Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Suuri varastontyhjennys! Saat jopa 40% alennusta. Katso kaikki tarjoukset tästä

K2-vitamiinikapselit - korkeasti annosteltu 100 % luonnollisena all-trans MK7:nä
 • 100 % luonnollinen all-trans K2-vitamiini MK7:nä
 • Korkea annostus 200 mcg K2:ta kapselia kohti
 • Erittäin hyvä biologinen hyötyosuus ja bioaktiivisuus
 • Tuotettu natto-käymisen avulla
 • Ei sisällä synteettistä K2-vitamiinia
 • Ei sisällä lisäaineita eikä allergeeneja
 • Vegaaninen ja hyvin siedetty
Osta enemmän, säästä enemmän!
32,90 €
31,26 €
-5%
29,61 €
-10%
27,97 €
-15%
1 x 120 kapselit
32,90 €

Varastossa

 • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksiin
 • Toimitus 3-7 työpäivän sisällä
 • 100 päivän avoin kauppa
Säästä 5 % lisää, jos tilauksesi loppusumma on 75 € tai yli
Ostetaan usein seuraavien tuotteiden kanssa

Viimeisimmät 2 arvostelua:
Täydellinen yhdessä D3-vitamiinin kanssa

Toimii kuten pitääkin. Otan D3- ja K2-vitamiinit päivittäin. D3-vitamiini on halutulla tasolla ja monet lääkärit yllättyvät siitä. Oloni on mahtava ja jatkan mahtavien tuotteiden käyttöä VitaminExpressiltä. Kapselit ovat kätevän pieniä ja täten helposti nielaistavissa. Suuret suosittelut.

Kirjoittanut Caroline
Olen hyvin iloinen!

Otan nämä vitamiinit yhdessä D-vitamiin kanssa. Kuinka vitamiinit toimivat erikseen?

Kirjoittanut Rose
5/ 5
Yhteensä:3

K2-vitamiinikapselit - korkeasti annosteltu 100 % luonnollisena all-trans MK7:nä

Vitamin K2 200 µg kapselit sisältävät K2-vitamiinia sen luonnollisimmassa muodossa bioaktiivisena all-trans MK7:nä, joka on taatusti puhdas, vakaa ja korkealaatuinen.

Ainutlaatuinen patentoitu biokäymisprosessi on maailman edistynein. Tuotanto on ympäristöystävällistä, koska siinä ei käytetä kemikaaleja, liuottimia tai synteettisiä prosesseja.

Vitamin K2 200 µg kapseleiden avulla on erittäin helppoa korvata tai ehkäistä K2-vitamiinin puute. Suuri annos 200 µg kapselia kohti takaa, että kaikki Gla-proteiinit aktivoituvat elimistössä. Tämä on ratkaisevan tärkeää esimerkiksi normaalin luuston kehittymisen ja ylläpidon sekä veren hyytymisen kannalta.

Vitamin K2 200 µg kapselit ovat myös ihanteellisia kaikille niille, jotka haluavat yhdistää D-vitamiinin saannin laadukkaaseen K-vitamiinivalmisteeseen.

Miksi Vitality Vitamin K2 200 µg on paras K2-vitamiinikapseli, jonka voit ostaa:

 • Korkea pitoisuus ja hyvin siedetty: Jokainen kapseli sisältää 200 µg:tä luonnollista K2-vitamiinia korkealaatuisena all-trans MK7:nä. Tämä määrä on ihanteellinen kaikkien K2-vitamiinista riippuvaisten Gla-proteiinien aktivoimiseksi. Erittäin pienet kapselit tekevät nielemisestä helppoa.
 • Testattu laatu: laatu on testattu aktiivisten ainesosien pitoisuuden ja puhtauden osalta riippumattomassa laboratoriossa käyttäen uusinta analyysitekniikkaa. Voit siis olla varma, että käytät laadukasta K2-vitamiinivalmistetta.
 • Ei taatusti sisällä keinotekoista K2-vitamiinia: Yli 90 prosenttia kaikista tällä hetkellä saatavilla olevista K2-vitamiinivalmisteista sisältää keinotekoisesti tuotettua K2-vitamiinia. Vitality Vitamin K2 200 µg sisältää vain luonnollista, bioaktiivista K2-vitamiinin all-trans-muotoa. Tämä on fermentoitu Euroopassa nattoviljelmien avulla.
 • Korkein biosaatavuus ja bioaktiivisuus: Vitality Vitamin K2 200 µg -kapselit sisältävät vain luonnollista K2-vitamiinia sen tehokkaimmassa muodossa all-trans MK7:nä (menakinoni-7). Tämä imeytyy elimistöön optimaalisesti ja saavuttaa nopeasti korkean pitoisuuden veressä. Sillä on korkein mahdollinen biosaatavuus ja bioaktiivisuus, ja se on aktiivinen elimistössä jopa 72 tunnin ajan.
 • Taatusti vapaa allergeeneista ja lisäaineista: Ei sisällä magnesiumstearaattia eikä mikrokiteistä selluloosaa, ei sisällä gelatiinia eikä allergeeneja, kuten soijaa, gluteenia ja laktoosia, ei sisällä väriaineita eikä säilöntäaineita, eikä taatusti sisällä muuntogeenisiä aineita (GMO-vapaa).
 • 100 % vegaaninen: Täytetty kasviskapseleihin. Ei taatusti sisällä eläinperäisiä ainesosia ja sopii siksi vegaaneille ja kasvissyöjille.
 • Erittäin hyvä hinta-laatusuhde: Sen sisältämän K2-vitamiinin korkea laatu ja puhtaus, sen annostus, ei-toivottujen lisäaineiden puuttuminen ja hyvä siedettävyys takaavat poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen.
 • Tyytyväisyystakuu: Takaamme Vitality Vitamin K2 200 µg kapselien laadun 100 päivän rahat takaisin -takuulla. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit lähettää sen takaisin ja saada ostohinnan takaisin. 

Kaksinkertainen suojaus kalsiumin säätelyn kautta 

Kuvittele, että on olemassa vitamiini, joka varmistaa, että kalsium varastoituu luihin eikä kerrostu valtimoihin. Tutkijat ovat osoittaneet, että K2-vitamiini tekee juuri näin. Lyhyesti sanottuna K2-vitamiini on välttämätön vahvoille, normaaleille luille ja puhtaille, kimmoisille valtimoille.

K2-vitamiini säätelee tapaa, jolla elimistömme varastoi ja käyttää kalsiumia. Lääkärit ovat huomanneet, että ihmisillä, joilla kalsiumin menetys on lisääntynyt, kuten vaihdevuosien jälkeen naisilla, on myös liiallisia kalsiumkertymiä valtimoissaan.

Kalsiumin puute luissa johtaa luuntiheyden vähenemiseen. Krooninen kalsiumin ylitarjonta valtimoissa johtaa kalsiumin kertymiseen verisuonten seinämiin kaikkine seurauksineen. 

Nykyiset tutkimustulokset osoittavat, että kalsiumaineenvaihdunta toimii kunnolla vain, jos K2-vitamiinia on riittävästi.

K2-vitamiinilla on siis täydellinen kaksoissuoja luuston terveydelle sekä verisuonille ja sydän- ja verisuonijärjestelmälle.

K2-vitamiini ja sydän- ja verisuonijärjestelmä

K2-vitamiini aktivoi Matrix Gla -proteiinia (MGP), joka on vastuussa kalsiumin säätelystä valtimoiden seinämissä. MGP on tehokkain verisuonten kalkkeutumisen estäjä ja vain K2-vitamiini voi aktivoida sitä. 

Siksi K2-vitamiinin puute johtaa väistämättä kalsiumin kertymiseen verisuonten seinämiin. Itse asiassa terve valtimokudos sisältää 100 kertaa enemmän K2-vitamiinia kuin kalkkeutuneet valtimot. Valitettavasti monet tutkimukset osoittavat selvästi, että ruokavaliomme ei sisällä riittävästi K2-vitamiinia, jotta luiden ja valtimoiden Gla-proteiinit aktivoituisivat optimaalisesti.

Selvä yhteys K2-vitamiinin ja kalsiumin kertymisen välillä verisuonten seinämiin osoitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004 osana laajamittaista, hyvin kontrolloitua Rotterdam Heart Study -tutkimusta.

Yli 4800 yli 55-vuotiasta naista ja miestä osallistui tähän hollantilaiseen tutkimukseen 10 vuoden ajan. Niillä, jotka söivät K2-vitamiinipitoista ruokaa tänä aikana, oli 50 prosenttia vähemmän kalsiumkertymiä valtimoissaan.

Samaan aikaan heillä oli 50 prosenttia pienempi riski sairastua kuolemaan johtavaan sydän- ja verisuonitautiin ja 25 prosenttia pienempi riski kuolla mistä tahansa syystä.

Nämä hyödyt havaittiin vain osallistujilla, jotka käyttivät yli 32 mikrogrammaa K2-vitamiinia päivittäin. Suuri K1-vitamiinin saanti ei kuitenkaan johtanut yhtä myönteisiin vaikutuksiin sydän- ja verisuonijärjestelmässä.

K2-vitamiinia terveille luille

Tutkimukset ovat osoittaneet, että K2-vitamiini on yhtä tärkeä normaalien ja vahvojen luiden rakentamisessa ja ylläpitämisessä kuin kalsium ja D3-vitamiini. D3-vitamiini aiheuttaa osteokalsiinin muodostumista. Mutta vain K2-vitamiini voi aktivoida osteokalsiinin, proteiinin, joka varastoi kalsiumia luihin.

Jos K2-vitamiinista on puutetta, luuntiheys vähenee, vaikka kalsiumia ja D3-vitamiinia saisi riittävästi.

Sen sijaan kalsiumia kertyy valtimoiden seinämiin ja muihin kehon pehmeisiin kudoksiin. Tämä selittää myös sen, miksi niin monet iäkkäät ihmiset kärsivät kalkkeutuneista valtimoista ja heillä on samalla hauraat, kalsiumköyhät luut.

Tiettyjä proteiineja, joita kutsutaan Gla-proteiineiksi, tarvitaan kalsiumin varastoimiseksi luihin. Nämä proteiinit on kuitenkin aktivoitava, jotta ne voivat täyttää tehtävänsä. Vain K2-vitamiini mahdollistaa tämän ratkaisevan aktivointivaiheen.

Ilman aktivoituneita Gla-proteiineja kalsium siirtyy luista valtimoiden seinämiin hallitsemattomasti. Jo vuonna 1984 tutkijat havaitsivat, että luunmurtumapotilaiden veressä oli 70 prosenttia vähemmän K-vitamiinia kuin samanikäisten kontrolliryhmän veressä.

K2-vitamiinin optimaalinen annos

K-vitamiinia tuotetaan yleensä vain pieniä määriä suolistossa. Määrät eivät kuitenkaan usein riitä Gla-proteiinien aktivoimiseen. Siksi jotkut ihmiset turvautuvat ravintoon tai K2-vitamiinilisiin.

On kuitenkin selviä merkkejä siitä, että länsimainen väestö käyttää liian vähän K-vitamiinia. Erityisen vaarassa ovat yli 50-vuotiaat, koska tässä iässä ruokavalio sisältää vielä vähemmän K-vitamiinia ja auringonottoa rajoitetaan huomattavasti. K-vitamiinin ja D-vitamiinin puute on väistämätöntä.

Siksi professori Vermeer Maastrichtin yliopistosta suosittelee yli 50-vuotiaille K2-vitamiinin käyttöä 100-200 mikrogrammaa päivässä. Suurempaa 200 µg:n annosta suositellaan erityisesti henkilöille, jotka haluavat olla varmoja siitä, että kaikki Matrix Gla -proteiinit (MGP) aktivoituvat elimistössä.

Alle 50-vuotiaille terveille ihmisille 50 µg päivässä riittää riittävään K2-vitamiinin saantiin. Jos kuitenkin otat päivittäin myös D-vitamiinia, sinun tulisi nauttia vähintään 100 µg K2-vitamiinia päivässä, vaikka 200 µg K2-vitamiinia olisi vielä parempi.

Onko Vitamin K2 200 µg kapseleilla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa?

Henkilöiden, jotka käyttävät veren hyytymistä estäviä lääkkeitä tai kärsivät veren hyytymishäiriöistä, tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen tämän tuotteen käyttöönottoa.

Syynä on se, että yli 45 µg K2-vitamiinia päivässä voi vähentää kumariiniin perustuvien antikoagulanttilääkkeiden, kuten Marcumarin, tehoa. Nämä veren hyytymistä estävät lääkkeet toimivat estämällä K2-vitamiinin tehoa elimistössä.

Mutta koska elimistömme tarvitsee ehdottomasti K-vitamiinia terveiden luiden ja puhtaiden valtimoiden ylläpitämiseen, suosittelemme olla käyttämättä mitään K-vitamiinin estoon perustuvia veren hyytymistä estäviä lääkkeitä. Pyydä lääkäriäsi määräämään sinulle veren hyytymistä estäviä lääkkeitä, jotka toimivat K-vitamiinista riippumattomasti. Näitä lääkkeitä kutsutaan suoraan suun kautta otettaviksi antikoagulanteiksi (DOAC).

Säästä jopa 20%, kun ostat K2 vitamiinikapseleita

K2-vitamiinikapseleita tulisi ottaa säännöllisesti pidemmän aikaa. Asiantuntijat suosittelevat jopa jatkuvaa päivittäistä nauttimista riittävän K2-vitamiinin saannin takaamiseksi ja puutteen ehkäisemiseksi.

Osta siis Vitamin K2 200 µg kapseleita varastoon tai tee yhteistilaus perheen tai ystävien kanssa. Hyödynnä paljousalennuksemme, joilla voit säästää jopa 20 %. Samalla hyödyt K2-vitamiinikapselien pitkäaikaisen saannin monista hyödyistä.Tuotteen yksityiskohdat
Vitamin K2 200 mcg
 • Tuote nro.

  6303-04

 • Tuotemerkki

  Vitality Nutritionals

 • Määrä

  120

 • Tuotetyyppi

  Kapselit

 • Valmistusmaa

  Saksa

 • Pakkauksen koko

  20.3 Grams

 • Pakkauskoko

  120

 • Päiväannos

  1

 • Käyttöpäivien määrä

  120

 • Hinta per kg/l

  1 620,69 € / 1KG incl. VAT

Ota 1 kapseli päivässä aterian kanssa.  

 Huomautus: Jos käytät veren hyytymistä tai verihiutaleiden muodostumista estäviä lääkkeitä tai sinulla on verenvuotohäiriö, keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä. K2-vitamiinin ottaminen voi vähentää hyytymistä estävien lääkkeiden vaikutuksia, joten hyytymistekijöiden säännöllinen tarkistaminen voi antaa tietoa siitä, onko näin sinun kohdallasi vai ei. 

Tämä tuote ei sisällä allergeeneja.

Kasviselluloosa (kapseli), selluloosajauhe (täyteaine), luonnollinen K2-vitamiini all-trans-menakinoni-7:nä (MK-7) 

Taatusti puhdas ja lisäaineeton:  

 • ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä soijaa 
 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita 
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita 
 • sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille 

 

 • ei sisällä vehnää eikä maitotuotteita 
 • ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita 
 • ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita 
 • sopii kasvissyöjille, vegaaneille ja diabeetikoille 
 • Jokainen kapseli sisältää: 

  • 200 µg luonnollinen K2-vitamiini (MK7:nä) 

   

  • Säilytä tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa
  • Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna
  • Älä säilytä jääkaapissa
  • Jätä kuiva-aine säiliöön
  • Pidä poissa lasten ulottuvilta


  Ravintolisä ei korvaa tasapuolista ja monipuolista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei saa ylittää. Pidä lasten ulottumattomissa. Annetut tiedot eivät korvaa lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten
  neuvoja. Ne eivät myöskään ole lausunto paranemisesta tai suositus itsehoidosta.

  • Ei keinotekoisia makeutusaineita,
  • Ei lisättyjä makeutusaineita,
  • Ei magnesiumstearaattia,
  • Ei mikrokiteistä selluloosaa,
  • Ei sisällä äyriäisiä,
  • Ei sisällä kalaa,
  • Ei sisällä maapähkinää,
  • Ei sisällä munaa,
  • Ei sisällä soijaa,
  • Ei sokerialkoholeja,
  • Ei väriaineita,
  • Fruktoositon,
  • Gelatiiniton,
  • Gluteeniton,
  • GMO-vapaa,
  • Hiivaton,
  • Hypoallergeeninen,
  • Ilman lisäaineita,
  • Kasvissyöjä,
  • Laktoositon,
  • Maidoton,
  • Pähkinätön,
  • Säilöntäaineeton,
  • Sokeriton,
  • Valmistettu Euroopassa,
  • Vegaani,
  • Vehnätön

  Taattua laatua terveytesi puolesta

  Kun kyse on terveydestäsi, laatu on ensiarvoisen tärkeää. Siksi Vitality Nutritionals -tuotteemme käyvät läpi huippuluokan riippumattoman laboratorion analyysin, joka varmistaa etiketin väittämät ja varmistaa, että saat korkealaatuisimmat ravintolisät.

  Nämä viisi tekijää takaavat laatumme:

  1. Todistettu laatu

  • Kaikkien ainesosien puhtaus ja aktiiviset yhdisteet on testattu
  • Riippumaton laboratorio tarkistaa lopputuotteen laadun
  • Ainesosien ja tuotteiden laatu on vahvistettu analyysitodistuksilla

  2. Laadukkaimmat ainesosat ilman kompromissia

  • Käytämme vain korkealaatuisimpia ja puhtaimpia ainesosia
  • Standardoidut ainesosat takaavat aktiivisten aineiden tehon
  • Korkein biosaatavuus terapeuttisesti tehokkailla annoksilla

  3. Taatusti puhdas ja lisäaineeton

  • Kaikkien tarpeettomien lisäaineiden täydellinen välttäminen
  • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, täyteaineita, sidosaineita jne.
  • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja aineita

  4. Valmistettu sertifioiduissa yrityksissä

  • Valmistettu sertifioiduissa tiloissa uusimmilla tuotantolaitteilla
  • Tuotanto täyttää tiukimmat hygieniamääräykset
  • Valmistettu korkeimpien laatustandardien, kuten GMP, HACCP, IFS jne. mukaan

  5. Täysi läpinäkyvyys

  • Kaikki ainesosat ja raaka-aineiden koostumus on ilmoitettu
  • Kaikkien ainesosien ja niiden standardoitujen vaikuttavien aineiden tiedot
  • Allergeenit ja eläinperäiset tuotteet ilmoitetaan aina

   


  Asiakkaiden arvostelut tuotteesta {product}
  Viimeisimmät 2 arvostelua:
  Täydellinen yhdessä D3-vitamiinin kanssa

  Toimii kuten pitääkin. Otan D3- ja K2-vitamiinit päivittäin. D3-vitamiini on halutulla tasolla ja monet lääkärit yllättyvät siitä. Oloni on mahtava ja jatkan mahtavien tuotteiden käyttöä VitaminExpressiltä. Kapselit ovat kätevän pieniä ja täten helposti nielaistavissa. Suuret suosittelut.

  Kirjoittanut Caroline
  Olen hyvin iloinen!

  Otan nämä vitamiinit yhdessä D-vitamiin kanssa. Kuinka vitamiinit toimivat erikseen?

  Kirjoittanut Rose
  5/ 5
  Yhteensä:3


  Muut asiakkaat pitivät myös näistä:
  Juuri tarkastelemasi tuotteet