Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella

Rauta Bisglycinate-Chelate

90 Kapselia

Tuote nro.: 6818-13

Rautakapselit rautabisglysinaattina (rautakelaatti), jolla on paras biosaatavuus

vitality-iron.jpg.jpg
Hypoallergeeninen
Vegaani
Valmistettu Euroopassa
Ilman lisäaineita
 • UUSI KOOSTUMUS - nyt kuparilla!
 • Erittäin korkea biologinen hyötyosuus
 • Optimaalinen annos, ei yliannostusta
 • Myös C-vitamiinia vielä paremman imeytymisen varmistamiseksi
 • Testattu laatu ja tyytyväisyystakuu
 • Taatusti ilman ei-toivottuja lisäaineita
 • Vegaaninen ja erittäin hyvin siedetty

Valitse pakettisi

Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli

17,90 €

17,01 €
per yksikkö
5% alennus

16,11 €
per yksikkö
10% alennus

15,22 €
per yksikkö
15% alennus

17,90 €
per yksikkö
5% alennus

17,01 €
per yksikkö
10% alennus

16,11 €
per yksikkö
15% alennus

15,22 €
per yksikkö

90 Kapselia

17,90 €
 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän rahat takaisin -takuu

90 Kapselia

Rauta Bisglycinate-Chelate

Rauta Bisglycinate-Chelate - 90 Kapselia

(0)
17,90 €

90 Kapselia

Valitse pakettisi

Total:
17,90 €

Varastossa

90 Kapselia

Rauta Bisglycinate-Chelate

Rauta Bisglycinate-Chelate - 90 Kapselia

(0)
17,90 €

90 Kapselia

  Maksan myöhemmin Klarnalla
  Trustly verkkopankkimaksut
  VISA
  MasterCard
  MobilePay

  Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}


  Raudan bisglysinaattikelaattikapselit yhdistävät erittäin hyvin biologisesti saatavilla olevan raudan ja kuparin bisglysinaatin kofaktorina sekä C-vitamiinin erittäin tehokkaaksi rautavalmisteeksi. Toisin kuin perinteiset rautatabletit, Vitality-rautabisglysinaattikapselit ovat erittäin vatsaystävällisiä ja saatavilla pieninä, helposti nieltävinä kapseleina.

  Keho menettää keskimäärin 1-2 mg rautaa päivässä. Menetys on korvattava päivittäin ravinnosta. Jos näin ei tapahdu, syntyy negatiivinen rautatasapaino, jolloin elimistön rautavarastoja käytetään puutteen korvaamiseen.

  Rauta on elintärkeä hivenaine, jota elimistö ei pysty tuottamaan itse, minkä vuoksi se on nautittava ravinnon mukana. Jos tämä ei ole mahdollista, se voi johtaa raudanpuutteeseen.

  Raudanpuute on yksi yleisimmistä sairauksista maailmanlaajuisesti. Maailman terveysjärjestön mukaan 1,3 miljardia ihmistä kärsii raudanpuuteanemiasta. Noin 30 prosenttia kaikista ihmisistä kärsii rautavajeesta. Naisilla ja kasvissyöjillä on suurin riski.

  Vitality rauta-bisglysinaattikelaattikapselit ovat ihanteellisia korvaamaan helposti raudanpuutetta ja palauttamaan rauta- ja ferritiinipitoisuuden normaaliksi lyhyessä ajassa.

  Miksi Vitality rauta-bisglysinaattikelaatti on paras rautakapseli, jonka voit ostaa:

  • Rautabisglysinaatti on testattua laatua: Vitality-rautabisglysinaattikelaatti on testattu aktiivisten ainesosien ja puhtauden osalta riippumattomassa laboratoriossa, jossa käytetään uusinta analyysitekniikkaa. Voit siis olla varma, että käytät laadukasta rautavalmistetta.
  • Erittäin korkea biosaatavuus: Rauta bisglysinaatti on raudan ja glysiinin yhdistelmä. Glysiinillä on kaikista aminohapoista pienin molekyyli, joten se voi tehokkaasti imeyttää rautaa elimistöön suolen seinämän läpi. Rautabisglysinaattikelaatin sisältämä rauta on siksi erittäin hyvin biologisesti saatavilla ja se voi imeytyä elimistöön optimaalisesti.
  • Tutkimus osoittaa, että rautabisglysinaatti imeytyy elimistöön 59 prosenttia paremmin kuin esimerkiksi rautasulfaatti, jota useimmat rautavalmisteet sisältävät. Rautabisglysinaatti voi imeytyä elimistöön myös, vaikka samaan aikaan on tarjolla rautaa estäviä elintarvikkeita, kuten kahvia, teetä tai kuitua. Tämä on myös merkittävä etu muihin rautayhdisteisiin verrattuna.
  • Optimaalinen annostus: Rauta on erittäin reaktiivinen mineraali, joka voi vahingoittaa soluja, jos annos on liian suuri. Sen vuoksi raudanpuutostapauksissa tulisi ottaa vain se annos, joka on tarpeen rautapitoisuuden saattamiseksi normaalialueelle. Missään tapauksessa ei pidä
   ottaa suuria annoksia rautavalmisteita, jotka sisältävät yli 30 mg rautaa.
  • Vitality-rautabisglysinaattikapselit sisältävät optimaalisen 14 mg:n annoksen rautaa. Poikkeuksellisen korkean laadun ja biosaatavuuden ansiosta tämä annos riittää useimmissa tapauksissa korvaamaan raudan puutteen lyhyessä ajassa. Vain harvoissa tapauksissa voi olla tarpeen ottaa 2 kapselia päivässä 2-3 viikon ajan. On suositeltavaa ottaa 1 kapseli aamulla ja illalla, jotta elimistö ei saa liikaa rautaa kerralla.
  • Optimoitu kuparikofaktorin kanssa: Kupari osallistuu merkittävästi raudan aineenvaihduntaan, sillä se muuntaa kaksiarvoista rautaa kolmearvoiseksi raudaksi osana ceruloplasmiinientsyymiä. Kuparin puute voi johtaa raudanpuutteeseen. Raudan täydentäminen kuparilla tukee normaalia raudan kuljetusta elimistössä.
  • Optimoitu C-vitamiinilla raudan imeytymisen parantamiseksi: Tutkimukset osoittavat, että se voi lisätä raudan imeytymistä. Toisin kuin perinteisten rautatablettien kohdalla, rautabisglysinaatin kanssa ei ole tarpeen ottaa suuria annoksia rautapitoisuuden nostamiseksi.
  • Erittäin hyvin siedetty: Rautabisglysinaattia pidetään yhtenä parhaiten siedettävistä rautayhdisteistä, ja se sopii myös herkälle vatsalle. Sivuvaikutukset rautabisglysinaattikapseleita käytettäessä ovat siis hyvin harvinaisia. Vertaileva tutkimus osoitti, että 32 %:lla tutkimukseen osallistuneista oli ruoansulatuskanavan ongelmia rautasulfaattia käytettäessä.
  • Taatusti vapaa ei-toivotuista lisäaineista: Ei sisällä magnesiumstearaattia eikä mikrokiteistä selluloosaa, ei sisällä gelatiinia eikä allergeeneja, kuten gluteenia, soijaa tai laktoosia, ei sisällä väriaineita eikä säilöntäaineita, ei sisällä muuntogeenisiä organismeja.
  • 100 % vegaaninen: Täysin vegaaninen: pullotettu puhtaasti kasviskapseliin. Taatusti vapaa eläinperäisistä ainesosista ja sopii vegaaneille ja kasvissyöjille.
  • Erittäin hyvä hinta-laatusuhde: Sisältämänsä rautabisglysinaattikelaatin korkea laatu ja puhtaus, sen annostus, ei-toivottujen lisäaineiden puuttuminen ja hyvä yhteensopivuus takaavat poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen.
  • Tyytyväisyystakuu: 100 päivän rahat takaisin -takuu: Takaamme rautabisglysinaattikelaatin laadun 100 päivän rahat takaisin -takuulla. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit lähettää sen takaisin ja saada ostohinnan takaisin.

  Miten rauta voi edistää hyvinvointiasi?

  • tukee normaalia kognitiivista toimintaa
  • tärkeä normaalin energia-aineenvaihdunnan kannalta 
  • edistää punasolujen ja hemoglobiinin normaalia muodostumista
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • varmistaa normaalin hapenkuljetuksen elimistössä 
  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa 
  • sillä on tärkeä rooli solujen jakautumisessa

  Rautavajeen mahdolliset vaikutukset:

  • Kalpea iho, anemia
  • Halkeilevat kynnet 
  • Halkeamat suupielissä 
  • Hiustenlähtö (raudanpuute on yksi naisten hiustenlähtöön johtavista syistä) 
  • Huimaus ja keskittymiskyvyn puute
  • Mielialahäiriöt
  • Levottomat jalat -oireyhtymä
  • Väsymyksen tunne ja yleinen energian puute

  Raudanpuute voi johtaa hiustenlähtöön 

  Yksi yleisimmistä syistä diffuusiin hiustenlähtöön (diffuusi alopecia, telogen defluvium) naisilla ennen vaihdevuosia ei ole hormonaalinen epätasapaino, vaan elintärkeiden aineiden puute, jossa raudan puute on merkittävässä asemassa.

  Raudanpuute voi olla syynä lievään, voimakkaaseen tai pitkäaikaiseen hiustenlähtöön. Hiukset ohenevat ja ohenevat kuukausien tai jopa vuosien ajan.

  Tätä ongelmaa esiintyy usein hedelmällisessä iässä olevilla naisilla, mikä liittyy kuukautisiin ja raskauteen. Nainen menettää keskimäärin 10-15 mg rautaa kuukautisten aikana ja jopa 600-1000 mg raskauden aikana.

  Vuonna 2002 tehdyssä tutkimuksessa 5019 34–61-vuotiasta naista jaettiin kyselylomakkeen avulla ryhmiin, joilla oli keskivaikea, vaikea tai ei lainkaan hiustenlähtöä. Verikokeiden analyysi osoitti, että naisilla, joilla oli vaikea hiustenlähtö, oli selvästi alhaisempi ferritiinitaso (laboratorioarvo, joka osoittaa elimistöön varastoitunutta rautaa).

  Tällöin rautahoitoa on jatkettava useiden kuukausien ajan, kunnes elimistön rautavarastot on täydennetty ja optimaalinen ferritiiniarvo 40–70 on saavutettu.

  Raudanpuutteesta johtuva diffuusi hiustenlähtö on palautuvaa, mikä tarkoittaa, että menetetyt hiukset kasvavat takaisin.

  On tärkeää tietää, että raudanpuute ei välttämättä tarkoita sitä, että sinulla on anemia.

  Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että elimistö ei saa riittävästi rautaa ravinnosta ja hiustenlähtö on varhainen varoitusoire.

  Miten raudan imeytymistä elimistöön voidaan edistää tai hidastaa?

  Raudan on yleensä hyvin vaikea imeytyä elimistöön. Raudan saanti on rajoitettua erityisesti ihmisillä, joiden vatsahapon tuotanto on liian vähäistä.

  On kuitenkin myös muita syitä, joiden vuoksi nautitun raudan määrä ei välttämättä ole riittävä. Yhteensä vain 10 prosenttia päivässä annetusta raudasta imeytyy vereen, riippuen siitä, minkälaista ruokaa käytetään.

  Tietyt elintarvikkeet, kuten teen ja kahvin tanniinit, leseet ja muut kuidut sekä pinaatin oksaalihappo voivat estää raudan imeytymistä. Tee ja kahvi tulisi nauttia aikaisintaan tunti ruokailun jälkeen.

  Syitä raudan menettämiseen ovat muun muassa suolistoverenvuoto, liiallinen kuukautisvuoto, huono ruoansulatus, haavaumat ja vatsahappoa neutraloivien lääkkeiden säännöllinen käyttö.

  Voit maksimoida raudan imeytymisen yhdistämällä runsaasti rautaa sisältäviä elintarvikkeita, kuten punaista lihaa, lehtivihanneksia, mereneläviä, munankeltuaisia ja pähkinöitä, runsaasti C-vitamiinia sisältäviin elintarvikkeisiin, esimerkiksi lasilliseen juuri puristettua appelsiinimehua.


  Tuotteen yksityiskohdat

  Rauta Bisglycinate-Chelate

  • Tuote nro.

   6818-13

  • Tuotemerkki

   Vitality Nutritionals

  • Annos

   90

  • Kapselin kuori

   Capsules

  • Valmistusmaa

   Eurooppa

  • Annoskoko

   90

  • Annokset per päivä

   1

  • Supply for days

   90

  Suositeltu käyttö

  Ota yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä tai hoitajasi ohjeiden mukaan.

   

  Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

  Jokainen kapseli sisältää: 

  • 14 mg rautaa  
  • 1 mg kuparia  
  • 170 mg C-vitamiinia 

  Kasviselluloosa (kasvikapseli), magnesiumaskorbaatti, rauta-bisglysinaattikelaatti, askorbyylipalmitaatti, kupari-bisglysinaattikelaatti 

  Taatusti puhdas ja lisäaineeton:  

  • ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä soijaa 
  • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
  • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita 
  • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita 
  • ei sisällä eläinperäisiä ainesosia  
  • täytetty kasviperäisiin kapseleihin  
  • sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille

  • Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa
  • Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna
  • Älä säilytä jääkaapissa
  • Jätä kuiva-aine säiliöön
  • Pidä poissa lasten ulottuvilta        


  Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.
  Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta.  • Maidoton
  • Ei sisällä munaa
  • Ei sisällä kalaa
  • Ei väriaineita
  • Fruktoositon
  • Gelatiiniton
  • Gluteeniton
  • Hypoallergeeninen
  • Laktoositon
  • Ei keinotekoisia makeutusaineita
  • Ei lisättyjä makeutusaineita
  • Ei magnesiumstearaattia
  • Ei mikrokiteistä selluloosaa
  • Ei sokerialkoholeja
  • GMO-vapaa
  • Pähkinätön
  • Ei sisällä maapähkinää
  • Säilöntäaineeton
  • Ei sisällä äyriäisiä
  • Ei sisällä soijaa
  • Sokeriton
  • Vegaani
  • Kasvissyöjä
  • Vehnätön
  • Hiivaton
  • Valmistettu Euroopassa
  • Ilman lisäaineita

  Taattua laatua terveytesi puolesta

  Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

  Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

  1. Todistettu laatu

  • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
  • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
  • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

  2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

  • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
  • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
  • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

  3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

  • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
  • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
  • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

  4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

  • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
  • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
  • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

  5. Täysi läpinäkyvyys

  • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
  • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
  • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina


  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}


  Muita tuotteita, joista saatat pitää


  Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen Rauta Bisglycinate-Chelate, ostivat myös

  Juuri tarkastelemasi tuotteet