Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Suuri varastontyhjennys! Saat jopa 40% alennusta. Katso kaikki tarjoukset tästä


Etusi
 • ILMAINEN TOIMITUS
  yli 30 euron tilauksille
 • 100 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA
  jos et ole tyytyväinen
 • SÄÄSTÄ JOPA 20 %
  Paljousalennuksellamme ja 5% ostobonuksella
 • HELPPO MAKSAMINEN
  Klarna, luottokortti, MobilePay
E-vitamiini

Yhtään hakuasi vastaavaa tuotetta ei löytynyt


Etsitkö jotain alla olevista tuotteista? Tässä ovat suosituimmat tuotteemme:

E-vitamiinin ostaminen - mitä sinun tulee tietää!

Jos haluat ostaa E-vitamiinia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät E-vitamiinia, jonka laatu ja biologinen hyötyosuus on korkein mahdollinen ja jossa ei taatusti ole ei-toivottuja lisäaineita. Ennen kuin ostat luonnollista E-vitamiinia, voit selvittää täällä, mitä sinun on otettava huomioon

E-vitamiinin ostaminen - mitä sinun tulee tietää!

Jos haluat ostaa E-vitamiinia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät E-vitamiinia, jonka laatu ja biologinen hyötyosuus on korkein mahdollinen ja jossa ei taatusti ole ei-toivottuja lisäaineita. Ennen kuin ostat luonnollista E-vitamiinia, voit selvittää täällä, mitä sinun on otettava huomioon

E-vitamiini on kahdeksan kemiallisen yhdisteen ryhmä, jolla on voimakas antioksidanttivaikutus. Ihmiskehon kannalta tärkein muoto on alfa-tokoferoli. E-vitamiini on yksi välttämättömistä ravintoaineista. Ne ovat elimistölle elintärkeitä, mutta elimistö ei pysty tuottamaan niitä itse. Keho ei voi varastoida E-vitamiinia, minkä vuoksi on tärkeää saada sitä säännöllisesti ravinnon kautta. Kasviöljyt ja vihreät lehtivihannekset sisältävät E-vitamiinia, mutta erityisesti fyysisesti ja henkisesti vaativissa elämänvaiheissa ravinnon kautta saatava määrä ei aina riitä kattamaan päivittäistä tarvetta. Siksi ravintolisä voi olla hyödyllinen.

Mitä E-vitamiini voi tehdä sinulle?

E-vitamiini on erittäin voimakas luonnollinen antioksidantti. Se suojaa kehon soluja
hapettumisprosessien aiheuttamilta vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.  Elintärkeän
aineen käyttöalueet ovat erittäin monipuolisia.

 • Sydän- ja verisuonijärjestelmä Terve sydän- ja verisuonijärjestelmä on terveyden ja hyvinvoinnin perusta. Laskeumat
  verisuonissa voivat johtaa erilaisiin vaivoihin. Laskeumat ovat usein seurausta hapettumisprosesseista. Antioksidantti E-vitamiinia voidaan siksi käyttää yleisen sydän- ja verisuoniterveyden edistämiseen.
 • Henkinen suorituskykyRiittämätön keskittymiskyky ja huono muisti voivat tarpeettomasti vaikeuttaa jokapäiväistä
  elämää. Tutkimukset osoittavat, että E-vitamiini vaikuttaa myös kognitiivisiin taitoihin. E-vitamiinin avulla voit aktiivisesti edistää henkistä suorituskykyäsi.
 • Hedelmällisyys Jos kaipaamasi lapsi ei ole saapunut, vaikka olet kauan odottanut, se voi olla suuri taakka pariskunnille. Vapaiden radikaalien hapetusstressi voi vaikuttaa kielteisesti sekä miesten että naisten hedelmällisyyteen. Siksi molemmat sukupuolet voivat hyötyä antioksidantin, kuten E-vitamiinin, käytöstä, kun he yrittävät tulla raskaaksi.
 • Iho ja hiukset Kuiva ja halkeileva iho ja hiusten harveneminen ovat tyypillisiä merkkejä elimistön
  lisääntyneestä hapetusstressistä. Antioksidantti E-vitamiinia voidaan ottaa ihon ja hiusten rakenteen parantamisen tueksi.  Tutkimukset osoittavat myös hiusten kasvun
  lisääntyneen elintärkeää ainetta käytettäessä.

E-vitamiinin ostaminen - mihin tulisi kiinnittää huomiota?

Jos haluat ostaa E-vitamiinia suurina annoksina, huomaat, että valmisteita on suuri valikoima. Kerromme sinulle, mitä sinun pitäisi todella varoa ostaessasi tätä.

1. Tuotteet ja annosmuodot

2. Annostus

3. E-vitamiinin muodot

4. Käyttö ja sietokyky

5. Lisäaineet ja allergeenit

6. Hinta-laatusuhde

7. Tyytyväisyystakuu

Tuotteet ja annosmuodot

E-vitamiinia on saatavana jauheena, tabletteina, tippoina ja kapseleina. Kerromme yksittäisten annostelumuotojen tärkeimmät edut ja haitat.

 • E-vitamiinijauhe
 • E-vitamiinijauhetta käytetään harvoin ihmisten ravintolisissä. Pikemminkin korkea-annoksiset jauheet soveltuvat eläinten, kuten hevosten, karjan tai koirien, täydennysrehuksi.

 • E-vitamiinitabletit
 • Toisin kuin E-vitamiinijauhe, tabletit voidaan annostella nopeasti ja helposti. Ne sisältävät vakioidun määrän antioksidanttia, ja ne soveltuvat hyvin myös vapaa-ajan ja matkakäyttöön.

 • E-vitamiinikapselit
 • E-vitamiinikapselit koostuvat (kasvipohjaisesta) kapselikuoresta, joka on täytetty nestemäisellä E-vitamiinilla. Nämä kapselit sisältävät yleensä myös öljyä, kuten auringonkukkaöljyä. Koska E-vitamiini on yksi rasvaliukoisista vitamiineista, kapseleissa oleva öljy parantaa imeytymistä ruoansulatuskanavassa. Samoin kuin tableteissa, myös kapseleissa on vakioitu tehoainepitoisuus. Voit siis aina olla varma, että katat E-vitamiinitarpeesi etkä yliannostele elintärkeää ainetta.

 • E-vitamiinitipat
 • Voit myös ostaa E-vitamiinia liuotettuna öljyyn. Tässäkin on vakioitu vaikuttavan
  aineen pitoisuus pisaraa kohti. Usein 1 tippa riittää kattamaan suositellun päivittäisen tarpeen. Voit käyttää E-vitamiinitippoja myös ulkoisesti ihon ja hiusten hoitoon.

E-vitamiinin muodot

Monet ravintolisät sisältävät E-vitamiinia vain alfa-tokoferolin muodossa. Mutta yhtä tärkeitä
kuin alfa-tokoferoli ovat gamma-tokoferolit, jotka kuuluvat myös E-vitamiinien ryhmään. Jos ostat E-vitamiinitippoja tai -kapseleita, varmista, että ne sisältävät koko spektrin kaikkia E-vitamiinimolekyylejä. Tasapainoisen koostumuksensa ansiosta tällaiset kompleksivalmisteet soveltuvat myös pitkäaikaiseen käyttöön.

E-vitamiini: annostus

Suositeltu päivittäinen annos riippuu ensisijaisesti iästä. Saksan ravitsemusyhdistys (DGE) suosittelee aikuisille 11-15 mg E-vitamiinia päivässä. Raskauden ja imetyksen aikana tarve kasvaa jopa 17 mg:aan päivässä. Samoin sydän- ja verenkiertosairauksia sairastavien, alkoholistien, enemmän stressistä kärsivien ja kasvuvaiheessa olevien lasten ja nuorten kulutus on suurempi ja he tarvitsevat siksi enemmän E-vitamiinia.

Käyttö ja sietokyky

E-vitamiinia siedetään hyvin suositellulla annostuksella. Haittavaikutukset ilmenevät yleensä pidemmän ajan kuluessa yliannostuksen vuoksi. Koska E-vitamiini voi parantaa maksan
toimintaa, se lisää joidenkin maksassa metaboloituvien lääkkeiden hajoamista. Tällaisia ovat esimerkiksi lovastatiini tai ketokonatsoli. Jos olet epävarma mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista, voit kysyä neuvoa lääkäriltäsi.

E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini. Siksi on suositeltavaa ottaa se rasvaisen aterian yhteydessä. Näin elintärkeä aine imeytyy paremmin ja on nopeammin elimistön käytettävissä.

Lisäaineet ja allergeenit

Kun valitset ravintolisää, varmista, että tuotteessa ei ole tarpeettomia lisäaineita, kuten
säilöntäaineita tai väriaineita. Myöskään geneettisesti muunnettuja aineita ei saisi sisältyä.

Allergiasta kärsivien ihmisten on myös hyvä tietää, mistä kasvista vastaavan ravintolisän sisältämä E-vitamiini on eristetty. On kuitenkin olemassa myös valmisteita, joissa ei erityisten käsittelytekniikoiden ansiosta ole kyseisiä allergeeneja.

Hinta-laatusuhde

Jos haluat ostaa E-vitamiinia jauheena, tabletteina, tippoina tai kapseleina, huomaat suuria eroja hinnoittelussa. Ennen kuin menet suoraan halvimpaan valmisteeseen, kannattaa ensin vilkaista ainesosia. Hyvin halvat tuotteet sisältävät usein tarpeettomia lisäaineita tai niiden E-vitamiinipitoisuus on hyvin alhainen. Riittävän vaikutuksen aikaansaamiseksi sinun pitäisi ottaa suurempia määriä. Oletettavasti halpa hinta suhteutetaan hyvin nopeasti. Internetistä löydät suuren valikoiman laadukkaita valmisteita kohtuulliseen hintaan.

Tyytyväisyystakuu

Tavallisesti E-vitamiini on hyvin siedetty ravintolisänä. Mutta jopa korkealaatuisia
vaikuttavia aineita sisältävien ravintolisien kohdalla voi harvoissa tapauksissa esiintyä intoleransseja. Et ota turhaa riskiä, kun tilaat jälleenmyyjältä, jolla on tyytyväisyystakuu. Jos et todellakaan ole tyytyväinen E-vitamiinituotteeseesi, voit palauttaa sen ja saada rahasi takaisin.

Kysymyksiä ja vastauksia E-vitamiinin
ostamisesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä E-vitamiinin ostamista koskevista kysymyksistä ja
vastauksista.

Mistä E-vitamiinia voi ostaa?

E-vitamiinia sisältäviä ravintolisiä on saatavilla runsaasti internetissä. Valmisteita
löytyy myös hyvin varustetuista supermarketeista tai apteekista.

Kenelle E-vitamiini sopii?

E-vitamiinin merkitystä solusuojavitamiinina ei pidä aliarvioida. Stressaava arkielämämme,
ympäristömyrkyt ja päivittäinen UV-säteily rasittavat elimistöä ja voivat vahingoittaa kehon soluja pitkällä aikavälillä. Aivan liian usein ravitsemus laiminlyödään, mikä johtaa ravintoaineiden ja elintärkeiden aineiden puutteeseen. E-vitamiini ravintolisänä sopii siksi kaikille ihmisille, jotka haluavat huolehtia terveydestään (ennaltaehkäisevästi). Sitä on myös aina suositeltavaa ottaa, kun elimistössä muodostuu yhä enemmän vapaita radikaaleja.
Näin on esimerkiksi tulehdusprosesseissa.

Muita kategorioita, joista saatat pitää
Juuri tarkastelemasi tuotteet