Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

ALE! Saat monista tuotteista jopa -20%!

Silmävitamiinit - täydellinen koostumus normaalin näön ylläpitämiseksi
 • Yhdistää 9 arvokasta silmävitamiinia yhteen koostumukseen
 • Korkea luteiini- ja zeaksantiinipitoisuus
 • Suunniteltu ylläpitämään normaalia näkökykyä
 • Edistää päivä- ja yönäköä
 • Suojaa silmiä auringonsäteiltä
 • Taatusti puhdas ja lisäaineeton
 • Erittäin hyvin siedetty ja vegaaninen
Osta enemmän, säästä enemmän!
44,99 €
42,74 €
-5%
40,49 €
-10%
38,24 €
-15%
1 x 60 kapselia
44,99 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua

Silmävitamiinit - täydellinen koostumus normaalin näön ylläpitämiseksi

Vision Formula on ainutlaatuinen sekoitus tehokkaita antioksidatiivisia elintärkeitä ainesosia, kuten mustikkauutetta, OPC-rypälesiemenuutetta, astaksantiinia, E- ja C-vitamiinia, luteiinia, zeaksantiinia ja muita karotenoideja, jotka ovat elintärkeitä näöntarkkuudelle.

Kenelle Vision Formula on tärkeä?

 • kaikille, jotka rasittavat silmiään paljon työssä tai vapaa-ajalla
 • kaikille, jotka lukevat paljon tai työskentelevät tietokoneen ääressä 
 • kaikille, jotka kuormittavat silmiään matkapuhelimella 
 • kaikille, jotka haluavat suojella silmiään 
 • iäkkäille, joilla on huono näkö

Näöntarkkuus luonnollisten silmäravinteiden avulla 

Silmämme ovat viidestä aististamme arvokkaimmat ja tärkeimmät. Saamme yli 80 prosenttia kaikesta informaatiosta silmiemme kautta. Jos kärsimme näön heikkenemisestä, se vaikuttaa voimakkaasti elämänlaatuumme.

Kuvittele, mitä kaikkea et voisi tehdä, jos näköapuvälineitä, kuten silmälaseja tai piilolinssejä, ei olisi keksitty.

Koskaan aikaisemmin ihmisen historiassa silmille ei ole asetettu näin paljon vaatimuksia ja stressiä. Me luemme tuntikausia ilman lepoa, teemme työtä, pelaamme tai surffaamme tietokoneella, katsomme televisiota tai tuijotamme matkapuhelimien pieniä näyttöjä.

Emme ole edes tietoisia siitä, miten valtavasti silmämme rasittuvat näissä tehtävissä. Lisäksi huonojen ruokailutottumusten vuoksi silmämme eivät saa tarvittavia määriä elintärkeitä ravintoaineita, joita ne tarvitsevat näöntarkkuuden ylläpitämiseksi.

Ylimääräisen stressin ja ravitsemuksellisten puutteiden yhdistelmä johtaa lopulta näön heikkenemiseen, riippuen taipumuksestamme. On hämmästyttävää, että nykyään yli 70 prosenttia väestöstä kärsii jonkinlaisesta näön alenemasta.

Vision Formulan luonnolliset silmävitamiinit voivat auttaa

Vastatakseen niille asettamiimme korkeisiin vaatimuksiin silmämme tarvitsevat erityisiä ravintoaineita, jotka suojaavat niitä ympäristöolosuhteilta (esim. altistuminen auringolle) ja antavat niille optimaalisen ravitsemuksen, jotta ne pysyvät mahdollisimman toimintakykyisinä.

Auringon UV-valo on jatkuva vaara silmiemme näkökyvylle. Auringon säteet osuvat suoraan linssiin ja makulaan ja johtavat vapaiden radikaalien muodostumiseen näillä silmän tärkeimmillä alueilla.

Jos antioksidantteja ei ole riittävästi, ne voivat aiheuttaa suurta vahinkoa, samentaa linssin ja vaurioittaa makulaa pysyvästi. Siksi ennen kaikkea antioksidatiiviset luonnolliset aineet suojaavat silmien terveyttä ja edistävät terävää näköä.

Vision Formula on ainutlaatuinen sekoitus antioksidanttisia elintärkeitä
aineita
, jotka ovat tärkeitä terävälle näkökyvylle. Elimistö ei pysty muodostamaan näitä silmille tärkeitä vitamiineja ja kasviperäisiä aineita, joten niitä on otettava säännöllisesti.

Ylivoimaisesti tunnetuin silmien ravintoaine on A-vitamiini sekä karotenoidit. Porkkanat mainitaan aina hyvän näön ruokana. Haluamme esitellä sinulle A-vitamiinin lisäksi useita ravintoaineita, joista et ehkä ole koskaan kuullutkaan näöntarkkuuden ylläpitämisen yhteydessä.

A-vitamiini –silmävitamiini

Kehomme voi imeä A-vitamiinia vain kahdella tavalla. Retinolin muodossa A-vitamiinia esiintyy vain eläinperäisissä elintarvikkeissa. A-vitamiinin esiasteena sitä on kasveissa beetakaroteenina - elimistömme muuntaa sen A-vitamiiniksi tarpeidensa mukaan.

Monet vitamiinitutkijat suosittelevatkin karotenoidien täydentämistä, koska niiden saanti tässä muodossa estää yliannostuksen. Amerikkalainen biokemisti George Wald sai vuonna 1967 Nobel-palkinnon A-vitamiinin ja silmiemme välistä yhteyttä koskevista löydöksistään. A-vitamiini on korvaamaton näkökyvyllemme ja kyvyllemme erottaa värejä.

Se on välttämätöntä näkökyvyllemme ja värien tunnistamiselle. Silmämme verkkokalvo sisältää miljoonia näkösoluja, jotka tuottavat A-vitamiinista ja proteiinista näkyvää purppuraa.

Kun valonsäteet osuvat näihin näkösoluihin, ne lähettävät hermoimpulsseja aivoihin, jotka tuottavat kuvia. Tämä ihme, jota kutsumme näkökyvyksi, käyttää valtavia määriä A-vitamiinia.

Jos työskentelet paljon tietokoneen näytön ääressä tai katsot paljon televisiota, silmäsi joutuvat sopeutumaan 10 000 kertaa päivässä uusiin kontrastiärsykkeisiin (kirkkaus-pimeys). Tarvitset riittävästi A-vitamiinia tai sen esiastetta beetakaroteenia, jotta silmiesi näöntarkkuus säilyy.

Siksi Vision Formula sisältää 6 mg luonnollisia karotenoideja, joita saadaan Dunaliella Salina -levästä. Niissä on erityisen runsaasti luonnollista beetakaroteenia, mutta myös monia muita karotenoideja, kuten alfakaroteenia, zeaksantiinia, luteiinia ja kryptoksantiinia.

Voimakas näkökyky päivällä ja yöllä

Marjat ovat epäilemättä terveellisimpiä hedelmiä. Tietyt mustikkatyypit ovat tärkeitä silmien terveyden kannalta, sillä niissä on runsaasti ainutlaatuisia aktiivisia aineita, kuten antosyaaneja.

Tutkimukset, joissa testattiin lentäjiä, lentotarkastushenkilöstöä sekä henkilö- ja kuorma-autonkuljettajia, ovat osoittaneet, että mustikkauute voi parantaa merkittävästi silmien sopeutumiskykyä pimeyteen sekä niiden yönäköä.

Tärkein syy tähän on sen kyky nopeuttaa visuaalisen violetin rodopsiinin uudistumista. Säännöllisesti mustikkauutetta käyttävät ihmiset ovat raportoineet, että he kokevat värit voimakkaammin ja näkevät paremmin.

Mustikkauute on myös voimakas luonnollinen antioksidantti ja edistää OPC:n tavoin kollageenin muodostumista sekä verisuonten terveyttä ja elastisuutta. Vision Formula sisältää täydet 50 mg erittäin korkealaatuista mustikkauutetta, jossa on 25 % antosyaaneja.

OPC:t visuaalista tehoa varten

Silmä ja erityisesti linssi koostuvat pääasiassa kollageenista (sidekudos) ja vedestä. OPC:llä (Oligomere Proanthocyanidines) on voimakas rooli sidekudoksen vahvistamisessa kaikkialla kehossa, ja siksi myös merkitystä silmien hyvinvoinnille.

Mitä kimmoisampi ja kiinteämpi kollageeni on, sitä terveemmät silmät ovat. Lisäksi OPC on yksi vahvimmista antioksidanteista ja suojaa noin 20 kertaa enemmän kuin C-vitamiini vapaita radikaaleja vastaan. Siksi Vision Formula sisältää 50 mg OPC-rypälesiemenuutetta (95 % polyfenoleista) kapselia kohden.

Astaksantiini - voimakas antioksidantti

Tutkimukset ovat osoittaneet, että astaksantiini voi vähentää merkittävästi silmien kuivumista jo muutamassa viikossa. Toimistotyöntekijöillä, jotka työskentelevät tietokoneen ääressä koko päivän, astaksantiinin saanti johti näön terävyyden lisääntymiseen. Käsipalloilijoilla tehdyssä tutkimuksessa astaksantiini paransi näöntarkkuutta ja
syvyyshavainnointia.

C-vitamiini - Tärkeää kirkkaille linsseille

C-vitamiinia, joka voi neutraloida vapaita radikaaleja ja muodostaa kollageenia, on suuria pitoisuuksia silmässä, koska elimistö saa sitä yleensä hyvin.

Suurin C-vitamiinipitoisuus on silmän linssissä. Tutkimukset osoittivat C-vitamiinin sensaatiomaisen kyvyn vähentää ikääntymiseen liittyvää harmaakaihia – 10:ssä C-vitamiinitutkimuksessa, joihin osallistui yli 80 000 koehenkilöä, harmaakaihi väheni 40–50 prosenttia.

C-vitamiini auttaa säilyttämään linssin kirkkauden vanhuuteen asti. Mielenkiintoinen seikka on myös se, että kyynelten C-vitamiinipitoisuus on noin 50 kertaa suurempi kuin veren. Jokainen ripsien liike kosteuttaa silmän pintaa niiden mukana ja muodostaa siten ensisijaisen esteen vapaita radikaaleja vastaan. Vision Formula sisältää 100 mg C-vitamiinia per kapseli.

E-vitamiini - elintärkeä elementti makulalle

E-vitamiinin merkitystä näöntarkkuudelle osoittaa se, että sen pitoisuus
makulassa on 70 kertaa suurempi kuin linssissä. Se suojaa makulan 130 miljoonaa
valokennoa UV-säteiden vahingolliselta vaikutukselta.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että korkea E-vitamiinipitoisuus veressä vähentää makuladegeneraation riskiä puoleen.

Lisäksi 9 tutkimusta, joihin osallistui 10 300 naista ja miestä, on osoittanut E-vitamiinin kyvyn vähentää ikääntymiseen liittyvää kaihia noin 50 prosentilla. Se saa tämän aikaan yhteistyössä C-vitamiinin kanssa. Siksi jokaisessa kapselissa on 20 mg luonnollista E-vitamiinia.

Laadukkaiden silmävitamiinien koko kirjo

Lukemattomat vapaat radikaalit hyökkäävät jatkuvasti silmien herkkiä soluja vastaan. Vain tehokas antioksidatiivisten elintärkeiden ainesosien vahva joukko voi antaa silmille optimaalisen suojan ja ylläpitää sekä stimuloida näkövoimaa. Siksi Vision Formula tarjoaa sinulle silmien elintärkeiden aineiden koko korkealaatuisen kirjon yhdessä valmisteessa.


Tuotteen yksityiskohdat
Vision Formula
 • Tuote nro.

  6975-11

 • Tuotemerkki

  Vitality Nutritionals

 • Määrä

  60

 • Tuotetyyppi

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Alankomaat

 • Pakkauksen koko

  40.9 Grams

 • Pakkauskoko

  60

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  60

 • Hinta per kg/l

  1 100,00 € / 1KG incl. VAT

Suojaa silmiäsi ottamalla yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä. Jos sinulla on jo heikentynyt näkökyky, ota 1 kapseli kahdesti päivässä aterian yhteydessä. Vision Formula on luonnollinen ravintolisä, ja sitä tulisi käyttää vähintään 3-6 kuukautta yhtäjaksoisesti, jotta sen monista ominaisuuksista saadaan täysi hyöty. 

 

 


Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Askorbyylipalmitaatti, kasviselluloosa (kapseli), luonnolliset sekoitetut karotenoidit (kasvilähteestä), magnesiumaskorbaatti, Haematococcus pluvialis -mikroleväuute (5 % astaksantiinia), Tagetes-uute (10 % FloraGlo®-luteiinia), mustikkauute, rypäleensiemenuute (95 % polyfenoleja), Tagetes-uute (10 % zeaksantiinia), sinkkibisglysinaatti, luonnollinen E-vitamiini (D-alfa-tokoferolisukkinaattina) 
 
Taatusti puhdas ja lisäaineeton:  

 • ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä soijaa  
 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita  
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita  
 • ei sisällä eläintuotteita  
 • täytetty kasviperäisiin kapseleihin 

 

 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita  
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita  
 • ei sisällä eläintuotteita  
 • täytetty kasviperäisiin kapseleihin 
 • Jokainen kapseli sisältää: 

  • 100 mg C-vitamiinia 
  • Luonnon karotenoidit, jotka tarjoavat 

  nbsp;- 6000 µg beetakaroteenia - 272 µg alfakaroteenia - 86 µg kryptoksantiini - 45 µg zeaksantiini - 101 µg luteiinia 

  • 50 mg mustikkauutetta (25% antosyaania) 
  • 50 mg viinirypälesiemenuutetta (95 % polyfenoleita) 
  • 20 mg E-vitamiinia (luonnollinen muoto) 
  • 6 mg luonnollista luteiinia (FloraGlo®)  
  • 3 mg luonnollista astaksantiinia 
  • 3 mg luonnollista zeaksantiinia  
  • 5 mg sinkkiä 

   

  nbsp;- 6000 µg beetakaroteenia - 272 µg alfakaroteenia - 86 µg kryptoksantiini - 45 µg zeaksantiini - 101 µg luteiinia 

  • Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa
  • Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna
  • Älä säilytä jääkaapissa
  • Jätä kuiva-aine säiliöön
  • Pidä poissa lasten ulottuvilta          


  Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.
  Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta.

  • Ei keinotekoisia makeutusaineita,
  • Ei lisättyjä makeutusaineita,
  • Ei magnesiumstearaattia,
  • Ei mikrokiteistä selluloosaa,
  • Ei sisällä äyriäisiä,
  • Ei sisällä kalaa,
  • Ei sisällä maapähkinää,
  • Ei sisällä munaa,
  • Ei sisällä soijaa,
  • Ei sokerialkoholeja,
  • Ei väriaineita,
  • Gelatiiniton,
  • Gluteeniton,
  • GMO-vapaa,
  • Hiivaton,
  • Hypoallergeeninen,
  • Ilman lisäaineita,
  • Kasvissyöjä,
  • Laktoositon,
  • Maidoton,
  • Pähkinätön,
  • Säilöntäaineeton,
  • Sokeriton,
  • Valmistettu Euroopassa,
  • Vegaani,
  • Vehnätön

  Taattua laatua terveytesi puolesta

  Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

  Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

  1. Todistettu laatu

  • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
  • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
  • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

  2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

  • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
  • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
  • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

  3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

  • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
  • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
  • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

  4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

  • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
  • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
  • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

  5. Täysi läpinäkyvyys

  • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
  • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
  • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina

   


  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua
  Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä: