Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus
Ilmainen toimitus yli 30 € tilauksiin
100 päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Suuri varastontyhjennys! Saat jopa 40% alennusta. Katso kaikki tarjoukset tästä


Etusi
 • ILMAINEN TOIMITUS
  yli 30 euron tilauksille
 • 100 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA
  jos et ole tyytyväinen
 • SÄÄSTÄ JOPA 20 %
  Paljousalennuksellamme ja 5% ostobonuksella
 • HELPPO MAKSAMINEN
  Klarna, luottokortti, MobilePay
Beetakaroteeni

Löysimme 1 tulosta tämänhetkiselle haullesi

-40%
Chaquelle D'or
NaturaMed Pharma
Chaquelle D'or
(0)
60 tablettia - Chaquelle D´or® – vaikuttavia aineita iholle, hiuksille ja kynsille
28,08 €
46,80 €
28,08 €
46,80 €
28,08 €
46,80 €

Varastossa

Beetakaroteenin ostaminen - Mikä on tärkeää?

Liittyvät artikkelit
Couple kayaking.jpeg
Näin saat lisäenergiaa

Kiireisessä arjessa energia on usein vähissä, ja on tärkeää ymmärtää, miten voimme saada lisää energiaa selvitäksemme paremmin arjen haasteista. Suomessa yli 60 % väestöstä ilmoittaa, että heillä on viikon aikana matalan energian jaksoja. Hyvä uutinen on, että on olemassa useita tehokkaita ja yksinkertaisia keinoja kasvattaa energiatasojasi ja parantaa elämänlaatuasi. Ruokavaliosta, liikuntaan, nukkumiseen ja rentoutumiseen - tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia käytännön tapoja, joiden avulla voit valjastaa itsellesi lisää energiaa ja elää täysillä.

Lue lisää
AdobeStock_173160913 (1).jpeg
Omega-3: Meren sankari sydämellesi, aivoillesi ja immuunijärjestelmällesi

Omega-3-rasvahappoja kuvataan usein pieniksi ihmeiksi. Niitä esiintyy luonnostaan monissa elintarvikkeissa ja ravintolisissä, ja niiden hämmästyttävät terveyshyödyt voivat tukea elämänlaatuasi monin tavoin. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, miksi omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä elimistöllesi ja miten ne voivat olla avain terveempään ja täyteläisempään elämäntapaan. Sukelletaan siis syvemmälle Omega-3:n valtamereen ja tutustutaan moniin hyötyihin, joita tällä ravintoaineella on tarjota!

Lue lisää
damiana menopause.jpg
14 vaihdevuosien merkkiä

Jokainen meistä käy läpi vaihdevuodet. Useimmilla naisilla vaihdevuodet alkavat 45-55 vuoden iässä. On raportoitu, että noin kolme neljästä naisesta kokee kuukautisiin liittyviä vaihdevuosioireita. Kaikilla oireet eivät ole yhtä selkeitä ja kuukautiskierto vaihtelee yksilöllisesti. Useimmilla naisilla kuukautiset muuttuvat tavalla, jota ei koeta myönteiseksi.

Vaihdevuodet ovat elämänvaihe, jolloin munasarjat hiipuvat ja lopettavat estrogeenin tuotannon lopullisesti. Esiintyvät oireet johtuvat elimistön alhaisesta estrogeenitasosta. Vaihdevuosien merkkejä on useita, mutta tähän artikkeliin olemme keränneet niistä 14.

Lue lisää
Muita kategorioita, joista saatat pitää
Juuri tarkastelemasi tuotteet