Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset SSL-salauksella

Vitagen

120 Kapselia

Tuote nro.: 6801-04

Monivitamiinikapselit, joissa on erittäin laaja kirjo 37 elintärkeää ravintoainetta

Vitality-Nutritionals-Vitagen-A-Z_Multivitamin_125g_120Kapseln.jpg
Hypoallergeeninen
Valmistettu Euroopassa
Ilman lisäaineita
 • Täydellinen, tasapainoinen monivitamiinivalmiste
 • 37 arvokasta ravintoaineita yhdessä kaavassa
 • Erittäin korkea biologinen hyötyosuus
 • Ei sisällä lisäaineita
 • Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille

Valitse pakettisi

Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli

27,90 €

26,51 €
per yksikkö
5% alennus

25,11 €
per yksikkö
10% alennus

23,72 €
per yksikkö
15% alennus

27,90 €
per yksikkö
5% alennus

26,51 €
per yksikkö
10% alennus

25,11 €
per yksikkö
15% alennus

23,72 €
per yksikkö

120 Kapselia

27,90 €
 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän rahat takaisin -takuu

120 Kapselia

Vitagen

Vitagen - 120 Kapselia

(3)
27,90 €

120 Kapselia

Valitse pakettisi

Total:
27,90 €

Varastossa

120 Kapselia

Vitagen

Vitagen - 120 Kapselia

(3)
27,90 €

120 Kapselia

  Maksan myöhemmin Klarnalla
  Trustly verkkopankkimaksut
  VISA
  MasterCard
  MobilePay

  Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}


  Vitamiinit, kivennäisaineet ja hivenaineet osallistuvat kaikkiin kehon toimintoihin. Ne vaikuttavat terveyteen, ulkonäköön, suorituskykyyn ja jopa tunteisiin. Näiden ravintoaineiden optimaalinen saanti on ratkaiseva tekijä, jotta pysyt kunnossa, energisenä, nuorena ja tehokkaana.

  Jotta Vitagen voisi entistä tehokkaammin toimittaa elimistölle elintärkeitä aineita, on sen
  koostumusta nyt optimoitu entisestään ja mukautettu viimeisimpien tieteellisten tutkimustulosten mukaisesti.

  Pidetäänkö sinusta riittävästi huolta?

  Ravitsemusasiantuntijat ovat laskeneet, että sinun pitäisi syödä vähintään viisi annosta tuoreita
  hedelmiä ja vihanneksia päivässä, jotta saat riittävästi ravintoaineita. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty.

  Kun arjesta tulee yhä hektisempää, monilla ihmisillä on työn, perheen ja kodin välillä yhä
  vähemmän aikaa terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon. Pikaruoka ja valmisruoka päätyvät lounas- tai päivällispöytään useammin kuin koskaan aiemmin. Yksilöllinen elintärkeiden ravintoaineiden tarve voi lisääntyä merkittävästi.

  Esimerkiksi tupakoitsijoilla, stressaantuneilla ihmisillä, raskaana olevilla naisilla ja imettävillä äideillä sekä ihmisillä, jotka altistuvat enenevässä määrin ympäristön epäpuhtauksille tai jotka syövät epäterveellisesti, on paljon suurempi tarve ravintoaineille.

  Ethän jätä elinvoimaa ja terveyttä sattuman varaan? Jos haluat pysyä terveenä, nuorena ja
  hyväkuntoisena, sinun on kiinnitettävä huomiota riittävään vitamiinien saantiin. Vitagenin avulla voit helposti antaa kehollesi arvokkaita ravintoaineita, jotka puuttuvat usein nykypäivän ruokavaliosta.

  37 arvokasta ravintoainetta yhdessä tuotteessa 

  Vitagen on korkealaatuinen monivitamiinivalmiste tasapainoisessa annostuksessa, joka takaa
  luotettavan päivittäisen elintärkeiden aineiden saannin. Se tarjoaa kaikki tärkeät vitamiinit, kivennäisaineet ja muut vähemmän tärkeät hivenaineet bioaktiivisessa muodossa, jotta elimistön solut saavat optimaalisesti mikroravinteita.

  Lisäksi se sisältää 3 tehokasta, luonnollista antioksidanttia. Näillä toissijaisilla kasviyhdisteillä on voimakas antioksidanttivaikutus, ja ne tukevat C- ja E-vitamiinin, beetakaroteenin ja seleenin toimintaa vapaita radikaaleja vastaan.

  Vitagenin hyödyt:

  • tarjoaa 37 arvokasta elintärkeää ravintoainetta
  • tasapainoinen koostumus 
  • sisältää vain korkealaatuisia ainesosia
  • erittäin korkea biosaatavuus
  • luonnollisia antioksidantteja  
  • sopii päivittäiseen käyttöön  
  • ei sisällä lisäaineita  
  • taatusti GMO-vapaa
  • täytetty kasvikapseleihin 
  • sopii kasvissyöjille, vegaaneille  
  • erittäin hyvä vastine rahalle 

  Mikä tekee Vitagenista niin ainutlaatuisen?

  1.    D-vitamiini sekä K2- ja K1-vitamiini

  Kuten tutkimukset osoittavat, D- ja K-vitamiini ovat paljon tärkeämpiä hyvän terveyden ylläpitämisessä kuin aiemmin on luultu. Molemmat ovat rasvaliukoisia vitamiineja, ja kuten on käynyt ilmi, D-vitamiinin lisäksi myös K-vitamiini on ratkaisevan tärkeä luuston ja terveiden hampaiden kehittymiselle ja ylläpitämiselle. 

  Vitagen sisältää nyt jäkälistä saatavaa D3-vitamiinia, ja se sopii vihdoin myös vegaaneille. Lisäksi annos 2 kapselia kohden on nostettu 1000 IU:hun. 

  Vitagen sisältää nyt myös luonnollista K2-vitamiinia (all-trans MK-7) ja luonnollista K1-vitamiinia. K2-vitamiini toimii tiiviissä yhteistyössä D3-vitamiinin, kalsiumin ja magnesiumin kanssa luiden vahvistamiseksi ja osteoporoosin ehkäisemiseksi. Samalla se myös estää kalsiumin varastoitumista valtimoihin.

  Vitagen-valmiste sisältää K1-vitamiinia, joka on välttämätön veren hyytymisen kannalta.

  2. 100 % luonnollinen E-vitamiiniyhdiste

  E-vitamiinia on nyt kaikissa neljässä tokoferolimuodossa. Optimaalisessa suhteessa 1:1 olevien alfa- ja gammatokoferolin lisäksi Vitagen sisältää myös delta- ja beetatokoferolia. Yhdessä ne suojaavat sydäntä, lisäävät elinvoimaa ja hidastavat ikääntymisprosessia.

  3.   Vatsaystävällinen C-vitamiini

  Kalsiumaskorbaatti ja magnesiumaskorbaatti ovat aktivoituja, puskuroituja C-vitamiinin muotoja. Ne ovat vatsaystävällisempiä ja tehokkaampia kuin perinteinen askorbiinihappo. Yhdessä sisältämiensä vihreän teen, mustikan ja viinirypäleiden siementen kasviuutteiden (OPC) kanssa ne suojaavat elimistön soluja vapailta radikaaleilta ja vahvistavat immuunijärjestelmää ja sidekudosta. Nämä kasviperäiset ainesosat lisäävät samalla myös C-vitamiinin vaikutusta.

  4.   Täydellinen bioaktiivinen B-vitamiiniyhdistelmä

  B-vitamiiniyhdistelmä on ratkaisevan tärkeä stressinhallinnan kannalta. Siksi Vitagen sisältää nyt B2-, B6- ja B12-vitamiinia bioaktiivisessa muodossaan entistäkin suuremmalla annostuksella.

  Foolihappoa esiintyy myös luonnollisessa, bioaktiivisessa muodossaan folaattina (Quatrefolic®). Elimistö voi käyttää sitä suoraan ilman muuntamista, mikä on erityisen tärkeää ihmisille, jotka eivät pysty käyttämään tavanomaista foolihappoa heikentyneen entsyymitoiminnan vuoksi. 

  5.    100 % luonnollinen karotenoidi

  Toisin kuin perinteiset monivitamiinit, Vitagen sisältää Dunaliella Salina -levästä saatavaa luonnollista karotenoidikompleksia. Yhdessä lykopeenin kanssa ne ovat tärkeitä näkökyvylle, hyvinvoivalle iholle, immuunijärjestelmälle ja tulehdusten vähentämiselle.

  Levät tuottavat suuria määriä karotenoideja suojautuakseen auringolta. Dunaliella Salina -levässä on erityisen runsaasti luonnollista beetakaroteenia, mutta se sisältää myös muita karotenoideja, kuten alfakaroteenia, kryptoksantiinia, zeaksantiinia ja luteiinia.

  Kaikki Vitagenin sisältämät karotenoidit ovat 100-prosenttisesti luonnollisessa muodossa. Sitä vastoin tavanomaiset monivitamiinit sisältävät lähes aina synteettistä beetakaroteenia, jonka on tutkimuksissa osoitettu olevan erityisen sopimatonta tupakoitsijoille.

  6.   Perushivenaineet ja bioaktiiviset hivenaineet

  Tuotteeseen sisältyvät luonnollinen kalsium ja magnesium uutetaan levistä ja merivedestä, jotka perusominaisuuksiensa ansiosta voivat neutraloida elimistön haitallisia happoja. Tärkeää on myös korkea magnesiumpitoisuus, joka on erityisen tärkeää kroonisesta stressistä kärsiville ihmisille.

  Tärkeimmät hivenaineet ovat erittäin hyvin biosaatavassa glykinaattimuodossa. Koska ne kykenevät sitoutumaan aminohappo glysiiniin, ne voivat imeytyä paremmin vereen ja kehittää erityisen vaikutuksensa.

  7.    100 % luonnollisia antioksidantteja

  Vitagen suojaa kehon soluja lukuisten voimakkaiden radikaalien (antioksidanttien) avulla. Näihin kuuluvat luonnolliset karotenoidit, luonnollinen E-vitamiini, puskuroitu C-vitamiini, bioaktiivinen seleeni ja vihreästä teestä, mustikoista ja viinirypäleiden siemenistä saadut kasviuutteet
  (OPC).

  Antioksidantit ovat yhä tärkeämpiä nykyaikaisen elämäntavan ja siihen liittyvien vapaiden radikaalien lisääntymisen vuoksi. Vapaat radikaalit edistävät tulehdusprosesseja elimistön soluissa. 

  Tänä päivänä tiedetään, että tulehdus on yksi useimpien kroonisten sairauksien kehittymisen perussyistä. Lisäksi tulehdus edistää myös ikääntymisprosessia, joka edistää ryppyjen, pigmentaation, harmaiden hiusten jne. kehittymistä. Uudessa Vitagen-valmisteessa yhdistyvät luonnon ja tieteen parhaat puolet, jotka suojaavat meitä vapailta radikaaleilta.

  8.   Elintärkeiden aineiden optimaalinen imeytyminen

  Kaikilla Vitagenin sisältämillä ravintoaineilla on korkea biosaatavuus, ja ne voivat imeytyä elimistöön optimaalisesti. 

  Lisäksi Vitagen-kasviskapselit liukenevat nopeasti ja täydellisesti. Arvokkaat ravintoaineet ovat siis heti käytettävissäsi. Sitä vastoin vitamiinitabletit puristetaan suuren paineen alaisena, ne ovat usein hyvin kovia ja niiden liukeneminen ja elintärkeiden aineiden vapautuminen vie paljon
  enemmän aikaa.

  9.    Ei sisällä lisäaineita

  Vitagen ei taatusti sisällä allergisoivia aineita, kuten laktoosia, kananmunaa, maitoa, sokeria, gluteenia, tabletin puristusaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja makuaineita. Se on myös kasviskapselien muodossa eikä tavanomaisissa gelatiinikapseleissa. Kuten huomaatte, Vitagenissa on noudatettu korkeinta laatua kaikilla osa-alueilla.

  10. Korkealaatuisimmat raaka-aineet

  Kaikki Vitagenin sisältämät vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet ja kasviuutteet ovat tunnettujen yritysten valmistamia ja korkealaatuisia. Vitagenin koko tuotantoketju on tiukan laadunvalvonnan alainen.

  Kerran päivässä ei riitä

  Vitagen on kehitetty erityisesti kahdesti päivässä käytettäväksi - ja hyvästä syystä.
  Jokainen, joka uskoo, että hänestä pitää hyvin huolen yksi vitamiinitabletti koko päivän ajan, on väärässä. Monet elintärkeät aineet kuluvat elimistössä hyvin nopeasti loppuun.

  Lisäksi imeytymiskapasiteetti annosta kohden on rajallinen. Kahdesti päivässä tapahtuvalla saannilla on kaksi merkittävää etua. Ensinnäkin se maksimoi imeytymisen ja toiseksi se antaa elimistölle enemmän arvokkaita ravintoaineita.

  Vitagen – turvallisempi monivitamiini

  Vitagen ei ole lääke, vaan sen sijaan laadukas, luonnollinen ravintolisä, jota voidaan ottaa,
  jotta elintärkeitä aineita saadaan luotettavasti ja tauotta ympäri vuoden.

  Tasapainoisen, turvallisen koostumuksensa ja laajakirjoisen koostumuksensa ansiosta Vitagenia voivat käyttää päivittäin myös lapset, nuoret ja raskaana olevat naiset ilman
  mitään riskejä.

  Tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia vitamiineista: 

  Mitä vitamiinit ovat?

  Tutkijat ovat vasta äskettäin saaneet vaikuttavia tietoja vitamiinien moninaisista tehtävistä
  ihmiskehossa. Varmaa on, että elimistö ei ole kestävä ilman vitamiineja, koska ne osallistuvat kaikkiin tärkeisiin elintoimintoihin. Niitä on kaikkialla ihmisessä ja ne vaikuttavat ulkonäköön, terveyteen, jopa tunteisiin, suorituskykyyn ja luovuuteen.

  Ilman optimaalista vitamiinien saantia kehon solut kuivuvat kuin kasvit ilman vettä.
  Nykypäivän ravitsemusasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että vitamiinien, kivennäisaineiden ja hivenaineiden kaltaiset elintärkeät aineet ovat ratkaiseva tekijä, jotta pysytään kunnossa, nuorena ja elinvoimaisena.

  Syötkö tarpeeksi vitamiineja?

  Monet työntävät edelleen päänsä pensaaseen ja uskovat, että keskivertoruokavaliolla saa kaikki elintärkeät aineet parhaalla mahdollisella tavalla. Jos näin todella olisi, eikö suurin osa ihmisistä pursuaisi terveyttä ja energiaa? Miksi niin monet meistä ovat edelleen väsyneitä, uupuneita ja sairaita?

  Ravitsemusasiantuntijat ovat laskeneet, että sinun on syötävä vähintään viisi annosta tuoreita hedelmiä ja vihanneksia päivittäin saadaksesi riittävästi elintärkeitä aineita. Tämä on
  kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

  Nykyaikaisella elämäntyylillä on hintansa

  Kiireisessä arjessa työn, perheen ja kodin hoitamisen välillä on yhä vähemmän aikaa
  terveelliselle ja monipuoliselle ruokavaliolle. Nälän tyydyttämiseen käytetään yhä useammin pikaruokaa. Valmisruokien ja pikaruokien valmistajien suuri maailmanlaajuinen menestys osoittaa tämän selvästi.

  Supermarketista ostetut hedelmät ja vihannekset ovat jo menettäneet osan vitamiineistaan, koska ne korjataan usein raakoina ja ne joutuvat kulkemaan pitkiä kuljetusmatkoja.
  Myös virheellinen varastointi ja valmistaminen johtavat elintärkeiden aineiden häviämiseen.

  Miten terveellisesti me oikeasti syömme?

  Viimeisten viidenkymmenen vuoden aikana ruokavaliomme on muuttunut täysin, sillä
  valmisruoat, sipsit, pizza, pikaruoka, valkoiset jauhotuotteet, pasta, sokeri, leivonnaiset, makeiset ja makeat limonadit ovat valloittaneet maailman.

  Monet näistä elintarvikkeista kuuluvat useimpien ihmisten suosikkiruokiin, ja ne muodostavat
  suurimman osan nykypäivän ruokavaliosta. Tällainen ruokavalio johtaa varmasti vitamiinien ja elintärkeiden aineiden puutteeseen, millä on ikäviä seurauksia.

  Kuka tarvitsee enemmän vitamiineja?

  • ihmiset, jotka syövät usein pikaruokaa  
  • urheilua harrastavat 
  • stressin alaisena olevat ihmiset
  • laihduttajat
  • henkilöt, jotka käyttävät laksatiivisia tabletteja säännöllisesti
  • naiset, jotka käyttävät ehkäisypillereitä
  • raskaana olevat ja imettävät naiset 
  • kasvavat lapset ja nuoret
  • säännöllisesti alkoholia käyttävät henkilöt 
  • iäkkäät ihmiset

  Tarvitsemmeko nykyään enemmän elintärkeitä aineita kuin ennen?

  On useita syitä siihen, miksi elintärkeiden aineiden tarve on suurempi kuin esi-isillämme.

  Yksi niistä on stressi. Altistumme sille joka päivä - olipa kyse sitten työstä tai hermoja raastavasta arjesta. Se ryöstää arvokkaita elintärkeitä aineita huomaamattamme. Ja yhtäkkiä tunnemme itsemme uupuneiksi, voimattomiksi ja masentuneiksi. 

  Lisääntyneen ympäristön saastumisen vuoksi tarvitsemme elimistön puhdistamiseen enemmän elintärkeitä aineita kuin ennen.

  Epäterveellinen ruokavalio, jossa on liikaa sokeria, valkoisia jauhoja ja rasvaa, kuluttaa myös
  suurempia määriä elintärkeitä aineita, koska se ryöstää elimistöltä enemmän
  kuin se antaa.

  Säännöllisesti urheilua harrastavilla on myös suurempi tarve vitamiineille ja kivennäisaineille optimaalisen energia-aineenvaihdunnan, suuremman voiman ja nopeamman palautumisen varmistamiseksi.

  Onko hedelmien ja vihannesten syöminen hyödytöntä, jos otat lisävitamiineja?

  Ei lainkaan. Vaikka vihanneksissa ja hedelmissä ei ole enää niin paljon elintärkeitä aineita
  kuin ennen, ne ovat edelleen terveellisimpiä verrattuna muihin elintarvikkeisiin. Jo pelkästään tästä syystä niitä tulisi syödä useita kertoja päivässä, vaikka täydentäisitkin ruokaa elintärkeillä aineilla.

  Hedelmien ja vihannesten sisältämät luonnolliset hiilihydraatit, aminohapot ja rasvat sekä
  bioflavonoidit, kuidut ja muut luonnolliset kasviaineet ovat välttämättömiä terveydelle ja elinvoimaisuudelle.

  Miten voi määrittää, pitäisikö ottaa myös vitamiineja?

  Arvioi ruokavaliosi ja selvitä, kuulutko niihin ihmisryhmiin, joilla on lisääntynyt vitamiinien tarve. Vitamiinipuutos ilmenee yleensä vähitellen, ja sen ensimmäiset oireet jätetään usein aluksi huomiotta. Tunnet vain olosi väsyneeksi, uupuneeksi, voimattomaksi ja keskittymättömäksi.

  Loppujen lopuksi olet tottunut tähän tilaan ja ajattelet, että tämä on täysin normaalia.
  Jos tämä elintärkeiden aineiden vajaatoiminta kestää vuosia, siitä voi kehittyä vakavia terveysongelmia.

  Pitäisikö minun ottaa
  vitamiineja joka päivä?

  Kyllä, koska elimistö ei voi itse tuottaa suurinta osaa vitamiineista eikä yhtäkään kivennäisaineista. Niitä kuitenkin kulutetaan päivittäin, ja siksi niitä on lisättävä jatkuvasti. Ihannetapauksessa ne nautitaan ruoan mukana. Edellytyksenä on luonnollinen ruokavalio, jossa on vähintään viisi annosta tuoreita hedelmiä ja vihanneksia päivässä.

  Tämä on useimmille meistä lähes mahdotonta. Niinpä ruokavalion täydentäminen vitamiineilla, kivennäisaineilla ja hivenaineilla on ihanteellista mahdollisen puutteen kompensoimiseksi. Vitagenin kaltaisen hyvän monivitamiinivalmisteen avulla sinulla on myös varmuus siitä, että saat riittävästi kaikkia tärkeitä elintärkeitä aineita.

  Kuinka kauan kestää tuntea lisävitamiinien positiiviset vaikutukset?

  Kaikki riippuu siitä, kuinka voimakas vitamiinipuutos on. Jos olet henkilö, joka ei kiinnitä
  huomiota ruokavalioonsa, mutta asettaa silti suuria vaatimuksia keholleen, kestää kauemmin, ennen kuin elintärkeiden aineiden optimaalisen saannin myönteiset vaikutukset tuntuvat. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että voi kestää vähintään 4-12 viikkoa ennen kuin muutokset huomataan.

  Onko parempi ottaa yksittäisiä vitamiineja vai täydellinen koostumus elintärkeitä aineita?

  Lähtökohtaisesti jokaisen on järkevää hankkia hyvä monivitamiini, kuten Vitagen, elintärkeiden
  aineiden perustarpeen tyydyttämiseksi. Se on helpoin ja turvallisin tapa saada kaikki tärkeät elintärkeät aineet päivittäin. Vitagenin lisäksi voidaan ottaa yksittäisiä vitamiineja tai muita elintärkeitä aineita yksilöllisten tarpeiden mukaan.

  Jos tupakoit,sinun pitäisi ehdottomasti ottaa ylimääräinen annos C-vitamiinia. Jos kolesterolitasosi on korkea, suositellaan omega-3- tai krilliöljykapseleita. Jos sinulla on raudanpuutetta, ota Vitagenin kanssa rautabisglysinaattia, jotta puute saadaan korvattua mahdollisimman pian. Kun rautapitoisuus on vakiintunut ihanteelliselle tasolle, Vitagen riittää useimmissa tapauksissa pitämään sen ennallaan.

  On ratkaisevan tärkeää ostaa hyvä monivitamiini, kuten Vitagen, jonka avulla kaikki muut
  yksittäiset valmisteet tai erityiset elintärkeiden aineiden ainesosat voivat kehittää vaikutustaan paremmin ja nopeammin. 

  Vitamiinit ja kivennäisaineet täydentävät toisiaan täydellisesti

  Niin tärkeitä kuin vitamiinit ovatkin, niillä ei ole yhtä suurta merkitystä ilman kivennäisaineita.
  Päivittäinen kivennäisaineiden saanti on elintärkeää, koska elimistömme ei kykene tuottamaan edes yhtä kivennäisainetta.

  Kivennäis- ja hivenaineita on liuenneena kaikkialla elimistössä, ja ne hoitavat tärkeitä
  aineenvaihduntatehtäviä. Ne säätelevät elimistön vesitasapainoa, ovat välttämättömiä hermojen ja lihasten väliselle ärsykkeensiirrolle, säätelevät elimistön happoemästasapainoa ja muodostavat hampaiden ja luiden rakennusaineita.

  Vitamiinit ja kivennäisaineet toimivat vain yhdessä

  Vain kun vitamiineja ja kivennäisaineita otetaan yhdessä valmisteessa, saadaan täysi vaikutus. Ne täydentävät toisiaan ja varmistavat, että kaikki aineenvaihduntaprosessit sujuvat moitteettomasti.

  Näistä elintärkeistä aineista vain yhdenkin puuttuminen voi horjuttaa tätä harmoniaa
  ja heikentää elinvoimaa, suorituskykyä ja hyvinvointia. Hyvän monivitamiinin tulisi siis sisältää myös kalsiumia, magnesiumia ja hivenaineita tasapainoisessa suhteessa.

  Suojaudu vapailta radikaaleilta

  Vapaat radikaalit ovat aggressiivisia happimolekyylejä, jotka heikentävät puolustusmekanismeja ja voivat vahingoittaa soluja pysyvästi. Niitä syntyy muun muassa vääränlaisesta ravinnosta, pakokaasuista, savusumusta, otsonista ja tupakansavusta, ja niitä muodostuu myös elimistössä itsessään arkielämän ja urheilun aiheuttaman lisääntyneen stressin seurauksena.

  Tutkijat ovat yksimielisiä siitä, että suojautuminen vapailta radikaaleilta on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisemiseksi. Jotta keho voisi suojautua vapaita radikaaleja vastaan optimaalisesti, se tarvitsee luonnollisten antioksidanttien tukea. Vitamiineja ja hivenaineita, kuten beetakaroteenia, C-vitamiinia, E-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä.

  Kasviuutteet (kuten OPC, mustikka- tai vihreä tee -uute) ovat myös voimakkaita
  antioksidantteja. Ne suojaavat kehon soluja ja estävät näiden aggressiivisten happimolekyylien hyökkäyksen.

  Vahvista immuunijärjestelmääsi

  Vahva immuunijärjestelmä toimii suojakilpenä. Se on kaikkien heidän salaisuus, jotka
  kulkevat läpi elämän täydessä elinvoimassa ja terveydessä. Vahvista immuunijärjestelmääsi ottamalla säännöllisesti vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita.

  Jos elimistösi ei saa riittävästi esimerkiksi C-vitamiinia ja sinkkiä, se ei pysty puolustautumaan optimaalisesti flunssaviruksen hyökkäyksiä vastaan.

  Henkilökohtainen sairausvakuutus

  Uudet tutkimukset osoittavat, että vitamiinien puutteen seuraukset voivat vaikuttaa
  elimistöön enemmän kuin aiemmin on ajateltu. Siksi yhä useammat ravitsemusasiantuntijat suosittelevat hyvän monivitamiinivalmisteen, kuten Vitagenin, ottamista terveysvakuutuksena mahdollisen ravitsemuksellisen puutteen kompensoimiseksi.

  Älä jätä elinvoimaasi ja terveyttäsi sattuman varaan. Vitagenin saanti takaa, että saat
  riittävästi tärkeitä elintärkeitä aineita. Miljoonat ihmiset käyttävät siksi jo nyt päivittäin monivitamiinia.

  Onko Vitagenilla yhteisvaikutuksia
  reseptilääkkeiden kanssa?

  Antikoagulantteja käyttävien tai veren hyytymishäiriöitä sairastavien henkilöiden on neuvoteltava lääkärin kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä. Tämä johtuu siitä, että K2-vitamiinin ottaminen voi vähentää hyytymiseen vaikuttavien antikoagulanttien
  vaikutuksia. Nämä toimivat estämällä K2-vitamiinia elimistössä.

  Koska elimistömme kuitenkin tarvitsee ehdottomasti K-vitamiinia, suosittelemme, ettei
  K-vitamiinia estäviä antikoagulantteja käytetä. Keskustele lääkärisi kanssa sellaisen valmisteen määräämisestä, joka toimii K-vitamiinista riippumatta. Näitä kutsutaan suoraan suun kautta otettaviksi antikoagulanteiksi (DOAK).

  Säästä jopa 20 % ostaessasi Vitagen Multivitamin -kapseleita

  Vitagenin kaltaisia monivitamiinikapseleita tulisi ottaa säännöllisesti pidemmän aikaa.
  Asiantuntijat suosittelevat jopa jatkuvaa päivittäistä käyttöä, jotta taataan elintärkeiden aineiden riittävä saanti ja estetään puutosten syntyminen.

  Osta siis monivitamiinikapseleita varastoon tai tee yhteistilaus perheen tai ystävien
  kanssa. Hyödynnä paljousalennuksemme, joilla voit säästää jopa 20 %. Samalla hyödyt monista Vitagen Multivitamin -kapselien pitkäaikaisen käytön tuomista
  eduista.  Tuotteen yksityiskohdat

  Vitagen

  • Tuote nro.

   6801-04

  • Tuotemerkki

   Vitality Nutritionals

  • Annos

   120

  • Kapselin kuori

   Capsules

  • Valmistusmaa

   Alankomaat

  • Annoskoko

   120

  • Annokset per päivä

   2

  • Supply for days

   60

  Suositeltu käyttö

  Ravintoaineiden perustarpeen tyydyttämiseksi ota 1 kapseli Vitagenia kahdesti päivässä aterian yhteydessä (mieluiten aamiaisen ja päivällisen yhteydessä). 

  Lasten tulisi ottaa 1 kapseli Vitagenia päivittäin (heti kun he pystyvät nielemään kapseleita). 

  Lisääntyneen tarpeen aikana, esim. stressin, urheilun, tupakoinnin, vähäkalorisen tai epäterveellisen ruokavalion tai vilustumisen vuoksi, voit lisätä annosta ottamalla 2 kapselia kahdesti päivässä. 

  Huomautus: Jos käytät antikoagulanttia tai sinulla on veren hyytymishäiriö, keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä. Tämä johtuu siitä, että K2-vitamiinin ottaminen voi vähentää hyytymislääkkeiden vaikutuksia. Hyytymistekijöiden säännöllinen tarkistaminen voi antaa tietoa siitä, onko näin sinun kohdallasi asianlaita. 

  Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

  2 kapselia (päivittäinen annos) sisältää: 

  Luonnollisia karotenoideja 
  (100 % luonnollinen, peräisin Dunaliella Salina -levästä)  

  • 4800 µg beetakaroteenia 
  • 200 µg lykopeenia 
  • 222 µg alfakaroteenia 
  • 70 µg kryptoksantaania 
  • 37 µg zeaksantiinia 
  • 83 µg luteiinia 

  Luonnollinen E-vitamiiniyhdistelmä: 

  • 24 mg  d-alfa-tokoferolia 
  • 24 mg d-gamma-tokoferolia 
  • 9,2 mg d-delta-tokoferolia 
  • 0,8 mg d-beta-tokoferolia 

  Luonnollinen D- ja K-vitamiini: 

  • 1000 IE D3-vitamiini (vegaaninen) 
  • 50 µg K2-vitamiinia (all-trans MK-7) 
  • 50 µg K1-vitamiinia (luonnollinen muoto) 

  Bioaktiivinen C-vitamiiniyhdistelmä: 

  • 80 mg kalsiumaskorbaattina 
  • 80 mg magnesiumaskorbaattina 

  Bioaktiivinen B-vitamiiniyhdistelmä: 

  • 2,2 mg B1-vitamiinia 
  • 2,8 mg B2-vitamiini (bioaktiivinen muoto) 
  • 2,8 mg B6-vitamiini (bioaktiivinen muoto) 
  • 5 µg B12-vitamiinia (metyylikobalamiinina) 
  • 100 µg biotiinia 
  • 200 µg Foolihappo (Quatrefolic®:nä) 
  • 32 mg Niasiinia 
  • 12 mg Pantoteenihappoa 

  Luonnolliset mineraalit: 

  • 250 mg kalsium 
  • 250 mg magnesium 

  Bioaktiiviset hivenaineet: 

  • 10 mg sinkkiä 
  • 7 mg rautaa 
  • 55 µg seleeniä 
  • 1 mg kuparia 
  • 2 mg mangaania 
  • 80 µg kromia (Crominex 3+ -valmisteena) 
  • 150 µg jodia 
  • 50 µg molybdeenia 

  Luonnolliset antioksidantit: 

  • 25 mg viinirypälesiemenuutetta (40% OPC) 
  • 25 mg mustikkauutetta 
  • 25 mg vihreä tee uutetta 

  Ainesosat:

  Luonnollinen kalsium ja magnesium levästä ja merivedestä, kasviselluloosa (kapseli), luonnollinen E-vitamiinikompleksi (d-alfa-, d-gamma-, d-beeta- ja d-delta-tokoferoleina), kalsiumaskorbaatti, magnesiumaskorbaatti, Luonnolliset karotenoidit levästä, sinkkibisglysinaatti, nikotiiniamidi, rautabisglysinaatti, viinirypäleuute, mustikkauute, vihreä teeuute, d-alfa-tokoferolisukkinaatti, luonnollinen all-trans K2-vitamiini (MK-7), boorihappo, kalsiumpantotenaatti, mangaanibisglysinaatti, vegaaninen D3-vitamiini (jäkälästä), seleenimonometioniini, kuparibisglysinaatti, biotiini, B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti), lykopeeni, B2-vitamiini (riboflaviini-5-fosfaatti), B1-vitamiini (tiamiini HCI:nä), kromi (Crominex 3+), luonnollinen K1-vitamiini, foolihappo (Quatrefolic® (6S)-5-MTHF:stä), kaliumjodaatti, natriummolybdenaatti, B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 

  Taatusti puhdas ja lisäaineeton:  

  • ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä soijaa 
  • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
  • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita 
  • ei sisällä geneettisesti muunneltuja ainesosia 
  • täytetty kasvikapseliin 
  • sopii vegaaneille, kasvissyöjille ja diabeetikoille 

  • Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa
  • Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna
  • Älä säilytä jääkaapissa
  • Jätä kuiva-aine säiliöön
  • Pidä poissa lasten ulottuvilta

  Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten
  neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta.


  • Maidoton
  • Ei sisällä munaa
  • Ei sisällä kalaa
  • Ei väriaineita
  • Gelatiiniton
  • Gluteeniton
  • Hypoallergeeninen
  • Laktoositon
  • Ei keinotekoisia makeutusaineita
  • Ei lisättyjä makeutusaineita
  • Ei magnesiumstearaattia
  • Ei mikrokiteistä selluloosaa
  • GMO-vapaa
  • Ei sokerialkoholeja
  • Pähkinätön
  • Ei sisällä maapähkinää
  • Säilöntäaineeton
  • Ei sisällä äyriäisiä
  • Ei sisällä soijaa
  • Sokeriton
  • Kasvissyöjä
  • Vehnätön
  • Hiivaton
  • Valmistettu Euroopassa
  • Ilman lisäaineita

  Taattua laatua terveytesi puolesta

  Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

  Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

  1. Todistettu laatu

  • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
  • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
  • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

  2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

  • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
  • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
  • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

  3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

  • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
  • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
  • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

  4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

  • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
  • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
  • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

  5. Täysi läpinäkyvyys

  • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
  • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
  • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina


  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}


  Muita tuotteita, joista saatat pitää


  Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen Vitagen, ostivat myös

  Juuri tarkastelemasi tuotteet