Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella

Sango Coral Calcium

180 Kapselia

Tuote nro.: 6873-0C

Sango merikorallikapselit - alkuperäiset Okinawalta

vitality-nutritionals-sango-coral-calcium-180_2.jpg
Hypoallergeeninen
Valmistettu Euroopassa
Ilman lisäaineita
 • 100 % puhdasta merikorallia Okinawalta
 • Sisältää kalsiumia ja magnesiumia suhteessa 2:1.
 • Sisältää 74 kivennäis- ja hivenainetta
 • Puhdasta luontoa, sertifioitua laatua
 • Hyvä hinta-laatusuhde

Valitse määrä

Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli

27,90 €

26,51 €
per yksikkö
5% alennus
Useimmin valittuUseimmin valittu

25,11 €
per yksikkö
10% alennus

23,72 €
per yksikkö
15% alennus

27,90 €
per yksikkö
5% alennus

26,51 €
per yksikkö
Useimmin valittuUseimmin valittu
10% alennus

25,11 €
per yksikkö
15% alennus

23,72 €
per yksikkö

180 Kapselia

27,90 €
 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän rahat takaisin -takuu

Valitse määrä

Yhteensä:
27,90 €

Varastossa

  • Ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksiin
  • 100 päivän rahat takaisin - takuun
  • Ilmaiset palautukset

MasterCard
Maksan myöhemmin Klarnalla
Trustly verkkopankkimaksut
VISA
MobilePay
PayPal

Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssaAsiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}


Sango merikorallikapseleista keho saa helposti luonnollisia emäksisiä kivennäisaineita.

Sango Coral Calcium koostuu 100-prosenttisesti luonnollisesta korallijauheesta, joka sisältää luonnollisen määrän peruskivennäisaineita ja hivenaineita ionisoidussa muodossa. Se sisältää sekä erittäin hyvin biologisesti hyödynnettävää kalsiumia vahvojen luiden ja hampaiden
rakentamiseen että 73 muuta kivennäis- ja hivenainetta.

Muihin korallikalsiumtuotteisiin verrattuna se sisältää enemmän emäksistä magnesiumia, joka tukee sisäistä rauhaa ja rentoutumista.

Jokainen Sango Coral Calcium -kapseli sisältää 1000 mg puhdasta korallikalsiumjauhetta, joka sisältää 200 mg kalsiumia ja 100 mg magnesiumia.

Sango Coral Calcium -kapseleiden hyödyt:

 • Sango Coral Calcium sisältää Okinawasta peräisin olevaa korallikalsiumia, joka on peräisin merikoralleista.
 • Toisin kuin muut tuotteet, Sango Coral Calcium sisältää myös tärkeää magnesiumia. Kalsiumia ja magnesiumia esiintyy luonnostaan suhteessa 2:1.
 • Sango Coral Calcium sisältää myös 72 hivenainetta, kuten seleeniä, sinkkiä, kuparia, kromia, vanadiinia, germaniumia, jodia, mangaania ja monia muita.
 • Sango Coral Calcium tarjoaa arvokkaita peruskivennäis- ja hivenaineita ionisoidussa muodossa, joka takaa optimaalisen imeytymisen elimistöön.
 • Sango Coral Calcium voi tarjota tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita. Tämä on erityisen tärkeää, koska elintarvikkeemme sisältävät nykyään vähemmän mineraaleja tehomaatalouden ja liiallisen happamoitumisen vuoksi.
 • Sango Coral Calciumin sisältämien kivennäis- ja hivenaineiden prosenttiosuus on lähes identtinen terveen ihmiskehon koostumuksen kanssa.
 • Sango Coral Calcium on 100-prosenttisesti luonnontuote, joka on taatusti vapaa tarpeettomista lisäaineista, väriaineista, makuaineista, täyteaineista tai sideaineista.
 • Sango Coral Calcium sisältää vain pieniä määriä jodia (noin 1,1 µg per kapseli), joten sitä voidaan käyttää myös osana Hashimoto-hoitoa.

Okinawan salaisuus pitkään elämään

Okinawa, 161 saaren ryhmä, on maailman vanhimpien ihmisten koti. Ajan pyörä näyttää pyörivän hitaammin Okinawalla - sen asukkaat ovat onnistuneet hidastamaan ikääntymisprosessiaan. Mikä on heidän salaisuutensa, kun he pysyvät virkeinä ja
hyväkuntoisina jopa 100-vuotiaina?

Ogimissa, pienessä kylässä Okinawan pohjoisosassa, on kiveen kaiverrettu seuraava kaiverrus: "70-vuotiaana olet vielä lapsi, 80-vuotiaana vielä nuorukainen, ja jos esi-isäsi kutsuvat sinut 90-vuotiaana taivaaseen, pyydä heitä olemaan kärsivällisiä, kunnes täytät 100 vuotta - sitten voit harkita sitä. "

Nämä sanat voisivat itse asiassa olla Okinawan tunnuslause, alueen, jossa satavuotiaat työskentelevät tarmokkaasti ja ilman apua puutarhoissaan. Sanaa "eläke" ei edes ole olemassa heidän kielessään.

Maa, jossa on eniten satavuotiaita

Okinawassa asuu enemmän 100-vuotiaita ihmisiä kuin missään muualla maailmassa. Lähes kaikkien saarelaisten henkinen ja fyysinen kunto on keskimääräistä parempi, eivätkä he juuri kärsi ikääntymiseen liittyvistä sairauksista. Onko tämä vain sattumaa?

Tutkijat halusivat tietää totuuden ja tarkkailivat 70-vuotiaiden okinawalaisten elämäntapaa yli 25 vuotta kestäneessä tutkimuksessa.

He löysivät kolme tekijää, jotka ovat pääasiallisesti vastuussa saaren asukkaiden terveydestä ja elinvoimaisuudesta vanhuuteen asti:

1.    Terveelliset ruokailutottumukset, joissa on paljon vihanneksia, hedelmiä, salaatteja, soijaa
ja runsaasti omega-aineita sisältävää kalaa. He syövät pieniä aterioita, joiden kalorimäärä on vähäinen ja jotka jakautuvat päivän aikana ja joissa on hyvin vähän rasvaa, lihaa, kananmunia ja makeisia. Päivittäin juodaan useita kupillisia vihreää teetä tai jasmiiniteetä.

2.    Okinawalaiset ovat fyysisesti aktiivisia koko elämänsä ajan ja heillä on myönteinen elämänkatsomus.

3.    Paikallisessa juomavedessä on suuria pitoisuuksia peruskivennäisaineita. Okinawan saaret
koostuvat koralleista, jotka laskevat veteen terveyttä edistäviä kivennäisaineita ja hivenaineita.

Emäksiset korallimineraalit muodostavat perustan

Korkea peruskivennäisainepitoisuus tekee Okinawan juomavedestä ainutlaatuista. Sade valuu tihkuvana saarten runsaan korallihiekan läpi. Matkallaan se imee itseensä arvokkaita kivennäisaineita ja hivenaineita ja saavuttaa poikkeuksellisen emäksisen pH-tason 8-8,5.

Kriittinen ero tavalliseen kivennäisveteen on se, että kivennäisaineet ovat ionisoituneessa muodossa ja elimistö voi imeyttää ne lähes kokonaan. Tietämättään Okinawan asukkaat ovat vuosisatojen ajan saaneet kehoonsa veden sisältämiä peruskivennäisaineita ja edistäneet näin luonnollisesti terveyttään.

Terveellinen torjumalla happamuutta

Huonojen ruokailutottumusten ja epäterveellisten elämäntapojen vuoksi noin 90 prosentilla nykymaailman ihmisistä on liian hapan elimistö. Tämä happojen kertyminen voi nopeuttaa ikääntymisprosessia ja johtaa ajan myötä vakaviin terveysongelmiin.

Kehomme on äärimmäisen monimutkainen koneisto, jonka happamoituminen saa aikaan epätasapainon. Ainoa tapa neutraloida nämä hapot, on antaa elimistölle riittävästi peruskivennäisaineita ruokavaliossa tai ravintolisien avulla. Siksi miljoonat ihmiset saavat päivittäiset peruskivennäisaineensa Coral Calciumista.

Sango-merikoralli voi korvata peruskivennäisaineiden puutteen. Neutraloimalla happoja se tuo kehon nesteiden pH-arvon emäksiselle alueelle ja luo näin pohjan terveydelle ja elinvoimaisuudelle.

Mihin tarvitsemme kalsiumia?

 • elintärkeää luuston rakentamisessa ja ylläpitämisessä
 • tarvitaan normaalien hampaiden säilyttämiseksi
 • tärkeä hermosolujen väliselle normaalille
  signaalinsiirrolle 
 • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • osallistuu lihasten normaaliin toimintaan
 • edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa 
 • tärkeä veren normaalin hyytymisen kannalta
 • toimii solujen jakautumisessa ja erikoistumisessa

D3- ja K2-vitamiini tukevat kalsiumin imeytymistä

Koska D-vitamiini on välttämätön kalsiumin imeytymiselle suolistosta, suosittelemme tämän tärkeän vitamiinin lisäsaantia. Riittävä K2-vitamiinin saanti on myös ratkaisevan tärkeää kalsiumin varastoitumisen kannalta luihin.

Siksi on suositeltavaa ottaa D3- ja K2-vitamiinia Sango Coral Calciumin lisäksi. Tämä on helposti mahdollista seuraavien tuotteiden avulla. - D3-vitamiini 5000 plus 200 µg K2-vitamiinia. - D3-vitamiini 2500 plus 100 µg K2-vitamiinia.

Mikä on päivittäinen kalsiumin tarve?

Saksan, Itävallan ja Sveitsin ravitsemusalan yritykset suosittelevat seuraavaa päivittäistä kalsiumin saantia D-A-CH-vertailuarvojen mukaisesti.

Suositukset koskevat terveitä ihmisiä, ja niihin sisältyy kalsiumin kokonaissaanti elintarvikkeista (kuten kaakao, maito, juusto, erilaiset kasvikset, kivennäisvesi), kalsiumilla täydennetyistä elintarvikkeista ja kalsiumin saanti ravintolisistä (esim. Sango Coral Calcium).

Lapset

 • 1-3 vuotta - 600 mg
 • 4-6 vuotta - 750 mg
 • 7-9 vuotta - 900 mg
 • 10-12 vuotta - 1100 mg
 • 13-14 vuotta - 1200 mg

Teini-ikäiset ja aikuiset

 • 15-18-vuotiaat - 1200 mg
 • 19-24-vuotiaat - 1000 mg
 • 25-50-vuotiaat - 1000 mg
 • 51-64-vuotiaat - 1000 mg
 • 65-vuotiaat ja vanhemmat - 1000 mg

Raskaana olevat sekä imettävät naiset – 1000 mg

Alle 19-vuotiaat raskaana olevat sekä imettävät naiset - 1200 mg

Riippuen siitä, kuinka paljon kalsiumia syöt, voit myös ottaa kalsiumia Sango Coral Calcium -valmisteen muodossa päivittäisen tarpeesi tyydyttämiseksi. Jokainen kapseli sisältää 1 gramman Sango Coral Calcium -jauhetta ja 200 mg kalsiumia ja 100 mg magnesiumia. 

Sopiiko Sango Coral Calcium myös lapsille ja nuorille?

Kyllä, myös lapset ja nuoret voivat ottaa Sango Coral Calciumia. Sinun tulisi käyttää edellä lueteltua kalsiumin tarveohjetta ja ottaa tämä lisämäärä, jotta päivittäinen kalsiumtarve voidaan kattaa.

Koska maitotuotteet ovat eniten kalsiumia sisältäviä elintarvikkeita, kalsiumtarvetta laskettaessa on erityisesti otettava huomioon, kuinka paljon maitotuotteita ihminen syö. Tämä tarkoittaa, että lapset ja nuoret, jotka syövät vähän tai eivät lainkaan maitotuotteita, tarvitsevat huomattavasti enemmän kalsiumia Sango Coral Calcium -valmisteen muodossa kuin ne, jotka
syövät yhden tai useamman annoksen maitotuotteita päivittäin.

Kapselit voi helposti rikkoa ja niiden sisältämä Sango Coral Calcium -jauheen voi sekoittaa juomiin tai aterioihin.

Kuinka paljon jodia Sango Coral Calcium sisältää?

Vähäjodisia elintarvikkeita ovat mm. banaanit, joiden jodipitoisuus on 1-2 µg, tai jogurtti, jonka jodipitoisuus on 3-4 µg/100 g. Runsaasti jodia sisältäviä elintarvikkeita ovat kala, äyriäiset, sienet, parsakaali, herneet tai munankeltuainen, joiden jodipitoisuus on 15 µg:sta reilusti yli 50 µg:aan 100 g:ssa.

Sen sijaan jokainen kapseli Sango Coral Calciumia sisältää vain noin 1,1 µg jodia.

Aikuinen kuluttaa keskimäärin 100 µg jodia päivässä. Tähän ei sisälly jodioitu suola, jota käytetään 85 prosentissa kotitalouksista ja lähes kaikissa jalostetuissa elintarvikkeissa suolaamiseen.

Normaaliin ravitsemukseen verrattuna Sango Coral Calcium sisältää vain pieniä määriä jodia, ja sitä voivat käyttää myös ihmiset, jotka ovat osa Hashimoto-hoitoa.

Onko Sango Coral Calcium altistunut Fukushiman ydinonnettomuuden aiheuttamalle säteilylle?

Ei, näin ei todellakaan ole. Okinawa on noin 2 000 kilometriä Fukushimasta etelään, ja merivirta kulkee Okinawasta pohjoiseen. Siksi säteilyaltistus on hyvin epätodennäköistä.

Varmuuden vuoksi jokainen tuote-erä tutkitaan Saksassa cesium-137-, cesium-134- ja jodi-131-pitoisuuksien osalta riippumattomassa laboratoriossa, joka on varustettu uusimmalla analyysitekniikalla.

Tähän mennessä ei ole kertaakaan löydetty suurempia arvoja. Siksi voit olla varma, että Vitality Nutritionals Sango Coral Calcium ei sisällä radioaktiivista säteilyä.


Tuotteen yksityiskohdat

Sango Coral Calcium

 • Tuote nro.

  6873-0C

 • Tuotemerkki

  Vitality Nutritionals

 • Annos

  180

 • Kapselin kuori

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Saksa

 • 0
 • Annoskoko

  180

 • Annokset per päivä

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  180

 • Hinta per kg/l

Suositeltu käyttö

Ota 1 kapseli 3 kertaa päivässä 2,5 dl veden kanssa (yksi aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä).

 

 • äyriäiset

3 kapselia (päivittäinen annosa) sisältää: 

 • 3000 mg Sango Coral kalsiumjauhetta, joka sisältää 

nbsp;- 600 mg kalsiumia - 300 mg magnesiumia - 72 muuta luonnollista kivennäis- ja hivenainetta  

Sango Coral mineraalijauhe, kasviselluloosa (kapseli), riisiuute, riisikuitu 
 
Allergeenit: Sisältää fossiilisia koralleja ja voi sisältää myös pieniä määriä äyriäisiä (rapuja, katkarapuja). Siksi tämä tuote ei sovellu vegaaneille ja kasvissyöjille eikä kala-allergikoille. 
 
Taatusti puhdas ja lisäaineeton:  

 • ei sisällä laktoosia, gluteenia, soijaa, hiivaa 
 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita 
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita  
 • täytetty kasviperäisiin kapseleihin  
 • sopii diabeetikoille  

 • Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa
 • Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna
 • Älä säilytä jääkaapissa
 • Jätä kuiva-aine säiliöön
 • Pidä poissa lasten ulottuvilta          


Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.
Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta. • Maidoton
 • Ei sisällä munaa
 • Ei väriaineita
 • Fruktoositon
 • Gelatiiniton
 • Gluteeniton
 • Hypoallergeeninen
 • Laktoositon
 • Ei keinotekoisia makeutusaineita
 • Ei lisättyjä makeutusaineita
 • Ei mikrokiteistä selluloosaa
 • Ei sokerialkoholeja
 • GMO-vapaa
 • Pähkinätön
 • Ei sisällä maapähkinää
 • Säilöntäaineeton
 • Ei sisällä soijaa
 • Sokeriton
 • Vehnätön
 • Hiivaton
 • Valmistettu Euroopassa
 • Ilman lisäaineita

Taattua laatua terveytesi puolesta

Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

1. Todistettu laatu

 • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
 • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
 • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

 • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
 • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
 • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

 • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
 • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
 • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

 • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
 • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
 • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

5. Täysi läpinäkyvyys

 • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
 • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
 • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina


Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen Sango Coral Calcium, ostivat myös

Juuri tarkastelemasi tuotteet