Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Kesäale jatkuu! Saat jopa -25%! Katso kaikki tarjoukset tästä

MultiBlue Extra - Luonnon voima yhdessä tabletissa
1 x 60 tablettia
39,80 €29,85 €

Varastossa

Säästät 9,95 €
 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua

MultiBlue Extra - Luonnon voima yhdessä tabletissa

MultiBlue Extra sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän parhaita marjoja, joita luonnolla on tarjota, ja joitakin luonnon tehokkaimpia antioksidantteja. Tämä ravintolisä antaa sinulle 100 % tuoreita marjoja - suoraan pohjoismaisesta luonnosta, jokaisessa tabletissa ja suoraan kotiisi.

Mustikat – metsien energiatehdas

Mustikka on yksi Suomen metsien yleisimmistä marjoista, ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan kansanlääkinnässä tärkeänä ravinnonlähteenä sekä ihmisille että eläimille. Mustikan hyvin dokumentoidut vaikutukset tunnetaan hyvin. Ravitsevana elintarvikkeena mustikka sisältää runsaasti antioksidantteja, hedelmähappoja, kuitua, C-vitamiinia, E-vitamiinia, beetakaroteenia, kaliumia, rautaa ja sinistä väriainetta myrtiliiniä.

Jo viikinkiajalla mustikkaa arvostettiin ravitsevana vitamiinien ja antioksidanttien lähteenä. Vuosisatojen ajan se on ollut tärkeä osa norjalaista ruokavaliota, ja sitä on käytetty perinteisistä jälkiruoista nykyaikaisiin terveysruokiin. Kylmän ja kostean ilmaston sekä ravinteikkaan maaperän ainutlaatuinen yhdistelmä on luonut ihanteelliset olosuhteet mustikan tuotannolle Pohjoismaissa. Tämän ansiosta pohjoismaiset mustikat ovat tunnettuja poikkeuksellisesta maustaan ja laadustaan, ja ne ovat nykyään haluttuja sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Historiallisen ja kulttuurisen merkityksensä vuoksi mustikka ei ole pelkkä ainesosa, vaan osa Pohjoismaiden sydäntä ja sielua.

Aronia – "Marjojen kuninkaallinen"  

Aronia tunnetaan myös nimellä musta-aronia, pääasiassa sen värjäävien antosyaanien ja karotenoidien vuoksi. Alun perin Pohjois-Amerikan alkuperäiskansat viljelivät tätä sitkeää marjaa, ja lopulta se tuotiin Eurooppaan. Pohjoismaihin se päätyi 1900-luvun puolivälissä. Aronianmarjapensasta on arvostettu sekä sen koristeellisen ulkonäön että sen terveysvaikutusten vuoksi.

Perinteisesti marjaa on käytetty kansanlääkinnässä sen korkean antioksidantti- ja vitamiinipitoisuuden vuoksi.

Nykyään aroniamarja on suosittu mehujen, hillojen ja ravintolisien ainesosa, ja sen maine superfoodina kasvaa jatkuvasti sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Mustaseljanmarja – "köyhien apteekki"

Mustaseljanmarjan antosyaanit voivat auttaa vahvistamaan kehon immuunijärjestelmää ja normaalia toimintaa. Kautta aikojen tätä marjaa on kutsuttu "köyhän miehen apteekiksi", ja sillä on pitkät perinteet Pohjoismaissa. Marja tuotiin Pohjoismaihin luostariaikoina, jolloin munkit viljelivät sitä sen terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi. Myös Kiinassa, jossa on vuosituhansia vanhat perinteet yrttien käytöstä, mustaseljanmarjaa on käytetty kansanlääkinnässä.

Antosyaanit - ainutlaatuinen tarina

Antosyaanien, luonnon elinvoimaisten pigmenttien, jotka ovat vastuussa kasvien loistavista punaisista, violeteista ja sinisistä väreistä, käytöllä on pitkä historia.

Kiinalainen perinteinen lääketiede, joka on peräisin yli 3 000 vuoden takaa, on käyttänyt runsaasti antosyaaneja sisältäviä lähteitä, kuten mustikkaa ja mulperinmarjaa. Myös kreikkalaiset ja roomalaiset hyödynsivät antosyaaneja luonnollisina väriaineina, jotka antoivat elinvoimaisia sävyjä tekstiileihin, elintarvikkeisiin ja kosmetiikkaan.

Tämä kaksoiskäyttö osoittaa antosyaanien tärkeän aseman muinaisissa kulttuureissa. Renessanssiaikana kiinnostus luonnontieteisiin heräsi uudelleen, ja Leonardo da Vincin ja Paracelsuksen kaltaiset vahvat persoonallisuudet arvostivat runsaasti antosyaaneja sisältäviä kasveja.

1700- ja 1800-luvut olivat antosyaanitutkimuksen ratkaiseva aikakausi. Kemian kehittyminen mahdollisti näiden pigmenttien eristämisen ja tunnistamisen, mikä vauhditti lisätutkimuksia.

1900-luvulla antosyaanien tutkimus kasvoi merkittävästi ja kehittyi vankaksi tieteenalaksi. Tutkijat perehtyivät niiden monimutkaisiin rakenteisiin ja tutkivat niiden moninaisia tehtäviä kasveissa, jotka vaihtelevat UV-säteilyltä suojaamisesta pölyttäjien houkuttelemiseen. Lisäksi aineen antioksidanttiset ominaisuudet herättivät kiinnostusta sen mahdollisiin terveysvaikutuksiin.

Valmistettu pohjoismaisten metsien voimalla

Pohjoismaiset metsät kätkevät sisäänsä ravinteikkaiden marjojen aarreaittoja, jotka ovat olleet olennainen osa kulttuuriperintöämme vuosisatojen ajan. Nämä pienet voimanpesät eivät ole vain herkullisia, vaan niissä on myös runsaasti terveyttä ja hyvinvointia edistäviä ravintoaineita. Marjat ovat luonnollinen antioksidanttien lähde, jotka auttavat kehoa torjumaan haitallisia vapaita radikaaleja. Ne ovat myös luonnollinen energianlähde, joka sopii täydellisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Valitse fiksusti ja nauti pohjoismaisen metsän parhaista marjoista antaaksesi kehollesi sen ansaitsemaa ravintoa. Tee luonnon omista lahjoista tärkeä osa päivittäistä ruokavaliotasi.

MultiBlue Extra ainutlaatuisella sekoituksella

MultiBlue Extra sisältää ainutlaatuisen kokoelman parhaita marjoja, joita luonnolla on tarjota! Saat siitä 100 % marjoihin perustuvan ravintolisän - suoraan pohjoismaisesta luonnosta, tablettimuodossa ja suoraan kotiisi!


Tuotteen yksityiskohdat
MultiBlue Extra
 • Tuote nro.

  9053

 • Tuotemerkki

  NaturaMed Pharma

 • Määrä

  60

 • Tuotetyyppi

  Tabletit

 • Valmistusmaa

  Norja

 • Pakkauksen koko

  27 Grams

 • Pakkauskoko

  60

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  60

 • Hinta per kg/l

  1 105,56 € / 1KG incl. VAT

1 tabletti päivässä. Niele veden kanssa tai ota aterian yhteydessä.

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Makeutusaine (fruktoosi) (20,0 %), mustikkauute (Vaccinium myrtillus) (16,23 %), aroniauute (Aronia melanocarpa) (5,56 %), pensasmustikkauute (Sambucus nigra) (5,56 %), tabletin apuaineet (maltodekstriini (35,65 %), mikrokiteinen selluloosa (15,0 %)), pintakäsittelyaine (piidioksidi (1,0 %), magnesiumstearaatti (1,0 %).

 • Mustikkauute 60 mg tarjoaa:- 15 mg antosyaaneja (Vaccinium myrtillus)
 • Aroniauute 25 mg tarjoaa:- 2,5 mg antosyaaneja (Aronia melanocarpa)
 • Seljanmarjauute 25 mg tarjoaa:- (Sambucus nigra): 2,5 mg antosyaniineja (Sambucus nigra)

 

Säilytä pimeässä ja kuivassa, lasten ulottumattomissa ja alle 25 °C:n lämpötilassa. Vältä suoraa auringonvaloa ja kosteutta.

Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista, monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Annettuja tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Ne eivät takaa parantumista tai ole suositus itsehoitoon liittyvästä lääkityksestä.  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: