekijä, ja se voidaan aktivoida vain K2-vitamiinin avulla.

Siksi K2-vitamiinin puute johtaa väistämättä valtimonkovettumatautiin. On totta, että terve valtimokudos sisältää 100 kertaa enemmän K2-vitamiinia kuin kalkkeutuneet valtimot. Valitettavasti monet tutkimukset osoittavat selvästi, että ravinnostamme ei saada riittävästi K2-vitamiinia, jotta luiden ja valtimoiden Gla-proteiinit aktivoituisivat optimaalisesti.

K2-vitamiinin ja valtimoiden kalkkeutumisen ja sydänsairauksien vähentämisen välinen yksiselitteinen yhteys dokumentoitiin ensimmäisen kerran vuonna 2004 laajasti rahoitetun, hyvin kontrolloidun Rotterdam-Heart-tutkimuksen yhteydessä.

Noin 4800 yli 55-vuotiasta naista ja miestä osallistui tähän tutkimukseen Hollannissa 10 vuoden ajan. Niillä henkilöillä, jotka tässä ajassa käyttivät K2-vitamiinipitoista ruokaa, oli jopa 50 % vähemmän kalsiumkerrostumia valtimoissaan.

Samaan aikaan heillä oli jopa 50 prosenttia pienempi riski sairastua kuolemaan johtavaan sydän- ja verisuonitautiin ja noin 25 prosenttia pienempi kuolleisuus kyseiseen sairauteen.

Nämä edut ilmenivät vain osallistujilla, jotka olivat ottaneet yli 32 mikrogrammaa K2-vitamiinia päivittäin. Suurempi K1-vitamiinin kulutus ei sitä vastoin johtanut yhtä myönteisiin vaikutuksiin sydän- ja verisuonijärjestelmään.

K2-vitamiini terveille luille

K2-vitamiini on tutkimuksissa osoittanut, että se on vahvan luuston rakentamisessa aivan yhtä tärkeä kuin kalsium ja D3-vitamiini. D3-vitamiini tosin aiheuttaa osteokalsiinin muodostumista. Mutta vain K2-vitamiini voi aktivoida osteokalsiinin, proteiinin, joka varastoi kalsiumia luihin.

Tämä tarkoittaa, että K2-vitamiinin puute voi johtaa luuntiheyden vähenemiseen ja osteoporoosiin, vaikka kalsiumia ja D3-vitamiinia saisi riittävästi.

Sen sijaan kalsium varastoituu valtimoiden seinämiin ja johtaa valtimonkovettumatautiin.
Tämä selittää myös sen, miksi niin monet iäkkäät ihmiset kärsivät kalkkeutuneista valtimoista ja heillä on samalla hauraat, kalsiumin puutteesta kärsivät luut.

Kalsiumin varastoimiseksi luihin tarvitaan tiettyjä proteiineja, Gla-proteiineja. Näiden on kuitenkin aktivoiduttava, jotta ne voivat täyttää tehtävänsä. Vain K2-vitamiini mahdollistaa tämän ratkaisevan aktivointivaiheen.

Ilman aktivoituneita gla-proteiineja kalsium vaeltaa hallitsemattomasti luista valtimoihin, joissa se edistää valtimonkovettumatautia. Jo vuonna 1984 tutkijat havaitsivat, että osteoporoosin aiheuttamista luunmurtumista kärsivien potilaiden veressä oli jopa 70 prosenttia vähemmän K-vitamiinia kuin samanikäisen kontrolliryhmän veressä.

Optimaalinen K2-vitamiiniannos 

K-vitamiinia tuotetaan yleensä vain pieniä määriä suolistossa. Määrät eivät kuitenkaan usein riitä Gla-proteiinien aktivoimiseen. Siksi jotkut ihmiset turvautuvat ravintoon tai K2-vitamiinilisiin.

On kuitenkin selviä merkkejä siitä, että länsimainen väestö käyttää liian vähän K-vitamiinia. Erityisen vaarassa ovat yli 50-vuotiaat, koska tässä iässä ruokavalio sisältää vielä vähemmän K-vitamiinia ja myös auringonottoa rajoitetaan huomattavasti. K-vitamiinin ja myös D-vitamiinin puutteen mahdollisuus on ilmeinen.

Siksi professori Vermeer Maastrichtin yliopistosta suosittelee yli 50-vuotiaille K2-vitamiinin käyttöä 100-200 mikrogrammaa päivässä. Suurempaa 200 mg:n annosta suositellaan erityisesti henkilöille, jotka haluavat olla varmoja siitä, että kaikki Matrix Gla -proteiinit (MGP) aktivoituvat elimistössä.

Alle 50-vuotiaille terveille ihmisille 50 µg päivässä mahdollistaa riittävän K2-vitamiinin saannin. Jos kuitenkin otat päivittäin myös D-vitamiinia, sinun tulisi nauttia vähintään 100 µg K2-vitamiinia päivässä, vaikka 200 µg K2-vitamiinia olisi vielä parempi.

Aiheuttavatko K2-vitamiinitipat yhteisvaikutuksia?

Henkilöiden, jotka käyttävät veren hyytymistä estäviä lääkkeitä tai kärsivät veren hyytymishäiriöistä, tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä. Syynä on se, että K2-vitamiinin saanti päivässä voi vähentää veren hyytymistä estävän lääkityksen tehoa. Nämä veren hyytymistä estävät lääkkeet toimivat estämällä K2-vitamiinin tehoa elimistössä.

Koska elimistömme tarvitsee ehdottomasti K-vitamiinia, on suositeltavaa olla käyttämättä mitään veren hyytymistä estäviä lääkkeitä. Pyydä lääkäriäsi määräämään sinulle K-vitamiinista riippumattomia veren hyytymistä estäviä lääkkeitä, joita kutsutaan suoraan suun kautta otettaviksi antikoagulanteiksi (DOAC).


Tuotteen yksityiskohdat
K2-Vitamiini tipat 100 mcg
 • Tuote nro.

  6947-8B

 • Tuotemerkki

  Vitality Nutritionals

 • Määrä

  10

 • Tuotetyyppi

  Tippaa

 • Valmistusmaa

  Itävalta

 • Pakkauksen koko

  10 Milliliters

 • Pakkauskoko

  10

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  5

 • Hinta per kg/l

  3 290,00 € / 1L incl. VAT

Yksilöllisistä tarpeista riippuen aikuisten tulisi ottaa 1-4 tippaa ja lasten tulisi ottaa 1-2 tippaa päivässä pääaterian jälkeen.

Voit lisätä tippoja lusikkaan tai suoraan kielelle. Niitä voi ottaa myös ruoan kanssa, esimerkiksi laittaa tippoja leivän päälle ja syödä ne.

Tärkeä huomautus: Jos käytät antikoagulantteja tai kärsit verenvuotohäiriöstä, keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä. Syynä on se, että K2-vitamiinin saanti voi vähentää antikoagulanttien vaikutusta estämällä K2-vitamiinin vaikutusta elimistössä.

 

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Keskipitkäketjuiset triglyseridit (kookospähkinästä), oliiviöljy, luonnollinen K2-vitamiini all-trans MK-7:nä

Taatusti puhdas eikä sisällä allergeeneja:

 • ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä soijaa
 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita
 • sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille

 

Jokainen tippa sisältää: 

 • 100 µg luonnollista K2-vitamiinia MK-7:nä 

 

 • Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa
 • Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna
 • Voi myös säilyttää jääkaapissa
 • Älä pakasta
 • Pidä poissa lasten ulottuvilta

 

Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta.

 • Ei keinotekoisia makeutusaineita,
 • Ei lisättyjä makeutusaineita,
 • Ei magnesiumstearaattia,
 • Ei mikrokiteistä selluloosaa,
 • Ei sisällä äyriäisiä,
 • Ei sisällä kalaa,
 • Ei sisällä maapähkinää,
 • Ei sisällä munaa,
 • Ei sisällä soijaa,
 • Ei sokerialkoholeja,
 • Ei väriaineita,
 • Fruktoositon,
 • Gelatiiniton,
 • Gluteeniton,
 • GMO-vapaa,
 • Hiivaton,
 • Hypoallergeeninen,
 • Ilman lisäaineita,
 • Kasvissyöjä,
 • Laktoositon,
 • Maidoton,
 • Pähkinätön,
 • Säilöntäaineeton,
 • Sokeriton,
 • Valmistettu Euroopassa,
 • Vegaani,
 • Vehnätön

Taattua laatua terveytesi puolesta

Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

1. Todistettu laatu

 • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
 • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
 • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

 • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
 • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
 • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

 • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
 • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
 • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

 • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
 • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
 • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

5. Täysi läpinäkyvyys

 • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
 • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
 • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina

 


Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
Viimeisimmät 2 arvostelua:
Huippulaatu

Huippulaatuinen ja kapseleihin verrattuna helposti nieltävä tuote. Täydellinen yhdessä D3-vitamiinin kanssa.

Kirjoittanut Vicki
Mahtava!

K2-tipat: helppokäyttöinen, mukava maku! Olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen!

Kirjoittanut Ellie
5/ 5
Yhteensä:3


Muut asiakkaat pitivät myös näistä: